"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay inanmıyorum demek girdi doğuma Rabbim yardımcısı olsun canım benimm..
ebroşum yemek yapıyorum ara ara bakıcam sana

kızlar gökcem doğum yaptı çok şükür miniş çıkmış henüz gökcem çıkmamıştı
herşy yolundaymış
kızlar ayy acayip oldum yaa şükürler olsun
hihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gökcemiz dünyaya gözlerini açtı :nazar::nazar::nazar:

şükürler olsun hoşgeldi minik gökçemiz dünyaya :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bebek04pic.jpg

selini emzirdim feyzanın ayağına koydum uyutsun diye canım uykusuz bizim cadı biliyosun o ara yemek yapmaya geldim mutfağa bakıyım dedim haber varmı çok şükür aldım hayırlı haberi

ay makbuşum acayip bişey yaa okadar mutluyumki
daha dünde senin doğumyapmanı böyle kutlamıştık
darısı zeynime,bersuma,günüme inşallah

selini emzirdim feyzanın ayağına koydum uyutsun diye canım uykusuz bizim cadı biliyosun o ara yemek yapmaya geldim mutfağa bakıyım dedim haber varmı çok şükür aldım hayırlı haberi

oyy yesin teyzesi onu cadı uyumuyo hala demek
iyi sana yardım etsin ablaları

ee sıra gökçemde görsün bakalım uykusuz geceleri :))
Rabbim hepinize nasip etsin bitanemmm şimdilik işime dönüyorum bakarım ara ara konuşursan çok selam söyle öpüyorum seni

ee sıra gökçemde görsün bakalım uykusuz geceleri :))
Rabbim hepinize nasip etsin bitanemmm şimdilik işime dönüyorum bakarım ara ara konuşursan çok selam söyle öpüyorum seni

tamam bitanem kolay gelsin akşam bi ararım heralde kendine gelir ozaman selamını iletirim
çok öptüm bende canım selinide öp benim için

selamlar makbuşş bebişin gelmiş hoşgelmiş canım allah analı babalı büyütsünnnn

GÖKCEM canım arkadaşım neçok hayaller kurduk senle .çok şükür hayaller gerçek oldu
RABBİM evladına hayırlı bir gelecek nasip etsin .vatanına ,dinine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat olsun inşallah .bunları gözyaşlarıyla yazıyorum duygularımı anlatıcak kelime bile bulamıyorum .
ALLAH analı babalı büyütmeyi nsip etsin .seni çok seviyorum canım arkadaşım
olumunekankayizsmile

ohh çok şükür geldi güzel haber çoooooooookkkkkkkkkk sevindimmmm gökçem de anne oldu minnoşunu aldı kucağına rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canımmmmm darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun inşallahhhhhhhh

ay çok şükür gökçem kucağına almış minnoşunu çoook sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar: darısı hepimizin başına
küçük gökçeyi çok merak ediyorum acaba kime benziyor,umarım gökçem içinde kolay geçer iyileşme dönemi

ayy gündüz aldım haberii.eve de geç geldim canım gökçem..anca girip yazabiliyorum...ALLAH analı babalı büyütsün tatlım benim bende çok duygulandım çok sevinçliyimmmmmmmmmmmm:teytey:darısı tüm bekleyen arkadaslarımaaa.

X