"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sagol ebrarim dedigin gibi saglik olsunda hersey yoluna girer bacim allahim hayirlisini versin yeterkii

öyle canim ama bu kocis canimi sikiyo bagzen gitme kisss beni uyku tutmuyo vallla bu kizlar hayirsiz

kızlar bende kaçtım bugünün yorgunluğuda böylelikle bitmiş olsun barii iyi geceler herkeslere öptüm kocaman sizleri

valla canim iste bilmiyorum ben cok duygusallastim oda halimden anlamiyo biraz sürtünmeler yasiyoz yaneee

kızlar bende kacım bıraz dua edım yalnızım zaten bgn bakalaım uyuyabılcekmıyım kendınıze ıyı bakın öptüm hepınızıa.s.

valla canim iste bilmiyorum ben cok duygusallastim oda halimden anlamiyo biraz sürtünmeler yasiyoz yaneee

cnm sen çok duygusalsın şimdi erkekler de çok anlamazlar bu durumu hem eşler hamileyken erkekler de etkilenirmiş üzülme geçerrrrrrrrrrrr

umarim öyle olur burcupcum inss valla cok üzülüyorum agladim yaaa icim bi garip oluyo hemen herseye agliyorum cok tuhaf bu duygularr

neyse kizlaarr bana müsade yatayim ben yaaa uykum geldi onuda anlamiyorum heryerim agriyo ama dinlenmem lagzim hepinizide öpüyorum canlarim allahim inss en yakin zamanda hepinize tattirsin bu duyguyu inss opuyorumnanaktan

X