"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçem iyiyim ne olsun bebek görmeye gittik şimdi geldik oooo bi tatlıydı ki kerata allahım bizede nasip eder inşallah
sen neler yapıyorsun ya o iğneleri kendin nasıl yapıyosun valla ben yapamam heralde

merhaba uun bir ardan sonra yine ben benid aranıza tekrar kabul edermisiniz benneyaptımki

makbus eline saglik pek guzel olmus yaa neden supheli dionuz siilik cikinca da hamile olunuyor aglama hamile iste :smiley-cool: neyi kacirdim ben arada :uhm:

canlarim yeni topiginiz hayirli olsun hepinize sans bereket getirsin
rabbim dualarinizi kabul etsin kalbinizden gecenlere kavustursun insallah
hepinize dünya tatlisi bebisler versin insallah amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse makbuşum çıkmış yetişemedim yarın girerim artık yine ben sweet baby17

hah diger topikten okudum kizlar aglamanin durumunu aglamacim kesin hamilesin zaten sandigin gb iki cizgi asla ayni koyulukta cikmiyor; cok da silik degil demissin zaten normali oyle bacimmmmmmmmmmmmm!! supheyi birak randevu al doktordan
oh be icim acildi kizlar a.s.

gamzelim hoşgeldin kız yeni nickin hayırlı olsun inş buda sana ugur getirir

bitoşum sanada ii geceler teşekkür ederiz inşrabbim öyle tatlı melekler bizede gönderir yakın da inşş
bersum kendim yapıyom yaa acıtmıyo göbekten yapılıyo zaten ucu ince ve küçük şeker hastası ignesi gibi canım bende iyi sayılırım azcık grip olmuşum oda geçer inşş

gökcem richim günüm allah ragzi olsun canlarim inss dediginiz gibidir test elimde hala bakip duruyom inanamiyomki inss yagrin birdaha yaparim artik sonuc kesindir galiba iste bi süphem silik ciktigi icin böyle olupta hamis olanlar varmi aceba bendekide soru iste birde ben rahatlatsam kendimi

canlarim ben kaciyorum uykum geldi öpüyorum hepinizide bana dua edin dualarim sizinle öptüm hepinizide

nolmus burdakaydirigubbakcemile3
yenı topık hayırlı ugurlu olsun..
makbusum ben sana yenı adet tarıhımı vermıstım eklememısın sanırm..
20 ekım yazarsan sevınırım...
topıgın ısımını begendım super olmus:lepi:

insallah sekerler her gün duaciyim inanin o kadar sevinicemki sormayin
sanki kendi yavrum da olmus gibi hayirli haberleriniz olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

aglamam yarın sen kan testi yaptır inş hamişsin canım ikinci çizgi illa digeri gibi kırmızı olması gerekmiyomuş canm sen sıkma canını ama yarın git bakalım dr ahayırlı haberler al inşş

zaten genelde silik cikar senin testten once idrarini ne kadar tuttugun bile etkiler hatta cok su ictiysen silik cikar benim ilki normale yakin cikmisti ben de inanmayip ikincisini yapmistim cok tutmadigim icin ikincisi silik cikmisti. yaw hamilesin silik cizgi ustune gelmeyen regle:) sigara icme en azindan bir iki firt cekip sondur hemen. o da bir kac gune alis diye haaa yoksa tamamen kesmelisin cunku HA_MI_LE_SIN a.s.

tatlim nasilsin? hic gorusemez olduk? tedavi asilama var mi bir gelisme?
insallah sekerler her gün duaciyim inanin o kadar sevinicemki sormayin
sanki kendi yavrum da olmus gibi hayirli haberleriniz olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
sagol guzel bitos dularinla birakmiyorsun bizi cok tesekkurler. a.s.

İyi geceler kızlar, makbuşcum çoook hayırlı olsun bu topic umarım hepimize uğur getirir... bide bebek getirir inşaAllah
canımm hoşgeldinn inşallah uğurlu gelir sürekli gel artık olurmu kaçmak yok
merhaba uun bir ardan sonra yine ben benid aranıza tekrar kabul edermisiniz benneyaptımki
ne demek bitanesiii hoşgeldin sefalar getirdin
makbus eline saglik pek guzel olmus yaa neden supheli dionuz siilik cikinca da hamile olunuyor aglama hamile iste :smiley-cool: neyi kacirdim ben arada :uhm:
sağol bitanem beğenmenize çokkk sevindimmm opuyorumnanaktan
canlarim yeni topiginiz hayirli olsun hepinize sans bereket getirsin
rabbim dualarinizi kabul etsin kalbinizden gecenlere kavustursun insallah
hepinize dünya tatlisi bebisler versin insallah amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnn ablacım sende hoşgelmişsinopuyorumnanaktan
canomm inan uzun süredir çok sık girmedim heralde gözden kaçırmışım ekliyorum hemencik

iyidir günüm senden naber beğendinmi topicimizide isminide

evet harika olmus ugratigimiza deymis, senin acilisinda pek guzel, aglamanin haberi de super:)) hersey cok guzel gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…