"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy çokta çirkin çıkmışım heee :))))
bu benim 5 dakika önceki halim yalnız bakarmısınız makyajımı silmeyi bile unutmuşum kaydirigubbakcemile3

esoş çok güzel olmuş koyu renkte daha çok yakışmış cano .güle güle kullan bitanem .bacıma herşey yakışır valla opuyorumnanaktan

sağol bitanemm o senin güzelliğin yaa çok yakın çekmişim suratım kocaman çıkmış hiç beğenmedim bu resmi kaydirigubbakcemile3

delü bence hoş çıkmış dediğim gibi sana öyle geliyo ..
sende saol canım ...

makyajım nasıl olmuş belli oluyormu gerçi sabahtan beri bişey kalmadı :)))

ebroşum bişey sorucam sana yaa doktor beni karnımdan muayene etti dediki rahmin kalınlaşmış adet olucan heralde dedi oysa 15 günüm var daha neden kalınlaşır kii

cano sadece göz makyajın belli oda çok hoş .ben anlamam gerçi çok fazla makyaj yapmadığım için...bana alerji yapıyo özelliklede gözlerime...

burcup35 canım nasılsın?sendede pıhtılaşma problemi varmış geçmiş olsun bendede aynı sorun var canım...senin homozigotmu yoksa heterozigotmu?

merhaba cnm iyiyim sen nasılsın cnm benim heterezigot senin ne ve sen de daha önce kaybettin mi bebeğini

canım rahim yumurtlama döneminden itibaren kalınlaşır diye biliyorum eğer döllenme olursa bebiş yerleşir olmazsa adet kanamasıyla dökülürmüş .benim bildiğim bu cano ...

merhaba cnm iyiyim sen nasılsın cnm benim heterezigot senin ne ve sen de daha önce kaybettin mi bebeğini

canım benim 3 kaybım var benim hem heterozigot hemde homozigot değerlerim var .ayrıca folik asitle ilgili problemim var .senin kaç düşüğün var canım?

kızlar ii geceler dilemek için geldim hiç keyfim yok yarında erken kalkıcam zaten hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…