"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aglama sana bişey soracağım.hamilelik balirtilerin var mı?test yaptın mı?idrar testi diyorum.bulantın filan var mı?kan testi yaptırdın mı?bu arada bana hocam diyebilirsin..opuyorumnanaktan

makkbusss bakiyonmu anam yaprak dökümüneee ayyyy neler oldu yine yaaa amaannn bu dizi insana erken dogum yaptirir valla

hocam benim adetim gecikti 6 gün sonra idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti tabi bu arada bulantim oluyodu sabahlari,kasiklarim batiyodu,gözlerimin önleri morarmisti adeta hele testten ikinci günü ölü gibiydim elim kolum tutmuyodu bunlar hala var tabiki....
sonra dr gittim dr bakti ama keseyi göremedi cünkü bebegimden büyük bi kist tasiyorum hayirlisi bebek büyüdükce kist yok olur diyolar inss sonra yine test yaptilar hemsireler müjdeyi verdiler yani bugün tam 10 gün gecti üzerinden cok garip bi duygu yine gitcem dr inss kist ne durumda be olacak biraz korku biraz endise tabiki sevinc her duygu var yani

sizin muhabbet iyi.ben arada bir takılırım.fazla zamanım yok.yoğun çalışıyorum.bulunca yazışırız.

tamam canım sürekli bekleriz iyi geceler sana tanıştığımıza memnun oldum

evet haklisin hocam bencede ama zaman gecsin diye takiliyoz ne yapalim......
dil kursu evet almanca ögreniyorum ayyy biraz zor oluyo belli bi yastan sonra helede su son iki haftadir aklim bi karis havada birini anliyorum ikisi ucuyo aklimdan hocam yaaa

bende kaçıyorum artık yavaştan iyi geceler sizlere
taze hamiş yat dinlen sende mümkün olduğunca dinlenmeye bak tamam mı öpüyorum

insanlar ne hikayeler anlatıyor.benim arkadaşım var. 5aylık hamile.ilk 3 ay hiçbir belirtisi olmamış.ilginç değilmi?diğer arkadaşımın adetten 1 gün önce test yaptı.test negatif çıktı.ama sonra hamile olduğunu öğrendi.

tamam hocam inss hergün bekleriz tabiki gelebildigin sürece biz burdayiz yani......
sagol dileklerin icin gercekten bi garibim inss korktugum gibi biseycikler olmaz canim cooookkk memnun oldum tanistigimiza

aglama kendine çok dikkat et.bende tanıştığıma memnun oldum.makbuş sende merak etme.heşey nasip meselesi.zamanı gelince olur.

tamam exsim birtanem yatacam kizma seenn uykumda geldi gözlerimi zor aciyorum sizede allah rahatlik versin allahima emanet olun canolaarrrrr öptüümmm :eek:

iyigeceler1.gif

kızlar nehiriveri hastaneye yatırmışlar ve suyu gelmiş doğum başlamış azönce cebime msj attı işallah sağ salim doğum olur rabbim ona kolaylık bebişede sağlık versin hepimize dua ediyormuş hadi bebiş geliyo halaya kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt:teytey::dance:

kızlar nehiriveri hastaneye yatırmışlar ve suyu gelmiş doğum başlamış azönce cebime msj attı işallah sağ salim doğum olur rabbim ona kolaylık bebişede sağlık versin hepimize dua ediyormuş hadi bebiş geliyo halaya kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt:teytey::dance:
aaa yatmadan bi bakıyım dedim aldığım habere bakk çok sevindim çokkkk erken geliyor yiğenimiz dayanamdı beklemeye kaydirigubbakcemile3
inşallah çok kolay bi doğum olur
ohhh :teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:hihoyyyt

X