"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbussuuuuummmm caniimmm sen nasilsin görüsmeyelii hatrinida soramadim nasilsin iyimisin

oy oyyyy makbusum tamam kizzzz kizmaa icmem inss söz verdim bebegime ama yinede canim istiyo 5 gündür hic icmedim.......
inss richim göreyim bi bebegimi bana yetecek nasilda bekliyom heycanla bi aksilik olacak diye ödüm kopuyo hem hamileyim hemde bebegimden büyük kist tasiyorum inss yok olur inss

cnm üzülme inşallah defolup gider o kist sen iyi ol yeter ki hayırlısı olsun bu arada bana da dua et olur mu hamilenin duası kabul olurmuş

hayirlisi richim gün dogmadan neler dogar allahim büyük bagislayan affeden inss hayirlisini verir rabbim inss

sagol burcum canim inss allahimin izniyle hayirli evlat sahbi olursun bak ben bi senelik evliyim ve tam 9 aydir deniyodum hic belli olmaz hemen ha deyince olmuyo tabiki ama sorun yoksa inan olacak inss rabbimin izniyle olacak canim bütün isteyenlere cani gönülden diliyorum rabbimden

sagol burcum canim inss allahimin izniyle hayirli evlat sahbi olursun bak ben bi senelik evliyim ve tam 9 aydir deniyodum hic belli olmaz hemen ha deyince olmuyo tabiki ama sorun yoksa inan olacak inss rabbimin izniyle olacak canim bütün isteyenlere cani gönülden diliyorum rabbimden

Allah razı olsun cnm ben oluyor biliyorum bir defa hamile kaldım kalbi durdu karnımda şimdi 2. yi bekliorum inşallah olucak tabi hepimiz için hayırlısı

oy oyyyy makbusum tamam kizzzz kizmaa icmem inss söz verdim bebegime ama yinede canim istiyo 5 gündür hic icmedim.......
inss richim göreyim bi bebegimi bana yetecek nasilda bekliyom heycanla bi aksilik olacak diye ödüm kopuyo hem hamileyim hemde bebegimden büyük kist tasiyorum inss yok olur inss
aferin sana bitanem canın istede içmek yok bebişine söz vermişsin
Arkadaşlar merhaba, ben de 5 aylık evliyim. Evlendiğimiz ilk günden beri bebiş çalışması içindeyiz; ama her ay hevesim yarım kalıyor. Belki aceleci davranıyorum biliyorum ama ne yapayım çooooook istiyorum bebişim olmasını. KK'da okuduğum polen kürünü de yapmaya başladım, doktora da gittim, her şey yolunda bir sorun yok denemeye devam dedi. Allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah!
canım hoşgeldin aramıza inşallah tez zamanda geliverir meleğin sana:Saruboceq:
sagol makbusum ya bılıyorum ben saka yaptım fıstıgım
aglamacıgım hayırlısı bakalım cnm allah bu ay nasıp etcekmı
anladım zaten bitanemmŞeniz

canım hoşgeldin aramıza inşallah tez zamanda geliverir meleğin sana:Saruboceq:

Teşekkür ederim. Hoşbulduk. Aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: canım cümlemizi tez zamanda sevindirir inşallah yüce Rabbim.

inss makbusum icmem tek istegim bu zaten ayyyy hapsurdum yaaaaa bi garip bisey olcak diye nasil bi duygu bu aaayyyyy allahiiimm....
allahim iyilik versin makbussuumm inss böyle ol canim benim hep iyi ol inss

burcupcum umarim ikinci yavrunu saglicakla alirsin kucagina canim inss

canlarim ben bi dus alayim gelicem canlarim öpüyorum sizi fazla yazmayin kissss valla okuyamam ok :eek:

selam arkadaşlar ben geldimm.yine kaynatmışsınız bakıyorumda...

ağlama gelmiş tatlı hamiş iyi olmana sevindim kisti takma kafaya hayırlısıyla erir canikom ..öptüm seni...

bende iyiyim canom riçim saçımın yeni halini görmek istedi resim çektim pcye gönderiyodum :)))
siteyede yükliyimmi

burcup35 canım nasılsın?sendede pıhtılaşma problemi varmış geçmiş olsun bendede aynı sorun var canım...senin homozigotmu yoksa heterozigotmu?

X