"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar sustunuz yahu bahsetsenıze kendınızden bıraz

mesela neyden cnm Ankarada yaşıyorum ben 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim İzmirliyim iş dolayısıyla maalesef Ankarada yaşıyorum burada ailemden kimse yok aslında bir nevi senin gibi yalnızım sadece bir tane arkadaşım var Allaha bin şükür beden eğitimciyim kpss ye hazırlanıyorum bu sene atanmayı ümit ediyorum sen neler yapıyorsun sende bahsetsene cnm

.................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.......................................................................

hemen hemen aynıyız yani cnm hakkımızda hayırlısı ama seni çok iyi anlıyorum çok zor benim bi avantajım Ankaradayım işte ama yeterki sağlıklı ve huzurlu olalım cnm yerin önemi yok sıkma canını

Son düzenleme:
haklısın cnm neyapalımkısmet ankara güzel yaklasık 15gün önce ordaydık bızde neresındesın

ınsallah cnm sagol bende beklerım dıcem ama malumkaydirigubbakcemile3

sagol cnm sevdım senı allah gönlüne göre versın
aaaaa aglamacıgım gelmıs güzel hamiş nerelerdesın sen

slm canolariiimmmm nasilsiniz bakiiimmm yaa hepinizede cooookkkk tesekkür ediyorum hepinizide coookkk seviyorum makbusum sevalim richim özgülüm yellowum günüm canlarim adini sayamadigim herkese cooookkkk minnettarim cok mutluyum inanamiyorum hala bu günleride yasarmisim allahima bin sükür inss darisi sizlerin basina birgün olucak canlarim buna inanin

tatlım dua et bıze benım de günüm cuma umarım senın gıbı güzel haberler verırım

nasil olayim richim iyyim biraz agrilarin disinda kasik agrilarim var hala birde aklim karisik kist var cocuk büyüdükce dagilir dedi dr umarim allahimin izniyle inss bi problem olmaz

inss richim inss canim allahim birgün sanada nasip etsin bu güzel haberi almayi inss hemen geliyorum tatlim bi yere kacma kisss

cnm bılmıyodum nekadr büyüklükte canını sıkma cocuk büyüdükce erır gıder o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…