"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

umarim öyle olur richim valla büyüklügünü tam söylemedi ama birdaha gidecem umarim inss allahimin izniyle eridiginide görürüm bebegimi göreyim göremedikte kisten aklim karisik valla hala bi garibim hersey hamile oldugumun yaninda ama keseyi göremedik cünkü önünde kiss varrr akannehir

ya kızlar sustunuz ben yalnızım ya cenem düştü yıne sızdemı yalnızsınız benım gıbı

ay cnm görürsün ıcını ferah tut oda olcak elbet
aglamacıgım sen ne belırtılerı yasamıstın cnm

kizlaaarrrr kimsede yokmu neeee nerdesiniz ayooolll gelsenize yaaaa az dertleselim yaaaa

canim benim en büyük belirtim adetim gecikti gögüslerim agridi kasik agrim oldu halsizlik migde bulantisi birde üsüme buz tuttum adeta halada var bunlar zaten bi kac zaman devam edecekmis belki bütün hamilelik boyunca ama belli olmuyomus iste kimide hic bilmezmis yanii iste böyle richim

ben geldimmmm ex aşkum taze hamişim gelmişşş
kız nasıl özledim seni heee aklımdaykennnn sakınn sigara içtiğini duymıyım valla hamiş falan dinlemem pataklarım seni klava:

ne günlerdı be aglamacıgım nasıl heyecanlıydın :1hug:umarım yıgenımızıde görürüz
buarada akıntın oldu mu cok fazla

canim sende ne var ne gibi hallerin var yani birtanem yazsana birde duygusallik vardi zaten makbus kizmisti bana cok duyguluydum hep agliyodum

bız hep burdayız ya bızı özlemıyo makbus he he:roflol:sırnaşık şey
bende gelmım arada barı belkı özlenırız:kedi:

yaw delüm kızdırma beni hepinizi özlüyorum ben aaaaa gel hele yakınıma da öpem seni bi Şeniz

oy oyyyy makbusum tamam kizzzz kizmaa icmem inss söz verdim bebegime ama yinede canim istiyo 5 gündür hic icmedim.......
inss richim göreyim bi bebegimi bana yetecek nasilda bekliyom heycanla bi aksilik olacak diye ödüm kopuyo hem hamileyim hemde bebegimden büyük kist tasiyorum inss yok olur inss

aglamacıgım cnm bende ıkıgündür adet olcakmısım gıbı sancım var üşüme var ayaklarım belım basım agrıyo bıde sıvılce cıktı acayıp sekılde ama akıntı yok o önemlıymıs malesef ya benımkı ümıt ıste adet belırtısıde olabılır bunlar ılk kez buay ovülasyonu yakaladık ya heyecan yaptım öylesıne

richim akintim oldu evet herseyi yasadim galibaa arada oluyo akintim ama fazla degil rahatsiz ediyo tabiki

Arkadaşlar merhaba, ben de 5 aylık evliyim. Evlendiğimiz ilk günden beri bebiş çalışması içindeyiz; ama her ay hevesim yarım kalıyor. Belki aceleci davranıyorum biliyorum ama ne yapayım çooooook istiyorum bebişim olmasını. KK'da okuduğum polen kürünü de yapmaya başladım, doktora da gittim, her şey yolunda bir sorun yok denemeye devam dedi. Allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah!

hic belli olmaz richim inan inss olacak benim durumumu hatirlarsaniz hep ayni söz dilimdeydi belki annelik duygusunu hic tatmayacam bu kadar umutsuzdum ama utandim rabbim denki ben ona dua ettigim halde nasilda umutsuz oldum pismanim allahimin izniyle olacak inss

sagol makbusum ya bılıyorum ben saka yaptım fıstıgım
aglamacıgım hayırlısı bakalım cnm allah bu ay nasıp etcekmı

Hayat nedir,nedirki anne
Bir oyun bir masal değilmi
Kırıldı bak oyuncaklarım
Ömrüm gitti,sevdam bitti
ınan ben hiç büyümedimkiimafoldumben

kızlar şarkının sözlerine bakarmısınız yaa mahvediyor bu şarkı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…