"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim hoşgeldin bitanem şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3
merseraycım hayırlısı canım hiç belli olmaz.benim geçti regl günüm iki kere test yaptım malesef negatif bekliyorum işte.ama zaten benim hep gecikmeli gelir..

kızlar mrb napıyonuz bakalım
richim ebroşum sevalim derinim kızlar hepiniz sağolun yaa adet oldum yarın randevumuda aldım bakalım tedavi başıyıcakmı çünkü bugün dr gittim sevk için burdaki ona geçen hafta girp oldugumu söyledi m oda baktım sünizit var sende dedi antibiotik kullanmam gerekmiş yarın dr uma sorcam igne ile birlikte kullanılmıyo antibiotik bakalım nolcak hayırlısı diyorum

ıyıyım kızlar şükür kavusturanakaydirigubbakcemile3
merseray bacım bendede sıvılce bıde adet sancısından baska belırtı yok olmadı galıba bu ayda
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neyapalım
ebrarcıgım sende ne var yok tatlım

ıyıyım kızlar şükür kavusturanakaydirigubbakcemile3
merseray bacım bendede sıvılce bıde adet sancısından baska belırtı yok olmadı galıba bu ayda
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neyapalım
ebrarcıgım sende ne var yok tatlım

gökcem hoşgeldin canım hakkında hayırlısı canım .inşallah sorunsuz başlarsın tedavine...
richim napıyım bacım bildiğin gibi bugün evle uğraştım biraz .herzamanki şeyler yani .sen naaptın kuzu geçtimi sıkıntılar?

kız ıkı kez yollamısımkaydirigubbakcemile3
ebrarım burdayım bacım
gökcem hayırlısı olsun bacım hersey yolunda gıder umarım
kıza sevl sen nırdesınnn

saol ebroşum yaa biraz canım sıkıldı ama eger engel olucaksa varıdr bi hayır bunda bacım öle diyicem elden bişey gelmez bakalım yarın sabah belli olur zaten sen napıyon datlum

ebrarım gecermı sıkıntılar sımdı adet olcam cuma günü olursam yıne bunalım baslar bende herzamnkı gıbı keske bı mucıze olsa:gitme:
ama esım yanımda oldugu ıcın ogünlere göre ıyıy şükür cnm

richim saol canım yaa bilmiyom artık yarın kesinleşir eger dr olmaz derse tedavim iptal olcak bakalım sen nasılsın nasıl gidiyo
makbuş inş sende hayırlı haberlegelirsin

kızlar ben kaçıcam biraznda daha yemek yapmadım öğlen misafirlerim vardı yapamadım birazdan gelir benimki hazırlamam gerek kib öpüyorum gece gelirim inşşş

gökcem bende npıyım canım bildiğiniz gibi işte bekliyom benimki gelmedi hala bende gidicem doktora öyle gözüküyo...
richim aman iyi canım sevindim rabbim ayırmasın sizi inşallah .rabbim kötülere fırsat vermesin bitanem...

aaa sevalim de altta kız nie yazmıyon müsait deilmisin cano neyse sende kib öptüm sevalim kolay gelsin

bacılar müşterim vardı ranab ebrarım riçhim nasılsınız bacılar
ebrarım günümü geçt icanım vallahi kızlar toplucahamile kalacağız içimden bir his öğle diyo

ebroşum bencede git yani artık bu kadar gelmemezlik ii degil git ögren ne var ne yok die datlum

ranam canım burayım kusura bakmayın canlarım
ranam inşallah sende güzel haber veirsin canım yarın kaçta gidecen

X