"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tuanam allahim sendende ragzi olsun canim inss senin bi problemin yoktur be tatlim inss hersey yolunda ve güzeldir bacim........
kaydirigubbakcemile3 ebraaarrrrr bana ne dedi aceba valla cok güldüm kiiissss ben bilmiyorumki bacuumm neyse bu heycana versin artikin

olabilir ağlamacım oda senin mutluluğuna ve heyecanına vermiştir

ya derinimde olsaydı kimsecikler yok hepberaber topicimizi kutlardık..neyse artık yarın hem senin hamişliğini hemde yeni topici kutlarız.

tuanacım üzülme canım bende aynı durumdayım .gebelik testi yaptım yok ama reglde olmadım .napalım hayırlısı beklemekten başka yapıcak bişey yok.moralini bozma canım inşallah herşey yoluna girer...

amin canım bende aynı durumdayım. 2 defa kanda test yapıldı 8 defa falanda evde kendim test yaptım:))) ağlanacak halime gülmeye başladım artık ne yapayım.. evde otururken birden aklıma geliyor hemen gidip eczaneden alıyorum testi artık alışkanlık oldu galiba hehehhe:)) ayyy bu da çok kötü oluyor yaa eskiden regl olduğum zaman üzülürdüm şimdide ne zaman olucam diye bekleyip duruyorum:)) çok nankör gördüm kendimiiiii:roflol:

saol ağlamacım alışmaya başladım zaten ilk günlerde daha çok kafaya takıyordum. neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz yarına dr. randevum var erken kalkıcam yatıym ben görüşürüz opuyorumnanaktan

tuanam inss vardir bebegin ama belli olamz bacim eger yoksada hemen gelsin regilin beklemek cok kötü biliyorum ben catlamistimkii oldu inss canim darisi hepinize yinede bu sevinc hüzne dönüsmez inss

valla tuanacım aynen gerçi ben alıştım 9 yıl oldu dile kolay ama zorrr .sen test konusunda baya hızlısın ama canım .inşallah birgün otestte ikinci çizgiyide görürsün canımm

güle güle canim bende yatacam wc arasinda mekik dokudum valla su ictikce gidiyom allahiiimm inss vardir bakalim yagrin dr bulabilirmiyim burda cok zor hemen randevu almak üc ay sonraya veriyolarnasil yerse anlamadim valla

Yeni başlığınız hayırlı olsun arkadaşlar..a.s

Konunuzu yukarı kısma sabit yaptım ben de..

Herkese kolay gelsin,bu başlık her birinize uğur getirsin inş..:Saruboceq:

tuanacım hayırlı haberler alırsın inşallah canım iyi uykular..
ağlamacım sende dikkat et kendine artık iki canlısın canım ...
bende kaçıyorum kızlar öpüyorum sizi iyi geceler..

çok teşekkürler canım .inşallah uğurlu olucak bu topic..a.s.

anacıgım topık 3.sayfaya düşmüş ılk günden dur kurtarımkaydirigubbakcemile:roflol:

buarada günaydın kızlar
ben yıne kederle uyandım çok yoruldum artık kızlar sorulardan bakıslardan ......
esım ve sız olmasanız dahada kötü olurum heralde
allahım neolursun sorguna sual olmaz neolursun kucagımızı bos bırakma
en kısa zamanda güldür yüzümüzü nese dolsun evımız bebek koksun evımız:Saruboceq:
mafoldumben:çok üzgünüm::a015::gitme:

ya neden yazdıgıma ragmen ılk sayfaya gecemedık sımdıde ıkıncı sayfada
yenıyız dıyemı acaba:1shok:

esmacıgım sende yap su testı hadı sendende güzel haberler beklıyoruz cnm benım
aglamacıgım sende unutma bızı bazı hamısler gıbı ha vefalı arkadaslardan ol bacımdelikafadulden
hadı umarım kandada süper cıkar sonuc fıstıgım halay cekerız
kızlar hepımız toplanalımda kutlama yapalım

ya makbusum gırdıgnde bı bak tatlım ya ıkıncı sayfadan neden cıkamıyoruz okadr yazmama ragmen

sımdı anladım bız sabıtmsız hep üsteyız yanı her sayfadayız uykuluyum üzgünüm dertlıyım ya farkedemedım kusrakalmayın
of offffffffffffffffffffffffffffffffffff

sağol canım benimm Allah razı olsun senden...opuyorumnanaktan
sımdı anladım bız sabıtmsız hep üsteyız yanı her sayfadayız uykuluyum üzgünüm dertlıyım ya farkedemedım kusrakalmayın
of offffffffffffffffffffffffffffffffffff
canommm hayırdır yaa sen yine neden bu kadar dertlendin :teselli:

bu arada hepinize günaydınlarr yeni bir günden yeni bir topicten merhaba
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydınn Kızlar Herkeze Hayırlıı bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan

Rabbim bu yeni ayda hayırlıı şeylerle karşılaştırsın bizleri:Saruboceq:Sağlık sıhhat versin bizlere:Saruboceq:Hastalıklardan korusun rabbim bizleri:Saruboceq:

balımm hoşgeldin canım topicimizee artık burdan devam ediyoruz senide sık sık aramızda görmek isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…