"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol canım gerçekten ex aşkımın haberiyle süper açılış oldu yaa inan çok mutlu oldum inşallah devamıda gelicek

makbus yok gorunuyorsun yine ben de formda azicik dolanip cikarim iyi geceler topigimiz hepimize hayirli olur Insallah kizlar.

tamam bitanem bende yatıyım artık malum yine erkenciyim
öpüyorum seni kocaman iyi geceler...

açılış eximden geldi inşallah devamıda gelicek:Saruboceq:

makbusum canim duramadim uyyamadim geri geldim test sonuclarina baktim internetten resimlerle vermisler hafif silk cizgi gebelik var dr kontrol yaziyo offf allahim yaaaa hala soktayim inss vardir ama bi yandanda garibim bilmiyom neden aceba var o yüzdenmi bacim

makbusum bi arkadas yazmis diger topigimize altta görünüyo uzman burasi bizim topigimiz bacim anlamadimkine ne demek istemisss kiiizzz ordamisin

ağlamacım yüksek ihtimalle hamişsin yarında kanda baktırda bol bol halay çekelim canımmm.şimdiden tebrikler ....:nazar:

hg ebrarim kendi kendime konusuyom bacim uykum var ama uyyamiyorumkiii test sonuclarini okudum gebelik var yaziyo inanamiyorum hala bi yandanda korkuyom ya yoksaaa

inss canim inss darisi sana hadi sende ver artik müjdeyi offf bi garip duygu yaaa ne gülecem ne aglayacam ama icim bi buruk nedenki anlamadim cok duygusalim

ağlamacım çok sevindim canım allah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım. testin yanlış olduğunu da hiç sanmıyorum. tekrar tebrik ederim canım ayrıca bu vesileyle topikimizin ilk annesi ve uğuru oluyorsun. :nazar: :teytey: :CüvCüv:

sagol tuanacim inss sizler hakli cikarsiniz test gibi kaydirigubbakcemile3 ayy ne bileyim be tatlim iste zaten yalnis sonucu negatifte verirmis pozitifte olmazmis hic inss vardir canim inss ayagimi sürüyorum arkamdan gelin canlariiimmm

canım benim çok uzak gözüküyo hayırlısı diyelim..senin duyguların hamiş olduğun için karışık alışırsın bitanem zamanla .

inss yaaa ebrarim haftayada senden alalim haber inss bu topik valla ugur getirdi bize allahiiimmm yatsam kalksam dualar etsem az valla ilac gibi geldi bu haber bana ilac gibi rabbim dostun düsmanin icinde ne olur yüzümü kara cikarma ne oluurrr mafoldumben

evet tatlim cikmis makbus galiba ben o arkadasi yalnis anladim yaaa oda buraya katilmak istiyo galiba diger topige yazmis bi okusana ebrarim

yeni topikte moralinizi bozmak istemem ama benim durum pek iç açıcı değil hala regl olamadım yarın yine doktora gidicem kötü bişey söyliycek diye ödüm kopuyor moralim çok bozuk yani.. 6 ekimde 2. ay ıma giricem hala tık yok 2 yıldır hiç böyle olmazdım.. neyse allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinn ağlamacım allah senden de bebişindende razı olsun moralim bozukken içimi kıpır kıpır yaptın yüzümü güldürdün allah da sizi güldürsün

yok canım uzman arkadaşımız konu sorumlusu diğer topicin kapatılmasını ve yeni topicden devam etmek istediğimizi onaylamamızı istemiş .yani mesajla düşünceni bildirebilirsin ...

hmm banada öyle geldi canim uykulari geldi bu garularuuunnnn semam civcivim ceylanim nerdeler yaaaaa

tuanacım üzülme canım bende aynı durumdayım .gebelik testi yaptım yok ama reglde olmadım .napalım hayırlısı beklemekten başka yapıcak bişey yok.moralini bozma canım inşallah herşey yoluna girer...

X