canım aldık bile aramıza hoşgeldinopuyorumnanaktanselam adım nasip
15 yaşında bir oğlum var ve 3 yıl önce 23 haftalıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim benide aranız alırmısınız? muhtemel regl günüm 13 ekim
canım sende ohşgeldin.çok geçmiş olsun öncelikle.inşallah yakında çok saglıklı bir hamileligin olur.öpüyorum canımŞenizmerhabalar,
ben de aranıza katılmak isterim...
15 eylülde kürtaj oldum
adet günüm 20-25 ekim gibi, sabırsızlıkla bekliyorum..
3 ay korun dedi doktor, forumlarda okuyorum, heme hamile kalan da var, 6 ay korunan da..
adetler düzene girer de rahim toparlarsa ne ala..
sizler ne kadr korundunuz, folik asite devam ettiniz mi mesela,
benim sevgili doktorum sağolsun pek bişey anlatmıyor, sorsam da zor yanıt alıyorum..
teşekkürler şimdiden..
canım benim desene ikimizde laboratuarın yolunu tuttuk yineakannehirhayırlısı inşallah.farlutala bugün başladım ben.nihayet geldimm hemen söyleyip çıkıcam kızlar
doktor karnımdan muayene etti ve tahlil istedi fsh tsh prolaktin falan adetin 2. yada 3.cü günü yaptırıcam ondan sonra başlıcak tedaviye rahimde görülen herhangi bişeyde yokmuş kist falan içim rahatladı yanii..
neyse ben şimdilik kaçıyorum ufaklığa liste vermişler onları alıcam kırtasiyeden hepiniz öpüldünüz görüşürüz gece
nasılda biliiiin dimii fena yapcagımızıı seni seniiiiiiiiiiilülülülülülülülülülülülükızlar diğerleri bizi fena yapıcak çok konuştuk diye ama iyi oldu onlara ceza böyle olur işte...:lepi:klava:
hoşgelmişsin tatlım hayırlı olsun inşallah opuyorumnanaktanyani yeni topic sana ugur getirsin inşallah canım.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide eklermisiniz.12 ekim
aa canım benim.bende adet söktürücü içecegim bugün başladım yanbi.aslında istemiyordum daha günüm var ama testler için yani.makbercim sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama allah yardımcın olsun canım .ama herşey sıkıntı ve üzüntüyle başlıyor sakın hiçbirşeye kafanı takma unutma hiçbir şey senden önemli değil herşey yoluna girer.
derincim ve sevalcim saolun bende iyiyim allaha şükür olsun kırmızılar gelirse daha iyi olucam hayırlısıyla doktor adet söktürücü verdi bu gün ilaç bitiyor hala olamadım(
tatlımm güzel hamileee hoşgelmişsin.karşılaşamadık...aglamacım seni böyle mutlu görmek çok çok güzel...ama yinede arada melankoli yapıyorsun.rahat ol tatlım Allahın iziniyle herşey yolunda gidecekŞenizslm canolariiimmmm nasilsiniz bakiiimmm yaa hepinizede cooookkkk tesekkür ediyorum hepinizide coookkk seviyorum makbusum sevalim richim özgülüm yellowum günüm canlarim adini sayamadigim herkese cooookkkk minnettarim cok mutluyum inanamiyorum hala bu günleride yasarmisim allahima bin sükür inss darisi sizlerin basina birgün olucak canlarim buna inanin
ahh gökçem benim yaa kıyamam sana.üzülme lütfen..tedavi şimdilik ertelensede vardır bir hayır mutlaka canım benim.Rabbimin yazdıgından öteye gidilmez biliyosun ki..bırak kendini zamana herşey çok güzel olacak bebişimŞenizmakbuş valla güncel şeyler işte üsttede yazdım hem tedavi hem kociş bugün beni stres yaptı gizli gizli agladım halada aglayasım var neyse sen nasılsın
kızlar merhaba derinim sevalcim nasılsınız
çok şü
kür kavuşturana kız nedesin loçkam nasılsın swen bakim tedavin hayırlı olsun
makboşum da geldi hoş geldin
evet yaaa çok şükür valla.çok özledim toplu sohbetlerimizi(netim borçtan kesik sevalim bayramdan sonra kestiler (o yüzden giremiyom pek.ölzedim seni loçkam yaa.
makbuşum nereye gittin canom.
eylülde gitmiş yetişemedim.naapsın kız anca geçmişi okudum beni beklicek hali yok(