"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebroşum alemsiniz valahi kız zaten gitmeyeydim kesin bom diye patlamıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rich sen yanlızmısın yine bacım?kociş olsaydı burda olmazdın heralde :jeyyar:

aman sevalim şaka biyanada gerçekten tutmak iyi değilmiş sağlık açısındanda...

kızlar ben cok acıktım yalnız oluncada hıc yemek yapasım gelmıyo yahu gelın beraber yıyelım

ben mayıs ayında karar verdim bebişe, sonra temmuzda oldu.. ancak eylülde de bitti..
şimdi en erken bir umutla yeni yıla bebişle girmeyi istiyorum ama en olmadı 2010 annesiyim inşallah
:CüvCüv:

ah canım valla bende acıktım bugün öğlende bişey yemedim .valla yakın olsakda beraber yesek negüzel olurdu ...sana afiyet olsun canım

evet ebroşum çok zaralıymış kız işte ben tutyuom hep valah i
riçhim oy kıyamam sana hadi sen yap yemeği benle ebrar gelek sana
zor valah inşaşah bir gün biter bu yanlızlığın hepimizi biter

ben mayıs ayında karar verdim bebişe, sonra temmuzda oldu.. ancak eylülde de bitti..
şimdi en erken bir umutla yeni yıla bebişle girmeyi istiyorum ama en olmadı 2010 annesiyim inşallah
:CüvCüv:

canım inşallah enkısa zamanda gelir bebişin 2009 u bebişinle bitirirsin .böyle pozitif düşünmen çok hoşuma gitti maşallah.a.s.

kızlar atlayın ucaga 1 saate burdasınız beklıyorum hadısırnaşık şey

rich nevar yemekte cano güzel bişeyler varsa kaçırmayım atlar gelirim hemen.geçerken sevalide alırım ..kaydirigubbakcemile3

he valah kız riçhoşum yemek ne hadi ebroşum akşam kaç uçağıyla gelelim kız müsaitmisin bir şey lazımımı

ayıp ettin rich hemen geliyom ben :eek::eek:
buarada ben zaten bayılırım uçak yolculuğuna enbüyük zevkim gerçek diyoum haaa

çoık güzel ebrarım ama bven korkuyom düşmesinden ben kalkış yapışına bayılıyom bir anda kalkıyo ya çok seviyom

oy yirim seni sen neyaparsan yap bacım güzel olur çünkü senin gönlün güzel...
seval sen ilk uçağa bin bacım bende gidiyom havaalanına kaydirigubbakcemile3
ya buarada lostisland diyodurki bunlar delümü .arkadaşım sende gel biz arada böyle kaynatıyoz işte .yanlış anlama bizi .napalım hep bebek düşün düşün kafayı yiycez yoksa..

merhabalar,
ben de aranıza katılmak isterim...
15 eylülde kürtaj oldum :KK43:
adet günüm 20-25 ekim gibi, sabırsızlıkla bekliyorum..
3 ay korun dedi doktor, forumlarda okuyorum, heme hamile kalan da var, 6 ay korunan da..
adetler düzene girer de rahim toparlarsa ne ala..
sizler ne kadr korundunuz, folik asite devam ettiniz mi mesela,
benim sevgili doktorum sağolsun pek bişey anlatmıyor, sorsam da zor yanıt alıyorum..
teşekkürler şimdiden..
geçmiş olsun arkadaşım
ay negüzel kalabalıklastık yenı kızlar tekrar hosgeldınız aramıza a.s.
tşk ederim kendi adıma
yeni arkadaşlar biraz anlatın kendinizi .nezamandır bebiş istiyosunuz ?

ben uzun zamandır istiyordum allah verdi kızdı 24 haftalıkken dr dikkatsizliği ve rahim yetersizliğinden dollayı canlı olarak doğum yaptım ve ne yazıkki 5 dk yaşadı onun arkasından kimyasal gebelik yaşadım
ve şuan denemeye devam ediyoruz kısmet bakalım

X