"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bende şimdilik kaçıyorum.kardeşimle oturayım biraz.hoşçakalın öptüm hepinizi.

saat 3te hastanede olucam sevalim ama 12 buçukta çıkıcam evden hem zilali okula bırakıcam hemde anneme gidicem ordan çıkıcam hastaneye

sevalim çıkıyorum ben canım annemlerde girerim hastaneye gitmeden önce öpüyorum seni kocaman sağol düşündüğün için beni.

ne demek tabi düşünecem biz artık aile olduk bende seni kocaman öpüyom görüşürüz canım

uhdecim bu ay olmadıysa önümüzdeki ay olur inşallah canım üzülme sakın.
sevalim günaydın..karşılaştık şimdi ama ben bi kahvaltı edip geliim kızlar..ekranı açık bırakıyorum şimdilik hoşçakalın.

saol caım sabah baya kötüydüm ama şimdi daha iyiyim saol derinim

kızlar günaydın gününüz güzel gecsin inşallah
ben bugün kırmızılarla uyandım bakalım yarın için dr umdan randevu aldım hakkımda hayırlısı artık..kib öptüm...
sekerpembecim hoşgeldin aramıza canım

:ecrin_bebek:canım hadi gözün aydın sevindim daha fazla uzamamasına .hayırlısıyla tedavine başlarsında bende artık yiğenime kavuşurum bitanem.herşey güzel gönlünce olsun opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ebroşum merak etmişsin ama yazdım yaa artık anlatacak gücüm yok sağol düşündüğün için bugün biraz daha iyiyim şiş gözlerimin dışında :)))

canım lütfen güçlü ol herşey geçicek inşallah .dualarım seninle canım ...

neyse yine kimseler yok bende kaçıyorum işlerimi halledip dönerim ..öptüm sizi..

slm kızlar nasılsınız
makbusumu üzmüşler yıne neoldu demcem cnm ama sen güçlüsün bunu hepımız bılıyoruz
kendıne ıyı bak senı üzenlerıde allah havale et doktordanda mutlu bı sekılde cıkarsın umarım:1hug:
derınım kacak bacım sağol cnm yorumun ıcın doktorun dedıgı olur belkı ne bılıyon tutunmustur bızım yıgen a.s.kib fıstıgım
gökcem gelmıs kırmızılar hayırlısı olsun cnm baslıyoruz ozaman tedavıye umarım hersey güzel gıder cnmopuyorumnanaktan
uhdecıgım sende canını sıkma her yenı ay yenı bı umut bızım ıcın gelcek elbet sıpalar:1hug:
sevalım daha ıyıyım cnm bgn sadece ınanılmaz derece sıvılce cıktı yüzümde ılk defa görsenız korkarsınız:roflol:öptüm senıde cnm:asigim:
ebrarım sendemı yalnız kaldın bacım neoldu bu hatunlara yalnız bırakıyolar bızı:eek:klava:
ve tüm kızlar umarım hersey yolundadır dıkkat edın kendınızea.s.

hoşgeldin ylz nasılsın
makberim deriniim sizde hoşgelsdiniz canlarım

selam kızlar ben geldim bakıverim dedim bi riçim sağol bitanem sizin sayenizde güçlüyüm ben

he yaa ebrarım bak yine sen yoksun ben varım.yakalıcam bi yerde seni ama ama ne zamankaydirigubbakcemile3
sagol riçin fıstıkım benim..nasip canım yaa.ama Allahım içimi biliyor.neler düşündügümü neler istedigimi.inşallah her istedigimi veren rabbim bu konuda da hayırlısını verecek inanıyorum.hepiniz için duacıyım.sizde inanın herşeyin bir sırası var.

X