- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
a.s canım iyi sayılırım yorgunum acık sen nasılsınselam makber nasılsın bacımm yine kimseler yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s canım iyi sayılırım yorgunum acık sen nasılsınselam makber nasılsın bacımm yine kimseler yok
a.s canım iyi sayılırım yorgunum acık sen nasılsın
canım benim aslında kızların hepsi toplandımmı muhabbet daha zevkli oluyor ama ramazandı bayramdı derken bi türlü buluşamadıkben çok fazla giremiyorum aranızda güzel arkadaşlıklar var imrendim size yeniyim diye galiba kimseyle kaynaşamadım henüz hayırlısı bakalım bi gün bende sizinle sıkı fıkı olurum inşallah
sağol sevalim iyi şimdi ablam rutin kontroller işte..makboşum hoşgeldin canım nasılsın
canım ablanın neyi var geçmiş olsun canım
inşalah iyi haberlerle gelirsiniz ikinizde
canım senin neyin var geçmişolsun
inşalah canım hamişdr çok iyi olur valahi garibim gurbete en azından onla vakit geçirir
canım iyiym sen asılsın sen ne zamnadan beri beiş istiyosun
tedavimi görüyosun
hoşbuldum sevalcim ben 1 ay oldu galiba aranıza geleli ama çok fazla giremiyorum bendenmidir nedir hiç işim bitmiyor ya tam işimi bitirip nete giricem bişi oluyor kısmet işde bu gün hiç bi iş yapmadım kaytardım azcık banne ya ev işi hiç bitmiyor kızla rgece rüyamda yine bebek sevdim babası eşimmiş ama annesi ben değilmişim yavrum dicem diyemiyom annesi değilimki neden yavrum diyim diyorum sora aşkım diye sesleniyorum ona her sabah aynı şekilde uyanmak acaba hiç olmıcakmı demek beni çok yoruyor artık neyse çenem düştü öptüm hepinizi
canım benim kıyamam niye olmasın olur inşallah eşim de bu gece rüyasında bi oğlu varmış çok tatlıymış
sen tedavi görüyo musun canım ne kadardır istiyoun