Hoşgeldin canım. Neyazıkki kilo çok etkiliyor. Bende aynı dertten muzdaribim. 1 sene önce doğal yoldan ilk denememde 2 kere gebe kaldım ama sağlıksız oldu. Sonrasında kilo aldım 1 senedir tekrar hamile kalamıyorum malesefMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum 4 senelik evliyim 3 yıldır bebek istiyorum kilolu olduğum için dokotorlar sürekli zayıfla zayıfla diyor ilgilenmiyor ilk defa bı doktor ilgilendi ve klomene başladım reglimin 5 günü içmeye başladım yanında estrofem verdi bunu bitene kadar kullan dedi pazartesi folikullere bakilcak ve endişeliyim aslında birazda umutsuzumkader arkadaşım olanlarla konuşup kendimi biraz rahatlatmak istiyorum sanki yumurtam olusmicak gibi hissediyorum
Amin canim allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin insallahallah yardımcın olsun bu mübarek günlerde sağlıkla al kucağına
Erkenmi yumurtlayacaksın acaba. Değerlendir ve yapmaya devam et bakalımBide reglim dün bitti ve bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
aminnn kuzum yaaa aminnnn inşallahhhhAmin canim allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin insallah
Ya kendime süveter örüyordum aslında çok uzun olunca canım sıkılıyo hep aynı şey. Araya şöyle minik bişey sıkıştırayımda değişiklik olsunndedimAyy kiyamam yaa ne guzel olmus ellerine saglik. Olsun çeyiz hazirligi iyidir
Pko varmi canim sende adet biter bitmez biraz fazla kirmizi cikmis. Yada adetinmi uzun sürüyorBide reglim dün bitti ve bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Bilemedim ki ilk defa bı doktor bu kadar ilgilendi benle ve umut veriyor bana çünkü bütün testlerini yaptırdım rahim filmimi cektirdim sorun yok Allah'a bin şükür esimdede sorun yokErkenmi yumurtlayacaksın acaba. Değerlendir ve yapmaya devam et bakalım
Cok iyi yapmissin insan daha keyifli örüyor böyle şeyleriYa kendime süveter örüyordum aslında çok uzun olunca canım sıkılıyo hep aynı şey. Araya şöyle minik bişey sıkıştırayımda değişiklik olsunndedim
Adetim 7 gün sürüyor pko yok klomen kullanıyorum ondan olabilir mi dedim acaba gerçi geç oldum ben bide adetimiPko varmi canim sende adet biter bitmez biraz fazla kirmizi cikmis. Yada adetinmi uzun sürüyor
Belki erken yumurtlama olur tabi suanda pik degil testin ama bir iki gune pik olur mutlaka kacirma catlamayi degerlendie canım hadi hayırlısıAdetim 7 gün sürüyor pko yok klomen kullanıyorum ondan olabilir mi dedim acaba gerçi geç oldum ben bide adetimi
Doktorum pazartesi çağırdı gelişme durumuna bakıp çatlatma iğnesi yapicak galiba testlere güvenemiyorum pek çünku bu adettimden 3 gün önce yumurtalama gördümBelki erken yumurtlama olur tabi suanda pik degil testin ama bir iki gune pik olur mutlaka kacirma catlamayi degerlendie canım hadi hayırlısı
Yani tabi doktor gorurse iyi olur canim yumurtlama görebilirsin hatta adetliyken bile görürsün yumurtlamayi ama onemli olan sağlıklı bi yumurta olmasi ve spermlerle bulusabilmesi yumurta en fazla 24 saat canli kalıyor bazi kadinlarin o kadar bile canli kalamiyor. Ama doktor kontrolunde olursa tabi daha garanti olur. Rabbim hayirlisiyla versin bebisini insallahDoktorum pazartesi çağırdı gelişme durumuna bakıp çatlatma iğnesi yapicak galiba testlere güvenemiyorum pek çünku bu adettimden 3 gün önce yumurtalama gördüm
İnşallah canım benim o kadar istiyoruz ki çok ağlıyorum bu konudaYani tabi doktor gorurse iyi olur canim yumurtlama görebilirsin hatta adetliyken bile görürsün yumurtlamayi ama onemli olan sağlıklı bi yumurta olmasi ve spermlerle bulusabilmesi yumurta en fazla 24 saat canli kalıyor bazi kadinlarin o kadar bile canli kalamiyor. Ama doktor kontrolunde olursa tabi daha garanti olur. Rabbim hayirlisiyla versin bebisini insallah
Canim zayiflamakla ilgili bi probleminmi var genelde evet doktorlar kiloya cok kızıyor ilk laflari zayıfla demek oluyor. Birde bebekle birlikte insan dahada cok kilo alıyor dogum zorlaşıyor hamile kalmak zorlaşıyor. Cok özel olmazsa kac kilosunİnşallah canım benim o kadar istiyoruz ki çok ağlıyorum bu konuda
Ne testi istemistinki canimTestim geldi valla almaya başlıyorum yüne ben :)))
100 e yakınım malesef ve boyumda kısa bu doktorum öyle demedi bi ara kilo verdim geri aldım o ara yine sürekli dediler herhangi bir yardımda bulunmadılar. herhangi bi tedaviye başlamadılar dediğim gibi canım ilk defa bu doktor bu kadar yardımcı oldu banaCanim zayiflamakla ilgili bi probleminmi var genelde evet doktorlar kiloya cok kızıyor ilk laflari zayıfla demek oluyor. Birde bebekle birlikte insan dahada cok kilo alıyor dogum zorlaşıyor hamile kalmak zorlaşıyor. Cok özel olmazsa kac kilosun