gökcem richim günüm allah ragzi olsun canlarim inss dediginiz gibidir test elimde hala bakip duruyom inanamiyomki inss yagrin birdaha yaparim artik sonuc kesindir galiba iste bi süphem silik ciktigi icin böyle olupta hamis olanlar varmi aceba bendekide soru iste birde ben rahatlatsam kendimi
nolmus burdakaydirigubbakcemile3
yenı topık hayırlı ugurlu olsun..
makbusum ben sana yenı adet tarıhımı vermıstım eklememısın sanırm..
20 ekım yazarsan sevınırım...
topıgın ısımını begendım super olmus:lepi:
sagol guzel bitos dularinla birakmiyorsun bizi cok tesekkurler. a.s.insallah sekerler her gün duaciyim inanin o kadar sevinicemki sormayin
sanki kendi yavrum da olmus gibi hayirli haberleriniz olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
canımm hoşgeldinn inşallah uğurlu gelir sürekli gel artık olurmu kaçmak yokİyi geceler kızlar, makbuşcum çoook hayırlı olsun bu topic umarım hepimize uğur getirir... bide bebek getirir inşaAllah
ne demek bitanesiii hoşgeldin sefalar getirdinmerhaba uun bir ardan sonra yine ben benid aranıza tekrar kabul edermisiniz benneyaptımki
sağol bitanem beğenmenize çokkk sevindimmm opuyorumnanaktanmakbus eline saglik pek guzel olmus yaa neden supheli dionuz siilik cikinca da hamile olunuyor aglama hamile iste :smiley-cool: neyi kacirdim ben arada :uhm:
aminnn ablacım sende hoşgelmişsinopuyorumnanaktancanlarim yeni topiginiz hayirli olsun hepinize sans bereket getirsin
rabbim dualarinizi kabul etsin kalbinizden gecenlere kavustursun insallah
hepinize dünya tatlisi bebisler versin insallah amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canomm inan uzun süredir çok sık girmedim heralde gözden kaçırmışım ekliyorum hemenciknolmus burdakaydirigubbakcemile3
yenı topık hayırlı ugurlu olsun..
makbusum ben sana yenı adet tarıhımı vermıstım eklememısın sanırm..
20 ekım yazarsan sevınırım...
topıgın ısımını begendım super olmus:lepi: