"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım yok ben evlendiğim ginden beri korunmuyorum pıhtılaşmanın dışında hiçbişey bulamadılar ama zor hamile kalıyorum.buayda günüm geçti ama testler hep negatif.buara stresli günler geçirdim kayınvaldemi kaybettik ona bağlıyorum .

yaw test negatifse hala da gelmiyorsa ummadigin bir zaman yumurtladin da gec dollenme? Insallah budur aklima geldi. ya da dedigin gb stres yorgunluk sonucta cok zor gunler gecirdin ebrarcim.

iyyim tatlim nasil olayim hamisligimizin ilk günlerini kocis olmadan geciriyoz artik bi cok aydada yanimda olmaz galiba dogunca yanimda olur ithal baba :-(((((
ithal baba:)) deli seni cok guldum. alinganlik yapiyorsun belki biraz hormonlar malum cosmustur simdi:)) Insallah hersey gonlunce ilerler.
hayırlısı kızlar yaa sagolun bilmiyom işte belkide iptal olmaz bakalım yarın olsun hele hayırlısı en önemlisi saglık biliyorumda işte bir aydır dogum kontrol içiyom kaç gündür igen vuruyom daha vurucaklarımda hariç ama neyse hayırlısı en çok kocişe canım sıkıldı neyse geçer gider sizleride üzdüm ksusra bakmayın emi
tatlim dogum kontrol hapi evlendigimde bir kullanayim diye denemistim amanin nerdeyse bosanacaktim, ben de bir stres ve sinir yapti anlatamam doktora gitmistim bana hayat boyu sakin kullanma boyleyse demisti:)) zaten gerek de yokmus baksana:)) neyse biliyorum tedavi icin verdiler sana ama demek istedigim belki seni de cok kotu etkiledi hic morelini bozma esinle ilgili agir bir aydi senin icin, diger ay Insallah hersey guzel olacak.

makbus bı lınk yolladı hamıleleık belırtılerı dıye daldım cıkamadım bacımkaydirigubbakcemile3
kizzzz neler oluyor orda yoksaaaaaaa :CüvCüv: :nazar: Insallah.

ben de yarin kan pihtilasmasi testleri icin hastaneye gidecegim kizlar, sonunda bekledigimiz randevu gunu geldi, dua edin bana ne olur iyi ciksin sonuclarim, yabanci memlekette bizdeki gb igneler bile olamam burda, belki de vermiyorlardir burda igne bilee haaa tabii bunlar icin once 20 ayda falan hamile kalmam lazim :hulya: neyse dualariniza test sonuclairmin tamamen normal gelmesini de eklerseniz cok cok sevinirim kizlar.

oo hoşgeldiniz hanımlar 8buçuktan beri buralardayım nihayet gelebildiniz :)))

canlarım günaydın,ne kadar kaynatmışsınız dün öyle yaa kaçırdım muhabbeti akannehir
ağlamacım gelmiş cnm kocişine takma kafayı sen şimdi çok bebişinle ilgilen stres yapma emi
makbuşum bişe çıkmadığına sevindim umarım en kısa zamanda hamiş kalırsında teyze oluruz dimi anne olamıyoruz bari teyze olalım anne teyze yarısıymış zaten kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz umarım sizde tez vakitte hamiş kalırsınız inşş inşş
dün karşılaşamadık yaa şansıma ne diyiiim ben zaten bende şans olsa,çok mu konuştum yaa bugün bunalım takılıyorum moralim çok bozukk çoook senağlama

hoşgeldin yellowcum sağol canım yaa ama daha bişey belli değil adeti günümü bekliyorum testlerimi yaptırıcam ondan sonra belli olucak

GokceRana23 kullanıcısından alıntı
hayırlısı kızlar yaa sagolun bilmiyom işte belkide iptal olmaz bakalım yarın olsun hele hayırlısı en önemlisi saglık biliyorumda işte bir aydır dogum kontrol içiyom kaç gündür igen vuruyom daha vurucaklarımda hariç ama neyse hayırlısı en çok kocişe canım sıkıldı neyse geçer gider sizleride üzdüm ksusra bakmayın emi

cnm bnm geçmiş olsun sıkma tatlı canını herşeyin hayırlısı olsun dimi yaaww

neyse ben kaçıyorum zilali hazırlıcam okula üstümü giyiniyim
sonrada anneme gidicem büyük kızın toplantısı varmış ona katılıcam o annemlerin ordaki okula gidiyor yiğenimle beraber dertler hiç bitmiyor hiiiçççç
öpüyorum hepiciğinizi görüşürz

ha geldi kuşum makbuşum sabah şekerim günaydın nasılsın
kız kaynatmışsınız öğle bensiz eeeeeee ne yapıyon
yelleov günaydın canım
sen nasılsın geçmiş okuyodum

sevalcim sanaada günaydın cnm,makbuşum hadi kolay gelsin sana bitanem hoşçakal...

gökçem bitanen seni böyle umutsuz görmek ben i çok üzdü
emin ol ki hiç bir şey çıkmayacak tatlım boşu boşuna sende eşinde kafanı takıyosunuz
erkekler öğle benin ki de öğle hep bana der sen
kendine bakmıyon san ki kendisi çok bakıyo kendine
onlarında kendine göre nedenleri var huzurunuzu bozmaya değmez her şey yoluna girer sabır sadece
gelier gelmez haber ver öpüyom
günüm canım sen kaçta gidiyon alalh yardımcın olsun rabim gönlüne göre versin
inşalah her şey yolundaırda hemen hamiş kalırsın
güzel haberlerle gelmen dileğiyle sende hemen haberver bekliyom
makberim sende kendini çok yorma inşalah senin de beişin gelir sana

günüm canım inşalah seninde gökçeninde sonuçları çok iyi çıkar
rabim dermansız dert vermesin size
sizi ikinizide bekliyo
bu arada bahar çelikten haberiniz varmıııııııııı

derinim loçkam hoşgeldin canım nasılsın canım gel de azıcık konuşak

X