"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

eee nerde bizim hatunlar
hade beraber ziyaretçi mesajı göndelim hepsinede gelsinler tamam mı canım

slm güzeeellerrr hayırlı olsun topikkk
ohh aglama hamiş mi yaa sositosositohihoyyythihoyyyt:CüvCüv::sm_cool:

makbuş ben mesaj yolluyamıyorum .sana yolluycaktım olmadı bitürlü .gerçi evde değilim ben bu pcdenmi kaynaklı anlamadım..

gökcem hoşgeldin canikommm
ağlama galiba hamiş ikinci çizgi hafif silik çıkmış .inşallah doğrudur canım..

kızlar ben şimdilik çıkıyorum annemlerdeyim .eve gidince gelirim inşallah öpüyorum sizi..
tekrardan hepimize hayırlı olsun topicimizi....makbuşum ellerine sağlık bitanem...

bende kaçıyorum kızlar banyo yapıcam gelirim gelebilirsem öpüldünüz

hoşbulduk kızlarrr yaa hadi bakem ugurlu gelir bize yaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bugün lcurin ignemin 3.cüsünüde vurdum kızlar yaa artık kendim ignemi yapabiliyorum ama laparaskopi sonrası dikişler halen erimedi yaa onlarhep kalıcakmı

hayırlı olsun kızalr topıgımız
aglamacıgı cok tebrık edeım cnm senı bız sana demıstık allah analı babalı büyütsün cnm darısı basımıza ınsallah:teytey::teytey::teytey::teytey:
sevıyoruz senı güzel hamiş bıze dua et bolbol:1hug:a.s.:nazar:

hoşgeldin richim naber canım yaa bak topiği mutlu açtık yaa inş yarında kesinleşir hamişliği inş hamiştirr..

kızlar bu yeni topik hepimize uğur getirir inşallah....hayırlı uğurlu olur,en kısa sürede hepimiz hamiş oluruz...amin
bu arada ağlamacım şimdiden tebrik ederim inşallah hamişsindir yarın testi tekrarlada halaya başlayalım...

ya bide aklıma geldi hani bizi tanımayanlar için kısaca kendimizi tanıtsak olmaz mı ben başlıyım ilk olarak
ben iki yıllık evliyim bende guatr ve prolaktin yüksek çıkmıştı ilaç kullandım onlara düzene girdi eşimdede sperm hareket azlıgı ve morfoloji sorunu var 3 ay klomen kullandım olmadı iki defada aşılama denedik ama yine tutmadı dr um tekrar dene aşılama dedi ama tüp bebege geçmek istedik tüp bebek öncesi laparaskopi ve histereskopi yaptırdım rahimde perde(septum) bulundu ve alındı bu ay dogum kontrol hapı ile birlikte lucrin igne baskılayıcı kullanmaya başladım adet oluncada gonal f ile tüp e başlıyıcaz hayırlısı ileeee..dua edin bana olurmu

hoşgeldn bersum inşş canım burada ki herkes hamiş olur allah ın izni ile.. nasılsın canım

ıyi geceler kızlar, makbuşcum çoook hayırlı olsun bu topic umarım hepimize uğur getirir... bide bebek getirir inşaAllah :emir_bebek:

rabbim inss bu günlerimizi hayirli günlerden kilsin dilerim herkes gibi bende umutla ciktigim bu yoldan arkama sizleride alarak ilerlerim hersey icin allahim bin kere ragzi olsun sizlerden mafoldumben bunlar sevinc göz yaslarim bu mutlu günümde yanimda oldugunuz icin bu test dogru olmasada siz varsiniz yanimda ben bu duyguyu tattiktan sonra inss sizlerede sira gelecek birgüünnn allahim sen ne kadar merhametlisin ne olur yüzümü kara cikarmaa

ay nasil mutlu oldum anlatamam yaa daha her seyi okuyamadim ama HAMILESIN diye okuyunca deli oldum sevincten :nazar:
Allahim saglicakla kucagina da almayi nasip etsin Insallah.
topigimizin uguru ol tatlim :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

X