"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba kizlar hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum, umarim herkes iyidir makbusum selinimiz kirbikere MAsalalh nasil guzel bir kiz boyle :nazar:
bende cok sukur iyiyim arada agrilarim oluyor 18 haftaya geldik cok sukur bir bu kadar daha gecse saglikla Insallah.
hepnizi opuyorum.
günümm cnm benim 18 haftadan fazla olmuştur tabi şuanda..ben bayadır giremiyorum da ..netim yoktu uzun süre...çok iyi bak kendine cnm ALLAHA EMANET olun minişinle...:KK54:
selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum bi ara geçen haftalarda girdim ama sayfa bakımdaydı
gerçi bende internete fazla girmiyorum eşim kızıyo sadece haftasonları zaten dizilerdende fırsat bulamıyorum neyse umarım hepiniz iyisinizdir biz eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik sağlık kurulu raporu alıcaz inşallah geçen hafta rahim filmi çekildim çektirmeden önce çok korktum ama allaha şükür korkulacak bişey yokmuş,ağrım oldu tabii ama korktuğum kadar değil neyse hepinizi öpüyorum hepiniz allaha emanet olun
sedam selam canım..tüp bebek yapıcaksın demek hayırlısı olsun inşallah tatlım..inşallah tutar..mesajı yazdıgın tarihe de bakmadım belkide yaptırdın bile bi inceliyim senin profili ben:)
bu arada bende yavaştan hazırlıklara başladım bebişimize beyaz mobilya beşiğini-yatağını ve uyku setini aldık allahım sağlıklı günlerde bebişimi içinde yatırdığım günleride göstersin inşallah
tecrübeli annişler şunu al çok işime yaradı ya da şunu hiç kullanmadım hiç gerek yokmuş dediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim
bersummmm canooomm çok özledim senide ya...demek aldınız çocuk odasını ayy beyazıda çok severim makbuşunda öyle..güle güle büyütmek nasip olsun..MAAŞALLAH :nazar:
slm kızlaaaaar kaç ay oldu ya görüşmeyeli maşallah hamişlerimiz doğurmuş tatlı eltim de kendi gibi tatlı bi kız doğurmuş makbuşun kızını duymuştum Allah analı babalı büyütür inşallah başka kimler var kızlar hamişler doğum yapanlar derinim sen napıyosun canım kızlar çok merak ediyorum sizleri şöyle haberler hakkında kısa bilgiler verin bakayım
bu arada ben de doğum yaptım oğluşum doğukanım 3 aylık oldu çok yaramaz ama hayatımın anlamı o benimEmir Bebek
hepinizi öpüyorum
aa esmammm demek dogum yaptın ay ne çok şeyi kaçırmışım ben ne zamandır giremedim yaaa:KK43:(
ALLAH analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah..böyle mesajlarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum..daha dün hamile miyim degil miyim diyen çogu arkadasım bebişlerine kavuştu ebrarım ben ve diger arkadaslarımda kavuşsun inşallah tez zamanda...aminnnn.öptüm esmam:KK54:
slm kızlar bu yazım her zamankinden fazla olcak çünkü erken doğum yaptım ölümden döndüm 31 haftalık doğurdum daha doğrusu beni kurtarmak için bebeği almak zorunda kaldılar gebelik zehirlenmesinden yüksek tansiyon oluştu bir hafta hastanede gözetim altında tutuludum tansiyonu düşüremediler sonra dahada kötü olunca acil sezeryan yaptılar tabi burda suçlu aramak gerekirse doktorumdan başkası değil biliyosunuz çok şişiyorum enfeksiyon falan var diye yazmıştım meğer bu zehirlenmeden oluyomuş kaç kez söylediğim halde bi kanlarıma bakmadı önlem alınıyomuş halbuki neyse herşeyde bi hayır var diyorum artık bebeğim yoğun bakımda kaldı 3 gün şimdi normal küveze aldılar 1600 dğdu şu an 1450 ye geri düştü ödemi inince herşey allahtan tabi eğer yiyecek ekmeği varsa oğlum hayata tutunacak inşallah kızlar dua edin oğlum sağlına kavuşsun hepinizi öpüyorum tekrar yazmaya çalşırım hoşçakalın
ay asuş yaaa inanmıyom yaaa nasıl bi doktormuşş bi nasıl güvenicez bu doktorlara yaa çok üzüldüm valla canım..bebegine saglık sıhhat şifalar diliyorumm..sanada çok ama çok geçmiş olsun..Allah korusun daha kötü sonuçlanabilirdi yaa.Allahım korumuş gülüm..iyi bak kendine..
aaa benden sonra kimseler gelmemiş
makbuş nerdesin canım kızın rahatsız mı gene
ceylanımda gelmemiş buraya hayırdır inş
sevalde ugruyodu artık ugramaz oldu
eltimde bebişlen ugraşıyo
ebroşum boncugum nurdan pingu zeyn bersu günn sizleride öptm kızlar

hee kıss ıssız adalıktan çıkamadı topicimiz..eee ana kraliçe giremiyo çünkü yani makbuş hanım :)) selincik az daha büyüsün yine başlarız eski muhabbetlere..tabi senin kızçede:))

aa esmammm demek dogum yaptın ay ne çok şeyi kaçırmışım ben ne zamandır giremedim yaaa:KK43:(
ALLAH analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah..böyle mesajlarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum..daha dün hamile miyim degil miyim diyen çogu arkadasım bebişlerine kavuştu ebrarım ben ve diger arkadaslarımda kavuşsun inşallah tez zamanda...aminnnn.öptüm

çok teşekkür ederim derinom benim aamin
inşalllllllllah canım benim sizin için da dua ediyorum olacağına inanın çoook öptm

aaa benden sonra kimseler gelmemiş
makbuş nerdesin canım kızın rahatsız mı gene
ceylanımda gelmemiş buraya hayırdır inş
sevalde ugruyodu artık ugramaz oldu
eltimde bebişlen ugraşıyo
ebroşum boncugum nurdan pingu zeyn bersu günn sizleride öptm kızlar

canım eltoşum nasıl da halimden anlıyosun aynen öyle vallahi çocukla uğraşmaktan hiçbişey yapamıyorum tuvalete bile gidemediğim oluyo kız düşün artık benim yaramazı
ama olsun çekmeye değer sonuçta ne emeklerle kavuştuk bebişlerimize:KK3:

derinim hoşgelmişsin canım eski muhabbetleri bende özledim konuşalım bigün canım
elti,m inan bende aynıyım bazen altıma etcem die düşündügüm an susuyo bebişim yoksa oldugum yere yapıcam çünkü :KK9:

selam kızlar nasılsınız
okula başladığımdan beri öyle yoğunum ki fırsat bulup bi türlü yazamadım bişiyler
ev okul bebek yemek derken akşam oluyo
iki gecedir de hastanelerdeyiz altıncı ay aşısı ateş yaptı kuzuma düşüremedik allahtan hastanede düşürdüler de rahatladık biraz
tempo yoğun devam ediyoruz siz nasılsınız epeydir pek de paylaşım olmamış buralarda
topic sahibesi gel de canlandır kıs topiğii
hepinizi öpüyorum güzel bayanlar kendinize ii bakınnn

derinim hoşgelmişsin canım eski muhabbetleri bende özledim konuşalım bigün canım
elti,m inan bende aynıyım bazen altıma etcem die düşündügüm an susuyo bebişim yoksa oldugum yere yapıcam çünkü :KK9:
hoşbuldum cnm geç yazdım biraz ama napim..kimselerde ugramıyo yafff.
özledim cano gece oturuyom ama sen olmuyosun..:KK43:(
çok teşekkür ederim derinom benim aamin
inşalllllllllah canım benim sizin için da dua ediyorum olacağına inanın çoook öptm
Allah razı olsun esmam çok öptüm canım:KK54:
selam kızlar nasılsınız
okula başladığımdan beri öyle yoğunum ki fırsat bulup bi türlü yazamadım bişiyler
ev okul bebek yemek derken akşam oluyo
iki gecedir de hastanelerdeyiz altıncı ay aşısı ateş yaptı kuzuma düşüremedik allahtan hastanede düşürdüler de rahatladık biraz
tempo yoğun devam ediyoruz siz nasılsınız epeydir pek de paylaşım olmamış buralarda
topic sahibesi gel de canlandır kıs topiğii
hepinizi öpüyorum güzel bayanlar kendinize ii bakınnn

aa canım 1 hafta olmuş yazalı ama inş iyileşmiştir kurabiyen..kyamam..geçmiş olsun...bende seni öptüm iyi bak kendine.

hepinize güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum
herşey gönlünüzce olsun
elacanpek_yeniyil10030.jpg

yeni yılınız kutlu olsun kızlar işallah bu yıl bol bebişli olur rabbim isteyen herkeze verir bana gelince tedavi sürecindeyim arlık ayım boşa gitti serephone kullandım ama çok sayıda yumurtam oluştu ve hepsinin etrafı kistlerle kaplıydı dr tedaviyi durdurdu ve bana glifor verdi 2aralıkta adet olmuştum daha olmadım 10gündür göğüs uçlarım acayip ağrıyo ve kasık ağrım ve kramlarım var acaba hamile kalabilirmiyim aranızda glifor kullanan varmı

yeni yılınız kutlu olsun kızlar işallah bu yıl bol bebişli olur rabbim isteyen herkeze verir bana gelince tedavi sürecindeyim arlık ayım boşa gitti serephone kullandım ama çok sayıda yumurtam oluştu ve hepsinin etrafı kistlerle kaplıydı dr tedaviyi durdurdu ve bana glifor verdi 2aralıkta adet olmuştum daha olmadım 10gündür göğüs uçlarım acayip ağrıyo ve kasık ağrım ve kramlarım var acaba hamile kalabilirmiyim aranızda glifor kullanan varmı

prensesim sagol cnm seni gördügümede sevindim ayrıca.nerelerdesin.sende de pko vardı dimi kız unuttum ben yaa..doktor gliforu ondan vermiştir...adetini düzenlicek zamanla..aslında şeker hapı o .insülin direnci için..benimde sürekli kullanmam gerekiyo doktor kızıyo içmedigim için ama içemiyorum çok mide bulantısı yapıyo..inşallah hamilesindir prensesim..haber ver mutlaka.

mutlu yıllar kızlar memlekette degildim o yüzden netim yoktu şimdi kutlayım dedim umaırm 2011 çok güzel gecer tüm isteklerimiz gerçekleşir ...
prensesim inş bu yıl sende derinimde ebroşumda senam da seval de nurunayn da isteyen tüm arkadaşlarımda hamiş kalır

mutlu yıllar kızlar memlekette degildim o yüzden netim yoktu şimdi kutlayım dedim umaırm 2011 çok güzel gecer tüm isteklerimiz gerçekleşir ...
prensesim inş bu yıl sende derinimde ebroşumda senam da seval de nurunayn da isteyen tüm arkadaşlarımda hamiş kalır

aminnn cnm benim inşallah agzın bal yesinnnn delüşşşşş:KK52:
bu arada ben sevali çok özledim yaa:KK43:(((

Evet bizlerde uzun yıllar çocuk sahibi olmak için bekledik. 6. yılımızda ancak hamilelik gerçekleşti.
Başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum ki heniz çocuk sahibi olamamış arkadaşlarımız umutlarını
kaybetmesinler.

2006 yılından bu yana korunmuyorduk. Ancak bir türlü gebelik yoktu. Doktora gittik. Tetkikler tahliller
bir sürü muayeneler.

Bende bariz bir sorun çıkmadı, ancak eşimin sperm değerleri biraz düşüktü.
Hareketlilik zayıf ve sayı 10 milyon civarıydı.
Bu arada (2006) 1. aşılamayı denedik. Sonuç hüsran.
Eşim 2007 yılında varikosel ameliyatı oldu.
1 yıl sonra değerler yine aynı idi. Hareketlilik zayıf, baş anomalisi olan sperm yüzdesi fazla idi.

Stress yapmayalım biraz ara verelim dedik ve akışına bıraktık. Gebelik gerçekleşmedi.

2009 yılı ortalarında vitamin ve bitki kürlerini deneyelim dedik. Tabii bu arada beslenmemize sürekli
dikkat ediyorduk. Ancak eşim ısrarla keçiboynuzu tüketti. Pekmezini düzenli olarak sabah akşam
iki kaşık yedi. Aslında daha faydalı olanın kaynatma yöntemiyle elde edilen su olduğunu biliyorduk ama
pekmezi tüketmek ve elde etmek daha kolaydı.
2010 yılında sperm değerleri aynı idi.
2. aşılama denedik ve sonuç yine negatifti.

Artık tüp bebekti bizim çaremiz. O kadar çok bürokrasi ile uğraşttık ki. Eşim memur ve devletin
ücreti karşılaması için birçok şart var. Yok 3 defa aşılama olmalı, ilaçlı aşılama yapılmış, olmalı, kadının yaşının belli sınırın üstünde olması gibi... Bir ton da evrak gerekiyor.
Biz bunları tamamlamak için canla başla uğraşıyoruz. Bir tedavinin bize düşecek kısmı için para temin
etmeye çalışıyoruz. Tedavi için başvurduk ve ancak hemşirenin ihmali yüzünden tedavimiz sonraki yıla kalma durumu oluştu. Hemşire bunun kendi hatası olduğunu kabul etti ve sizi araya alacağız dedi. Eylül ayında tamamlanan evrakları getirin dedi.

Evraklar tamamdı. Pazartesi günü hastaneye gidip süreci başlatacaktık.
Ancak Cuma günü olması gereken adet olmamıştı. Heyecan ve strese bağlı olduğunu düşünüyor idik.

Çünkü yıllardır ne kadar heveslenip de bir kanama ile sessizce ağlaştığımızı biliyorduk.

Pazar günü eşimin ısrarı ile test aldım. Çünkü o her zaman umutlu idi. Ve test pozitif çıktı.

İnanmadım, inanamadım...
Sonuç olarak biz keçiboynuzu pekmezinin faydasını gördük diyebilirim.

Şimdi çocuğumuzu bekliyoruz.
Bu forumları gebe kalmaya çalışırken o kadar çok okudum ki...
Gebelik olduğunda bunları paylaşıp insanlar umut olmak istedim. Umut gerçekten iyi bir şey.
Kudret Allah'ın elinde. Hep ondan istedik. Asi olmadık. Boyun eğdik.
Rabbim bize hediyesini gönderdi. Şimdi dualarım sizlerle. Allah isteyen herkese sağlıklı, uzun ömürlü,
hayırlı evlatlar nasip etsin.

:KK61:

gökçem sağol birtanem inşallah....

Evet bizlerde uzun yıllar çocuk sahibi olmak için bekledik. 6. yılımızda ancak hamilelik gerçekleşti.
Başımızdan geçenleri anlatmak istiyorum ki heniz çocuk sahibi olamamış arkadaşlarımız umutlarını
kaybetmesinler.

2006 yılından bu yana korunmuyorduk. Ancak bir türlü gebelik yoktu. Doktora gittik. Tetkikler tahliller
bir sürü muayeneler.

Bende bariz bir sorun çıkmadı, ancak eşimin sperm değerleri biraz düşüktü.
Hareketlilik zayıf ve sayı 10 milyon civarıydı.
Bu arada (2006) 1. aşılamayı denedik. Sonuç hüsran.
Eşim 2007 yılında varikosel ameliyatı oldu.
1 yıl sonra değerler yine aynı idi. Hareketlilik zayıf, baş anomalisi olan sperm yüzdesi fazla idi.

Stress yapmayalım biraz ara verelim dedik ve akışına bıraktık. Gebelik gerçekleşmedi.

2009 yılı ortalarında vitamin ve bitki kürlerini deneyelim dedik. Tabii bu arada beslenmemize sürekli
dikkat ediyorduk. Ancak eşim ısrarla keçiboynuzu tüketti. Pekmezini düzenli olarak sabah akşam
iki kaşık yedi. Aslında daha faydalı olanın kaynatma yöntemiyle elde edilen su olduğunu biliyorduk ama
pekmezi tüketmek ve elde etmek daha kolaydı.
2010 yılında sperm değerleri aynı idi.
2. aşılama denedik ve sonuç yine negatifti.

Artık tüp bebekti bizim çaremiz. O kadar çok bürokrasi ile uğraşttık ki. Eşim memur ve devletin
ücreti karşılaması için birçok şart var. Yok 3 defa aşılama olmalı, ilaçlı aşılama yapılmış, olmalı, kadının yaşının belli sınırın üstünde olması gibi... Bir ton da evrak gerekiyor.
Biz bunları tamamlamak için canla başla uğraşıyoruz. Bir tedavinin bize düşecek kısmı için para temin
etmeye çalışıyoruz. Tedavi için başvurduk ve ancak hemşirenin ihmali yüzünden tedavimiz sonraki yıla kalma durumu oluştu. Hemşire bunun kendi hatası olduğunu kabul etti ve sizi araya alacağız dedi. Eylül ayında tamamlanan evrakları getirin dedi.

Evraklar tamamdı. Pazartesi günü hastaneye gidip süreci başlatacaktık.
Ancak Cuma günü olması gereken adet olmamıştı. Heyecan ve strese bağlı olduğunu düşünüyor idik.

Çünkü yıllardır ne kadar heveslenip de bir kanama ile sessizce ağlaştığımızı biliyorduk.

Pazar günü eşimin ısrarı ile test aldım. Çünkü o her zaman umutlu idi. Ve test pozitif çıktı.

İnanmadım, inanamadım...
Sonuç olarak biz keçiboynuzu pekmezinin faydasını gördük diyebilirim.

Şimdi çocuğumuzu bekliyoruz.
Bu forumları gebe kalmaya çalışırken o kadar çok okudum ki...
Gebelik olduğunda bunları paylaşıp insanlar umut olmak istedim. Umut gerçekten iyi bir şey.
Kudret Allah'ın elinde. Hep ondan istedik. Asi olmadık. Boyun eğdik.
Rabbim bize hediyesini gönderdi. Şimdi dualarım sizlerle. Allah isteyen herkese sağlıklı, uzun ömürlü,
hayırlı evlatlar nasip etsin.
canım..Rabbim evladınızı size bagışlasın..yaşadıkların kolay degil bizimle paylaşıp umudumuza umut kattıgın için çok sagol canım....
:KK61:

gökçem sağol birtanem inşallah....

senam nerelerdesin tatlım özledim seni..iyisin inşallah..

kızlar nasılsınızzz ozledım sızlerı bebısten pek vakıt bulamıyorum hepınız ıyısınızdır ınsallah yenı haberler varmı :KK69:

merhaba kizlar, umarim herkes iyidir. cok sukur simdilik bir sorun yok bizde, uafak tefek hamilelik sikayetlerininin disinda. 27 haftadayiz Rabbim saglikla kollarima almayi nasip eder Insallah.
sayfalar hic ilerlemiyor hatta basligin hala sabit kalmasina da sasirdim.
asuman ve oglundan yeni haberler var mi?
richi hic goremedim msnde de hic yok artik:KK43:
her sey yolundadir umarim.
senayla msnden gorusuyoruz sagolsun ebrarim da unutmadi beni.
derin beni tamamen terk ettin kusum, msni acmiyor musun?
makberin hic ugramamasina da sasirdim.
guzel haberlerinizi bekliyorum kizlar, bekleyen tum arkadaslarim inanin hep dualarimdasiniz.

merhaba kizlar, umarim herkes iyidir. cok sukur simdilik bir sorun yok bizde, uafak tefek hamilelik sikayetlerininin disinda. 27 haftadayiz Rabbim saglikla kollarima almayi nasip eder Insallah.
sayfalar hic ilerlemiyor hatta basligin hala sabit kalmasina da sasirdim.
asuman ve oglundan yeni haberler var mi?
richi hic goremedim msnde de hic yok artik:KK43:
her sey yolundadir umarim.
senayla msnden gorusuyoruz sagolsun ebrarim da unutmadi beni.
derin beni tamamen terk ettin kusum, msni acmiyor musun?
makberin hic ugramamasina da sasirdim.
guzel haberlerinizi bekliyorum kizlar, bekleyen tum arkadaslarim inanin hep dualarimdasiniz.

canım benim sacmalama:KK57:bak hamile demem pataklarım he..Allah biliyo aklımdamısın degilmisin...arada yazdım da sana topice...zaten msn geceden geceye arada açıyorum günüm valla bak...seni unuturmuyum hiç askolsun kırıldım valla:KK43:(
MAAŞALLAH kuşum 27 hafta olmuş ay Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..bende bugün doktora gittim.kullandıgım klomenler kist yapmıştır diye korkuyodum çünkü agrım var hep kasıklarda..ama bişey yok dedi..vede artık gitmemeye karar verdim doktora..biraz kendi halime bırakıcam günüm...doktorda dedi zaten..biraz ara ver vücut dinlensin dedi..bakalım hayırlısı..zaten bu sıralar bebek dışında düşünecegim çoookk şeyler var..inan eskisi gibi takmıyom hiç..hayırlısı artık..yine gel cnm benim özledim seni..görüşmek üzere...:KK19:

X