Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa bana nasıl hisleriniz bende merak ediyorum bende yeni kaybettim bebeğimi kalbi durdu kürtaj oldum bı tane oğlum var bide kızım olsun çok istiyorum cinsiyet ayirdigimdan değil yanlış anlaşılmasın rabbm önce sağlıklı bebekler nasip etsin

Canim acikcasi ara ara batıyor kasiklarim ama dış gebelikteki gini degil yorulunca agri yapıyor hatta karnima bile agri yapiyor kaslar geriliyor galiba ama dis gebelikte normal yururken bile cok sanci yapıyordu. Birde akıntı dis gebelikte yogun akinti yasamadim hatta hamilelik dusunmuyordum 3 gun lekelenme olunca adet gelmeyince suphe ettim cunku ertesi gun hapi kullanmistim ama yinede tuttu. Doktor bana ilac yuzunden dis gebelik olmustur dedi rahim filmi filan cekilmedim gerek görmedi iki dusuk bi dogum yasadim tuplerde bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dedi. Keske sen yumurta takibi yaptirsaydin oyle hamile kalanlar var solda olduysa dis gebelik sagdaki yumurtayi takip ediyor doktor sagdan yumurtlayacagin ayi degerlendiriyorsun

Yaaa ilaçlardan kaynaklı olabiliyormu. Ben düğünden hemen 1 ay sınra yaşadım dış gebeliği. Düğün zamanlarıma reglim denk geliyordu. Bende tatile gidicez falanndiye geciktirici kullandım. Tam tatil dönüşü hastalandım. Ondan sonraki ay işte bu geldi başıma. Doktora sorduğumda ilaç yapmış olabilirmi diye yok yapmaz dedi. Ama nedenlerinde hormon ilaçları kullanmak falan vardı.
Benim ilk olanda hiçbir belirtim hiçbir ağrım sızım olmadı kuzu. Sadece betam az arttı hep. İkinci çok sancılıydı.
o yumurta olayınıda sornuştum doktora takip etsek sağdan gelişende denesek diye. Öyle bişey mümkün değil dedü onada. Napcaz anlamadımmgitti valla

Olurmu canim her ay bir sag bir sol yumurtlama oluyor doktor bakıyor soldan dis gebelik olduysa sagdaki yumurtayi takip ediyor olgunlasinca o gunleri degerlendirip hamile kalan cok kisi var. Adet geciktirici hormon içeriyor yapmis olabilir. Dedimya benimde ertesi gun hapi içtiğim halde oldu hemde ikiz biri tupte biri rahimde rahimdeki dusuk oldu birde dogum kontrol hapi kullaniyorsan biraktiktan sonra 3 ay prezarvatifle korunman lazim hapin etkisi vucuttan tamamen atilsin diye sende oyle bisey oldumu neyle korundun bir yil

Bebeğini kaybettiğin için üzüldüm canım geçmiş olsun 3 ay sonra diyebilirim sanada haziran sonu temmuz başı

Yaa senin ertesi gün hapına rağmen ikiz mucize gibi olmuş canım. Rabbim şimdi mükafatını verdi sana
Bilmiyorum valla canım o şekilde kestirip attı. İlacı sordum yok yapmaz dedi. Sonra dedim sonucta 3 4 hafta öncesi havuza falan girmiştim enfeksiyonummu oldu acaba diye sordum yok olmaz dedi. Sonra bir kaç ay sonra bel ağrısıyla gittim doktora enfeksiyon var baya muhtemelen dış gebeliğinde bundan olmuş dedi

Aynen canim enfeksiyonda yapıyor. Ama kesinlikle doktorunu degistir ve yumurtanı takip ettir. Insallah gerek kalmaz tabi ama. İnşallah bebegin seninledir saglikli gelir sana

Bir iki ay hiç bişeu yapmıcam canım. Sonra tekrar başlıcam yeni bi doktorla bu ay böyle hiçbişey yapmamak çok iyi geldi

Bir iki ay hiç bişeu yapmıcam canım. Sonra tekrar başlıcam yeni bi doktorla bu ay böyle hiçbişey yapmamak çok iyi geldi
Bencede canim iyi bi doktor bul ona git dis gebelik allah basa vermesin cok zor allah korusun yaşatmasın bidaha. Birde bagisiklik sistemini guclendirecek gida takviyeleri var onlardan kullan vucudun demir gibi olsun bebegini en iyi sekilde beklesin

Amin canım dediğin gibi çok zor kimseye yaşatmasın Allah. D b vitaminleri kullanıyorum canım şuan. Önümüzdeki daha iyi takviyelere başlıcam artık sağolasın

Kızlar test yaptım negatif çıktı malesef. Tutunma değilmiş gelen kahverengi akıntı adet habercisiymiş bu hafta içinde gelicek demek ki İnşallah siz mutlu haberi alırsınız

Bugün havayı yağmurlu görünce olmayan bebişimin ayakları üşümesin diye patik ördüm
Az kaldı şizoya bağlamaya

Eklentiler

• CA97074F-A999-4DAD-9B44-CC0465EC3A32.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum 4 senelik evliyim 3 yıldır bebek istiyorum kilolu olduğum için dokotorlar sürekli zayıfla zayıfla diyor ilgilenmiyor ilk defa bı doktor ilgilendi ve klomene başladım reglimin 5 günü içmeye başladım yanında estrofem verdi bunu bitene kadar kullan dedi pazartesi folikullere bakilcak ve endişeliyim aslında birazda umutsuzum kader arkadaşım olanlarla konuşup kendimi biraz rahatlatmak istiyorum sanki yumurtam olusmicak gibi hissediyorum

Bide reglim dün bitti ve bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG20210319105449.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…