"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benim 3 kaybım var benim hem heterozigot hemde homozigot değerlerim var .ayrıca folik asitle ilgili problemim var .senin kaç düşüğün var canım?

canım benim bir tane oldu onu da hemen araştırıp buldular bende de folic asit problemi vardı 3 ay kullandım ilaç 3 ayda gebe kalınca peki sen diğerlerinde heparin kullandın mı yoksa yeni mi buldular pıhtılaşmayı

canım benim yeni bulundu şuanda coraspin ve folikasit kullanıyorum...maleseki üç düşükten sonra canım...

aa gökçem gelmenle gitmen bir oluyo :KK43:( hayırdır canım neden keyfin yok

hoşbulduk ebroşum yaa dedim yaa tedavim iptal olabilir sünizit çıktı antibiotikte alınmıyo tedavide bide kocişle de biraz limoni olduk ondan yaa sen nasılsın

canlariiimmm ben geldim ohhh nasil rahatladim valla ama sol kasigim sanciyo sanki cok bi is yapmis gibiyim gözümün birini kapatiyorum digerini aciyorum neyse ebrarim nasilsin tatlim iyimisin

makbus bı lınk yolladı hamıleleık belırtılerı dıye daldım cıkamadım bacımkaydirigubbakcemile3

makbuş valla güncel şeyler işte üsttede yazdım hem tedavi hem kociş bugün beni stres yaptı gizli gizli agladım halada aglayasım var neyse sen nasılsın

kaydirigubbakcemile3 heeee delü garuuuu nasilmis bak insan merakta kaliyo demekki gülüyodun bana canim richiiimmm inss birgün olacak tatlim inss......

gökcem canını sıkma ya daha bellı degıl bıldıgım kadarıyla
her ıste vardır bı hayır ıyıles yenıden baslarsın üzülme bak bızde üzülüyoz ha

canım benim yeni bulundu şuanda coraspin ve folikasit kullanıyorum...maleseki üç düşükten sonra canım...

neyse cnm yine de çok şükür ki sebep bulunmuş bazısında hiç sebepte bulunmuyor Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye şimdi korunmuyorsun diymi ne zaman günün?

gökcem takma bacım aynı durum bendede olmuştu gargara vermişlerdi atlatmıştım canom.niye böyle stres yapıyosun kendineki.erkekler anlamazlar halden bunuda unutma bidenem...
ağlamacım hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasılsın bakalım?

hb makbusuumm birtanem adetin düzensizmi tatlim baksana benimde ne haldeydi ama demekki hazirlik varmis inss seninde düzene girdigi anda hamis haberini aliriz birtanem hayirlisi hakkinda

cano korkma rahimin hazırlanıyo bebişe sen bol bol çalış :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3nerdeeee bacım zor bi ihtimal çalışmak ben birazdan gidip yatıcam o hala tv izliyor her gece böyle yanee
makbuş valla güncel şeyler işte üsttede yazdım hem tedavi hem kociş bugün beni stres yaptı gizli gizli agladım halada aglayasım var neyse sen nasılsın
canımm kıyamam sana üzülme yaa belki de hayırlısı böyle kendiliğinden gelivericek meleğin

allah aglamacıgım senı vallah makbus delının aklına tas düşürdü bacım bısıy oldugundan degılkaydirigubbakcemile3

X