"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuş valla güncel şeyler işte üsttede yazdım hem tedavi hem kociş bugün beni stres yaptı gizli gizli agladım halada aglayasım var neyse sen nasılsın

Cnm ağlama yaaa inşallah bütün sıkıntılarını geride bırakırsın çok mutlu olursun

neyse cnm yine de çok şükür ki sebep bulunmuş bazısında hiç sebepte bulunmuyor Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye şimdi korunmuyorsun diymi ne zaman günün?

canım yok ben evlendiğim ginden beri korunmuyorum pıhtılaşmanın dışında hiçbişey bulamadılar ama zor hamile kalıyorum.buayda günüm geçti ama testler hep negatif.buara stresli günler geçirdim kayınvaldemi kaybettik ona bağlıyorum .

hb makbusuumm birtanem adetin düzensizmi tatlim baksana benimde ne haldeydi ama demekki hazirlik varmis inss seninde düzene girdigi anda hamis haberini aliriz birtanem hayirlisi hakkinda
canım son 3aydır 3- 4 gün atıyor işte ondan öncesi ilaçla düzene sokmuştum gününde ve tam saatinde geliyordu :)))

iyyim tatlim nasil olayim hamisligimizin ilk günlerini kocis olmadan geciriyoz artik bi cok aydada yanimda olmaz galiba dogunca yanimda olur ithal baba :-(((((

makbuş buadamlar böyle işte hem çocuk isterler hemde tv karşısında vakit geçirirler akannehir
neyse hayırlısı olsun canım....

hayırlısı kızlar yaa sagolun bilmiyom işte belkide iptal olmaz bakalım yarın olsun hele hayırlısı en önemlisi saglık biliyorumda işte bir aydır dogum kontrol içiyom kaç gündür igen vuruyom daha vurucaklarımda hariç ama neyse hayırlısı en çok kocişe canım sıkıldı neyse geçer gider sizleride üzdüm ksusra bakmayın emi

hayirlisi bakmusum var bundada bi hayir bak görecen kendiliginden düzene girecek ve melegin gelecek inss.....
richim umutsuz olma melegin seninle belki ne biliyosunnnkiiiii

iyyim tatlim nasil olayim hamisligimizin ilk günlerini kocis olmadan geciriyoz artik bi cok aydada yanimda olmaz galiba dogunca yanimda olur ithal baba :-(((((

delüüü kocişin duymasın adam naapsın çok çalışcakki para kazansın .bebişde yola çıktı şimdi işi daha zor....

canım yok ben evlendiğim ginden beri korunmuyorum pıhtılaşmanın dışında hiçbişey bulamadılar ama zor hamile kalıyorum.buayda günüm geçti ama testler hep negatif.buara stresli günler geçirdim kayınvaldemi kaybettik ona bağlıyorum .

Belki strestendir cnm belki de meleğin seninledir bakalım biraz daha bekle de cnm gelmezse yine bir test yap hayırlısı olsun inşallah cnmmm başın sağolsun bu arada Allah rahmet eylesin

hayırlısı kızlar yaa sagolun bilmiyom işte belkide iptal olmaz bakalım yarın olsun hele hayırlısı en önemlisi saglık biliyorumda işte bir aydır dogum kontrol içiyom kaç gündür igen vuruyom daha vurucaklarımda hariç ama neyse hayırlısı en çok kocişe canım sıkıldı neyse geçer gider sizleride üzdüm ksusra bakmayın emi

canoo bunlar hep ilaçların etkisi oyüzden bukadar gerginsin geçicek bidenem üzme kendini .herşey çok güzel olcak sen yeterki inan ve pozitif düşün...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benimm ne demek sizleride üzdümm olurmu öyle şey
biz herşeyimizipaylaşıyoruz burda sadece sevincimizi değil seni birazda olsa rahatlatabildiysek ne mutlu bize

amannn ebrarim yaaa bu günlerde yanimda olmadiktan sonraaa kiziyorum bagzen valla ama canimiz sag olsunda dilerim rabbimden hayirlisini verir inss

Belki strestendir cnm belki de meleğin seninledir bakalım biraz daha bekle de cnm gelmezse yine bir test yap hayırlısı olsun inşallah cnmmm başın sağolsun bu arada Allah rahmet eylesin

saol canım allah razı olsun .ben pek sanmıyorum ama rabbim bilir zaten biraz daha bekleyip doktora gidicem...

ağlamacım gerçekten sağlık olsunda gerisi önemli değil .herşey yoluna girer...

sağolun kızlar biraz daha iyiyim valla burda rahatlıyorum paylaşmak güzel oluyo neyes artık kalkmam gerek sabah erkenden gidicem o yüzden yatmam gerek hepinizi öpüyorum ii gecelr tatlı rüyalarr

sanada iyi geceler bitanem
üzülme olurmu hayırlısı olsun çok öpüyorum seni Allaha emanet ol iyi geceler

gökcem iyi uykular canım.inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım .çok öptüm seni...

kızlar bende kaçıcam benimki mırınkırın ediyo azcıkda onla ilgileniyim .hepinize iyi geceler .öpüyorum çok...

X