Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oyyyy makbusum tamam kizzzz kizmaa icmem inss söz verdim bebegime ama yinede canim istiyo 5 gündür hic icmedim.......
inss richim göreyim bi bebegimi bana yetecek nasilda bekliyom heycanla bi aksilik olacak diye ödüm kopuyo hem hamileyim hemde bebegimden büyük kist tasiyorum inss yok olur inss
sagol burcum canim inss allahimin izniyle hayirli evlat sahbi olursun bak ben bi senelik evliyim ve tam 9 aydir deniyodum hic belli olmaz hemen ha deyince olmuyo tabiki ama sorun yoksa inan olacak inss rabbimin izniyle olacak canim bütün isteyenlere cani gönülden diliyorum rabbimden
aferin sana bitanem canın istede içmek yok bebişine söz vermişsinoy oyyyy makbusum tamam kizzzz kizmaa icmem inss söz verdim bebegime ama yinede canim istiyo 5 gündür hic icmedim.......
inss richim göreyim bi bebegimi bana yetecek nasilda bekliyom heycanla bi aksilik olacak diye ödüm kopuyo hem hamileyim hemde bebegimden büyük kist tasiyorum inss yok olur inss
canım hoşgeldin aramıza inşallah tez zamanda geliverir meleğin sana:Saruboceq:Arkadaşlar merhaba, ben de 5 aylık evliyim. Evlendiğimiz ilk günden beri bebiş çalışması içindeyiz; ama her ay hevesim yarım kalıyor. Belki aceleci davranıyorum biliyorum ama ne yapayım çooooook istiyorum bebişim olmasını. KK'da okuduğum polen kürünü de yapmaya başladım, doktora da gittim, her şey yolunda bir sorun yok denemeye devam dedi. Allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah!
anladım zaten bitanemmŞenizsagol makbusum ya bılıyorum ben saka yaptım fıstıgım
aglamacıgım hayırlısı bakalım cnm allah bu ay nasıp etcekmı
iyiyim bitanem sağol bildiğin gibi devam iştemakbussuuuuummmm caniimmm sen nasilsin görüsmeyelii hatrinida soramadim nasilsin iyimisin