- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
günümm cnm benim 18 haftadan fazla olmuştur tabi şuanda..ben bayadır giremiyorum da ..netim yoktu uzun süre...çok iyi bak kendine cnm ALLAHA EMANET olun minişinle...merhaba kizlar hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum, umarim herkes iyidir makbusum selinimiz kirbikere MAsalalh nasil guzel bir kiz boyle
bende cok sukur iyiyim arada agrilarim oluyor 18 haftaya geldik cok sukur bir bu kadar daha gecse saglikla Insallah.
hepnizi opuyorum.
sedam selam canım..tüp bebek yapıcaksın demek hayırlısı olsun inşallah tatlım..inşallah tutar..mesajı yazdıgın tarihe de bakmadım belkide yaptırdın bile bi inceliyim senin profili ben:)selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum bi ara geçen haftalarda girdim ama sayfa bakımdaydı
gerçi bende internete fazla girmiyorum eşim kızıyo sadece haftasonları zaten dizilerdende fırsat bulamıyorum neyse umarım hepiniz iyisinizdir biz eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik sağlık kurulu raporu alıcaz inşallah geçen hafta rahim filmi çekildim çektirmeden önce çok korktum ama allaha şükür korkulacak bişey yokmuş,ağrım oldu tabii ama korktuğum kadar değil neyse hepinizi öpüyorum hepiniz allaha emanet olun
bersummmm canooomm çok özledim senide ya...demek aldınız çocuk odasını ayy beyazıda çok severim makbuşunda öyle..güle güle büyütmek nasip olsun..MAAŞALLAHbu arada bende yavaştan hazırlıklara başladım bebişimize beyaz mobilya beşiğini-yatağını ve uyku setini aldık allahım sağlıklı günlerde bebişimi içinde yatırdığım günleride göstersin inşallah
tecrübeli annişler şunu al çok işime yaradı ya da şunu hiç kullanmadım hiç gerek yokmuş dediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim
aa esmammm demek dogum yaptın ay ne çok şeyi kaçırmışım ben ne zamandır giremedim yaaa(slm kızlaaaaar kaç ay oldu ya görüşmeyeli maşallah hamişlerimiz doğurmuş tatlı eltim de kendi gibi tatlı bi kız doğurmuş makbuşun kızını duymuştum Allah analı babalı büyütür inşallah başka kimler var kızlar hamişler doğum yapanlar derinim sen napıyosun canım kızlar çok merak ediyorum sizleri şöyle haberler hakkında kısa bilgiler verin bakayım
bu arada ben de doğum yaptım oğluşum doğukanım 3 aylık oldu çok yaramaz ama hayatımın anlamı o benimEmir Bebek
hepinizi öpüyorum
ALLAH analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah..böyle mesajlarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum..daha dün hamile miyim degil miyim diyen çogu arkadasım bebişlerine kavuştu ebrarım ben ve diger arkadaslarımda kavuşsun inşallah tez zamanda...aminnnn.öptüm esmam
ay asuş yaaa inanmıyom yaaa nasıl bi doktormuşş bi nasıl güvenicez bu doktorlara yaa çok üzüldüm valla canım..bebegine saglık sıhhat şifalar diliyorumm..sanada çok ama çok geçmiş olsun..Allah korusun daha kötü sonuçlanabilirdi yaa.Allahım korumuş gülüm..iyi bak kendine..slm kızlar bu yazım her zamankinden fazla olcak çünkü erken doğum yaptım ölümden döndüm 31 haftalık doğurdum daha doğrusu beni kurtarmak için bebeği almak zorunda kaldılar gebelik zehirlenmesinden yüksek tansiyon oluştu bir hafta hastanede gözetim altında tutuludum tansiyonu düşüremediler sonra dahada kötü olunca acil sezeryan yaptılar tabi burda suçlu aramak gerekirse doktorumdan başkası değil biliyosunuz çok şişiyorum enfeksiyon falan var diye yazmıştım meğer bu zehirlenmeden oluyomuş kaç kez söylediğim halde bi kanlarıma bakmadı önlem alınıyomuş halbuki neyse herşeyde bi hayır var diyorum artık bebeğim yoğun bakımda kaldı 3 gün şimdi normal küveze aldılar 1600 dğdu şu an 1450 ye geri düştü ödemi inince herşey allahtan tabi eğer yiyecek ekmeği varsa oğlum hayata tutunacak inşallah kızlar dua edin oğlum sağlına kavuşsun hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya çalşırım hoşçakalın
aaa benden sonra kimseler gelmemiş
makbuş nerdesin canım kızın rahatsız mı gene
ceylanımda gelmemiş buraya hayırdır inş
sevalde ugruyodu artık ugramaz oldu
eltimde bebişlen ugraşıyo
ebroşum boncugum nurdan pingu zeyn bersu günn sizleride öptm kızlar
hee kıss ıssız adalıktan çıkamadı topicimiz..eee ana kraliçe giremiyo çünkü yani makbuş hanım :)) selincik az daha büyüsün yine başlarız eski muhabbetlere..tabi senin kızçede:))