"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ah sevalim esnaf olmak çok zor 12 yıl yaptım biliyosun .müşteriyi memnun etmek kadar zor bişey yok..

ya ben bısıy almasamda umaursamadan cıkmam kackes kusurabkam zahmet verdım derım utanırım
sevalım

richim onu bende merak ediyodum biraz araştırdım akıntısı olmadan hamile kalanda olmuş .benim hamileliklerimdede başta akıntım olmamıştım sonradan başlamıştım canım.kişiden kişiye farkediyo .

ebrarım hiç öğle deme bacım şahit oldum birine valahi tüp bebek yapmışlar 2 yıl önce
beeğini kaybetti doğar doğmaz öldü
şimdide hep günü gecikirmiş değilim demiş üç ay geçmiş demiş gideyim doktor söktürücü versin doktor demiş işmizi sağlama lalım ne olur ne olmaz demiş beeğin kalbbi atıyo 3.5 aylık hamilesin hatır demiş doktor bey yanlışsın doktor demiş senmi bilşyon benmi

merhabalar,
ben de aranıza katılmak isterim...
15 eylülde kürtaj oldum :KK43:
adet günüm 20-25 ekim gibi, sabırsızlıkla bekliyorum..
3 ay korun dedi doktor, forumlarda okuyorum, heme hamile kalan da var, 6 ay korunan da..
adetler düzene girer de rahim toparlarsa ne ala..
sizler ne kadr korundunuz, folik asite devam ettiniz mi mesela,
benim sevgili doktorum sağolsun pek bişey anlatmıyor, sorsam da zor yanıt alıyorum..
teşekkürler şimdiden..

ah bıde yazamayı becersem ne bıcım yazmısım sevalekaydirigubbakcemile3
ya akıntı olmadıgı ıcın hep ümıtsızlıge kapılıyorum ebrarım ya sımdılık adet sancısı
cekıyorum sıvılce acayıp cıktı ılk defa bıde bas agrım var
bende burdakı büyüklere soruyorum hıc belırtı yasamayn bıle oluyomus
ya ınsallah olmamda ılac gıbı gelır bana yalnızlıgım gecer

evet riçhem demi bend e öğle derim yok bacı ağzlarını burunlarını eğerek çıkıyolar üstelik bizim gibi olsalar daha ne isteriz
ebrarım çok zor sigara ya para veriyo gelşyo diyo sigara alacam bunun parasını yaz
bende hayır veresiye yoktur paran yoksa alma takının süsün versiyesi olmaz diyom
benim iyi niyetim çok suistmal etiler oy üzden 10 kuruş eksik olsa bile vermiyom
riçhim canım şart değil akıntı kişden kişiye değişiyo

riçhim bacı bende valahi yazamıyom klavyam bozuk
normaldir bacım ben anlıyom takma kafana canım

merhabalar,
3 ay korun dedi doktor, forumlarda okuyorum, heme hamile kalan da var, 6 ay korunan da..
benim sevgili doktorum sağolsun pek bişey anlatmıyor, sorsam da zor yanıt alıyorum..
teşekkürler şimdiden..

canım hoşgeldin aramıza .çok geçmiş olsun .ben üçdüşük yaşadım ilkinde 6 ay korundum zorunluluk icabı sonrakilerde hiç korunmadım doktoruma sorduğumda gerek yok dedi gerçi biliyodu kadın hemen hamile kalamadığımı belkide ondandır.bence folik asite devam et sorun olmaz bebek düşünüyorsan.rabbim çok beklemeden yollar inşallah bebişini..:emir_bebek:

merhabalar,
teşekkürler şimdiden..

tatlım hosgeldın aramıza
ılk önce gecmıs olsun olsun hayırlısı öyleymıs canını sıkmavereliniortak
umarım adet olmazsın cnm senın daha vaktın varmıs işi sıkı tut cnm ya
ben folık asıt kullanmıyorum bı ay kullandım bıraktım hamıle kalırsam baslarım
ama doktorlar önerıyo
benım bıldıgım kadarıyla kürtajdan sonra 6 ay cok fazla senın dedıgın gıbı rahım kendını
toparladıktan sonra engel yoktur bıde allahın ısı ya hemen hamıle kalan da var kısmet ısı cnm.

sevalım antalyaya gelırsek benı cırak alırmısın yanınakaydirigubbakcemile3
ben döverım onları:eek:klava:

kızlar biliyorum rabbim ol derse herşey olur ama şuanda öyle bir his yokyani .ayrıca güzel dilekleriniz için çok saolun dilerim birgün hepimiz anne oluruz .ay özlemişim bunu demeyi...
richim valla gebelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi beklemekten başka yapıcak bişey yok.hakkında hayırlısı olur inşallah bitanem..

teşekkür ederim ebrar_53, sana da geçmiş olsun,
inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlere :)
ben düşük yapmadım aslında yani yöyle kanamalı parçalı bir düşük olmadı.. 10 haftalıkken hafif bir akıntı oldu koyu renkli (göya koyu renkli akıntı kötüye yorulmazmış) ertesi gün gittim kese boş!!!
meğer kese 6 haftalıkken kalmış büyümemiş, benimkide erimiş gitmiş..
demem o ki, pek öyle rahmi zedeleyici bir kürtaj geçirmedim..
kontrolüm de temiz çıktı..
yani umutluyum, bu rahim kendini toplar çok beklemem diye ama bakalım tabi kısmet..

amanın amanın makber bacı gelmıs hoşgelmıskaydirigubbakcemile3
ebrarım ınsallah cnm ınsallah

inşallah canım herşey gönlünce olsun .dediğin gibi çok sorunlu olmamış düşüğün ondan endişe etme .
buarada teşekkürler allah razı olsun canım..

losilant hoşgeldin aramıza inşalah hepimiz birgün anne oluruz
riçhim çırak ne demek ortak oluruz canım çırağamı layık görürüm seni
keşke gelsen
ebrarım allah büyük inşalah sende o duyguyu tadarsın
makberim geldi kız çabuk yaz

X