HSanırım hepimiz toplu diger aya geçicez:)Merhaba kızlar
Adet oldum bugün
Sayısız test yaptım hep negatifti. Umutlar diğer aya kaldı.
Senı niye alıntı yaptım unuttumÇok tatlı ama
Hayırlı olsun:)Benim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladımbu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğim
İnanırım ama senin bu ay hamile olmanı çok canı gönülden istiyorumHSanırım hepimiz toplu diger aya geçicez:)
Senı niye alıntı yaptım unuttum
Hayırlı olsun:)sev9 inanırmısın benimde hiç bişym yok artık . Önceden kasıklarda agrı falan vardı oda gitti :) dudaklarımda kurumadı bugun :/ herşey bitti bendede
Aslında bi gün önce gelir normalde bu sefer ben de şaşırdım bugün bekliyodum gelmedi. Şuan bel ağrım başladı canım gelcek mi nolcak bilmiyom4 gun oncesimi geliyor baya erkenmis bi kere gelip duruyomu yani daha dogrusu lekelenmen devam ediyomu
Canımm çok sevindim çoookBenim de geçen ay mide bulantısı vardı yemin ederim her yediğim öğünü kusmuştum meme hassasiyeti vardı sürekli uyuyor ve ağlıyordum adet oldum gününde bu ay hiç belirtim yokken test yaptım hayali çizgi çıktı bilmiyorum çok mu baktım ben mi çizgi görmeye başladımbu ay düşünmiycem umutlanmıycam dedim şimdide diyorum ki umutlanmadığım için kesin hanileyim şimdi de bu kafayı yiyeceğim
Kız sevda güzel isimmiş kızıma koysam olur ama benim adım şevval bebeğimilahi sevda yaa
Valla canım aşılama bile tutmadı hiç beklemiyorum şeker diyetindeyim ondan olabilir bilmiyorum ama inşallah vardırİnşallah bebek vardirda yorgunluğunun sebebi budur
Umutsuz olma kuzum sana diyorum ama bendede var umutsuzluk hiç olmicakmis gibi çevremde çok örnek var troidi var bı arkadasimij doktor hiç bisekilde hamile kalmazsın demiş kiloluda kız ilk evlendiği ay hamile kaldiValla canım aşılama bile tutmadı hiç beklemiyorum şeker diyetindeyim ondan olabilir bilmiyorum ama inşallah vardır
Aman gelmesin yaaaİnanırım ama senin bu ay hamile olmanı çok canı gönülden istiyorumBen de aşılama için para biriktirmeye başladım arkandan gelicem ben de Hiç ağrım yoktu hafif bel ağrım başladı ama benim için artık test yalan söylemez
Aslında bi gün önce gelir normalde bu sefer ben de şaşırdım bugün bekliyodum gelmedi. Şuan bel ağrım başladı canım gelcek mi nolcak bilmiyom
Canımm çok sevindim çoookböyle belirtisiz hamile kalanlara daha da seviniyorum ya Hayırlı olsun inşallah
Kız sevda güzel isimmiş kızıma koysam olur ama benim adım şevval bebeğimSevda da uyar he
İğnenin etkisinde kaç güne kadar bu şekilde çıkıyor acaba
Tatlım klavyenin azizliğine uğradım sende yazmıştım aslın da tatlım inşallah bi kizin olursa köy tabi çok güzel isimİnanırım ama senin bu ay hamile olmanı çok canı gönülden istiyorumBen de aşılama için para biriktirmeye başladım arkandan gelicem ben de Hiç ağrım yoktu hafif bel ağrım başladı ama benim için artık test yalan söylemez
Aslında bi gün önce gelir normalde bu sefer ben de şaşırdım bugün bekliyodum gelmedi. Şuan bel ağrım başladı canım gelcek mi nolcak bilmiyom
Canımm çok sevindim çoookböyle belirtisiz hamile kalanlara daha da seviniyorum ya Hayırlı olsun inşallah
Kız sevda güzel isimmiş kızıma koysam olur ama benim adım şevval bebeğimSevda da uyar he
İnanırım ama senin bu ay hamile olmanı çok canı gönülden istiyorumBen de aşılama için para biriktirmeye başladım arkandan gelicem ben de Hiç ağrım yoktu hafif bel ağrım başladı ama benim için artık test yalan söylemez
İnşlh vardır bilmiyorum ama :) gerçekten biriktir ben bilmiyordum bukadar masraflı olcagını. Devlette yaptır en azından iğneler yarı fiyatına gelsin . Bir iğne 800 tl yaa çok pahalı
Inşallah koyulacak canim
Ben 10. Güne kadar görmüştüm. Gittikçe silikleşmişti. Bugun iğnede 9. Günüm bakayım koyulaşcakmı önemli olan o .İğnenin etkisinde kaç güne kadar bu şekilde çıkıyor acaba
Kuzum bende pko var başka sorun yok ablam 85 kilo ile hamile kaldı daha bu ayın basında doğum yaptı iste allah ol fiyince oluyoUmutsuz olma kuzum sana diyorum ama bendede var umutsuzluk hiç olmicakmis gibi çevremde çok örnek var troidi var bı arkadasimij doktor hiç bisekilde hamile kalmazsın demiş kiloluda kız ilk evlendiği ay hamile kaldi
Aynen öyle canım benim rabbim büyük dua edicez bol bolKuzum bende pko var başka sorun yok ablam 85 kilo ile hamile kaldı daha bu ayın basında doğum yaptı iste allah ol fiyince oluyo
Anladım canım sağolBen 10. Güne kadar görmüştüm. Gittikçe silikleşmişti. Bugun iğnede 9. Günüm bakayım koyulaşcakmı önemli olan o .
Aynen canımAynen öyle canım benim rabbim büyük dua edicez bol bol
İnşallah jepimiz hayırlı güzel haberler alırızAynen canım
Ay hayırlı olsun dediniz de hamile miyim bilmiyorum aşırı silik çiZgi çıktı oda zor görünüyor yani çok stres oldum vallahi Allah hepimize bir an evvel sağlıklısını nasip etsin inşallahİnanırım ama senin bu ay hamile olmanı çok canı gönülden istiyorumBen de aşılama için para biriktirmeye başladım arkandan gelicem ben de Hiç ağrım yoktu hafif bel ağrım başladı ama benim için artık test yalan söylemez
Şimdi kaset test yaptım hiç çizgi çıkmadı bu defa hayalet çiZgi bile yokValla bende goruyorum canim vardir insallah hayirli olsun kan testi ver hemen kesinlessin
Sabah ilk idrarla dene olmadı hasta olmazsanŞimdi kaset test yaptım hiç çizgi çıkmadı bu defa hayalet çiZgi bile yok
Deneyeceğim inşallah hayırlısı olur gerçekten beklemek ne kadar zormuşSabah ilk idrarla dene olmadı hasta olmazsan