Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum 4 senelik evliyim 3 yıldır bebek istiyorum kilolu olduğum için dokotorlar sürekli zayıfla zayıfla diyor ilgilenmiyor ilk defa bı doktor ilgilendi ve klomene başladım reglimin 5 günü içmeye başladım yanında estrofem verdi bunu bitene kadar kullan dedi pazartesi folikullere bakilcak ve endişeliyim aslında birazda umutsuzum 😔 kader arkadaşım olanlarla konuşup kendimi biraz rahatlatmak istiyorum sanki yumurtam olusmicak gibi hissediyorum
Hoşgeldin canım. Neyazıkki kilo çok etkiliyor. Bende aynı dertten muzdaribim. 1 sene önce doğal yoldan ilk denememde 2 kere gebe kaldım ama sağlıksız oldu. Sonrasında kilo aldım 1 senedir tekrar hamile kalamıyorum malesef ☹️ Bizim için kilo vermek çok önemli. Tedavini ol yine de dikkat etmeye calış canım. İnşallah çok güzel büyümüştür yumurtaların hiç uğraştırmaz seni 🤗

Ayy kiyamam yaa ne guzel olmus ellerine saglik. Olsun çeyiz hazirligi iyidir
Ya kendime süveter örüyordum aslında çok uzun olunca canım sıkılıyo hep aynı şey. Araya şöyle minik bişey sıkıştırayımda değişiklik olsunndedim😂😂

Adetim 7 gün sürüyor pko yok klomen kullanıyorum ondan olabilir mi dedim acaba gerçi geç oldum ben bide adetimi
Belki erken yumurtlama olur tabi suanda pik degil testin ama bir iki gune pik olur mutlaka kacirma catlamayi degerlendie canım hadi hayırlısı

Belki erken yumurtlama olur tabi suanda pik degil testin ama bir iki gune pik olur mutlaka kacirma catlamayi degerlendie canım hadi hayırlısı
Doktorum pazartesi çağırdı gelişme durumuna bakıp çatlatma iğnesi yapicak galiba testlere güvenemiyorum pek çünku bu adettimden 3 gün önce yumurtalama gördüm

Birde femarada klomen gibi bir hap mi kızlar bilgim.yok pek açıkçası bı arkadaşım 5 yıldır bebek istiyordu ilk klomen denemesinde hamile kaldı

Doktorum pazartesi çağırdı gelişme durumuna bakıp çatlatma iğnesi yapicak galiba testlere güvenemiyorum pek çünku bu adettimden 3 gün önce yumurtalama gördüm
Yani tabi doktor gorurse iyi olur canim yumurtlama görebilirsin hatta adetliyken bile görürsün yumurtlamayi ama onemli olan sağlıklı bi yumurta olmasi ve spermlerle bulusabilmesi yumurta en fazla 24 saat canli kalıyor bazi kadinlarin o kadar bile canli kalamiyor. Ama doktor kontrolunde olursa tabi daha garanti olur. Rabbim hayirlisiyla versin bebisini insallah

Yani tabi doktor gorurse iyi olur canim yumurtlama görebilirsin hatta adetliyken bile görürsün yumurtlamayi ama onemli olan sağlıklı bi yumurta olmasi ve spermlerle bulusabilmesi yumurta en fazla 24 saat canli kalıyor bazi kadinlarin o kadar bile canli kalamiyor. Ama doktor kontrolunde olursa tabi daha garanti olur. Rabbim hayirlisiyla versin bebisini insallah
İnşallah canım benim o kadar istiyoruz ki çok ağlıyorum bu konuda 😔

Bu arada clifeda kullandım ben kızlar onla hamile kalan akrabamda var ama ben yumurtalama göremedim 2 ay kullandım ilk ay adettim düzenli ve ağrısız oldu sonraki ay gecikti

İnşallah canım benim o kadar istiyoruz ki çok ağlıyorum bu konuda 😔
Canim zayiflamakla ilgili bi probleminmi var genelde evet doktorlar kiloya cok kızıyor ilk laflari zayıfla demek oluyor. Birde bebekle birlikte insan dahada cok kilo alıyor dogum zorlaşıyor hamile kalmak zorlaşıyor. Cok özel olmazsa kac kilosun

Canim zayiflamakla ilgili bi probleminmi var genelde evet doktorlar kiloya cok kızıyor ilk laflari zayıfla demek oluyor. Birde bebekle birlikte insan dahada cok kilo alıyor dogum zorlaşıyor hamile kalmak zorlaşıyor. Cok özel olmazsa kac kilosun
100 e yakınım malesef ve boyumda kısa bu doktorum öyle demedi bi ara kilo verdim geri aldım o ara yine sürekli dediler herhangi bir yardımda bulunmadılar. herhangi bi tedaviye başlamadılar dediğim gibi canım ilk defa bu doktor bu kadar yardımcı oldu bana

X