"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

özgülüm şükür ıyyım cnm sende canını sıkma öyle olsa bıle vardır ondada bı hayır de bacım
ebrarım sagol cnm rabbım hepımızın eslerını basımızdan eksık etmesın cnm
sevalım kıza satısmı yaptın ıyı ıyı:hulya:

kızlar hadi kaçıyom ben yemek yapmam gerek mecburi:)) ii akşamlar gece gelirim inşş byyy

ebrarım canım adetinmi geçikti her zamnmı geçikiyo
canım bencede git canım
riçhim allah ayırmasın allah hepinizin mutluluğuna mutluluk katsın

selam adım nasip
15 yaşında bir oğlum var ve 3 yıl önce 23 haftalıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim benide aranız alırmısınız? muhtemel regl günüm 13 ekim

gitcem kızlar inşallah şu cesaretimi toplasam .inanın bu yıl doktor görmekten sıkıldım .rabbim beterinden korusun ama hep hastane olayları oldu 2009 yılında .vardır bihayır diyorum napıyım...
sevalim hamişlik yok cano test yaptım yinede rabbim bilir tabi..

gökcem kolay gelsın görüşrüz cnm gece bende varım yalnızım bgn beklerım yanısırnaşık şey
öptüm cnm kiba.s.

sevalim sabah 9 da orda olurum heralde kib canım
ebroşumm hediye için saol canım tenkssss öptm nanaktann

ay riçhim güdürdün beni allah senden razı olsunkaydirigubbakcemile3
canım oyaladılar hiç bir şey almadılar bacım
gökçem kız nereye gidiyon gel ben daha yeni geldim ama
amaişine bak koçişne yemekmie yapacan cano

selam adım nasip
15 yaşında bir oğlum var ve 3 yıl önce 23 haftalıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim benide aranız alırmısınız? muhtemel regl günüm 13 ekim

canım aramıza hşgeldin .çok geçmiş olsun başın saolsun canım rabbim birdaha yaşatmaz inşallah .evladınıda allahım sana bağışlasın...

ay riçhim güdürdün beni allah senden razı olsunkaydirigubbakcemile3
canım oyaladılar hiç bir şey almadılar bacım
gökçem kız nereye gidiyon gel ben daha yeni geldim ama
ama işine bak koçişne yemekmie yapacan cano

crazybaby ne demek tatlım hosgeldın aramıza a.s.
ebrar bacım gıt bacım doktora cesaretını toplada bıtanem haklısın ck zor senın ıcın doktorlardan sıkıldın
ama kendın ıcın bı adım at cnm benım
sevalım sagol cnm cok ıyısınız

gökcem güle güle bidenem .sende saol muhabbet kuşları için opuyorumnanaktan
merseraycım sanada güle güle canım öptüm ...

sevalım öyle ınsanlardan nefret ederım dıcem ama bende kararsızımdır ay cok kötü bı durum:roflol:

ebroşum evet sen cesaretlisin canım inşalah bu gecikmen hayırdır teste güven olmaz sen yine git doktora canım
crazbaby hoşgeldin aramıza
ranam alaah yardımcın olsun bize güzel müjdeli haberlerle gel

canım aramıza hşgeldin .çok geçmiş olsun başın saolsun canım rabbim birdaha yaşatmaz inşallah .evladınıda allahım sana bağışlasın...

crazybaby ne demek tatlım hosgeldın aramıza a.s.
ebrar bacım gıt bacım doktora cesaretını toplada bıtanem haklısın ck zor senın ıcın doktorlardan sıkıldın
ama kendın ıcın bı adım at cnm benım
sevalım sagol cnm cok ıyısınız

çok tşk ederim hoşbuldum.a.s.

richim çok haklısın canım hiç böyle olmamıştı artık strestenmi bukadar uzadı bilmiyorum.ya nebiliyim gerçekten çok yoruldum kızlar 9 yıldır uğraşıyorum elde var sıfır akannehir
neyse hayırlısı ...

riçhim bende karasızım ama karsız olsamda yine o kişi ye zahmet verdiğim için bir şey almadan çıkmam

çok yakın ınakı ebrarım umıdını kaybetme sakın cnm benım
ya ben siz bısıy sorcam hamılelık belırtılerınde akıntı olması sartmı

X