Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha öncede yazdım sana öbür topicte ama olsun..buradan da yazayım..ALLAHIM saglıklı dogumlar nasip etsin..hemencik doguruver emi şıppadanakkaydirigubbakcemile3anamm MAAŞALLAH kilosuda iyimiş miniginn cnm benim...dualarımızdasın cnm..kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa inşallah kolay bi dogum yaparım dua edin kızlar bana bende sizlere dua edicem inş
pinguşşş kıs nerelerdesin dogum yaptın mı yoksa yaaa.unuttum ben senin ne zaman yapacagını valla.Canım Allah yardımcın olsun bıkac gun ıcınde melegını kucagına saglıkla alırsın ıns Rabbım yardımcın olsunnnopuyorumnanaktan
oyy teyzesi onun minik burnusunu yerr bitirirrrr...özledim seni kuşum...bugün arayan sen miydin cano meşgule vermek zorunda kaldım.selim abinin telden mi aradın yoksam?selam kızlar kusura bakmayın bi kaç gündür gelemiyorum malum selin hanım rahat bırakmıyor bide hafta sonu kardeşim geldi okul için düzcede kalıyor..beraber geç saatlere kadar vakit geçirdik o saatten sonrada gelemedim.
zeynim merak etmişsin beni iyiyim canım bizim ufaklık havalardan etkilendi biraz üşütmüş ayrıca kaka yapma sorunumuz var yapana kadar ağlayıp duruyor..
gökçem çok az kaldı demek ayy kendimin doğuma gittiği an geldi aklıma :)) Rabbim sana sorunsuz sıkıntısız bir doğum nasip etsin inşallah canım..dualarımda olucaksın..
kızlar hepinizi tek tek kocaman öpüyorum selin daha iyi olursa sıkça gelmeye çalışıcam
canim allah yardimcin olsun hayirlisiyla kavustursun kizina insallah:Saruboceq:
canim iyi oldugunuza sevindim selinide öpüyorumopuyorumnanaktan
canım daha öncede yazdım sana öbür topicte ama olsun..buradan da yazayım..ALLAHIM saglıklı dogumlar nasip etsin..hemencik doguruver emi şıppadanakkaydirigubbakcemile3anamm MAAŞALLAH kilosuda iyimiş miniginn cnm benim...dualarımızdasın cnm..
pinguşşş kıs nerelerdesin dogum yaptın mı yoksa yaaa.unuttum ben senin ne zaman yapacagını valla.
oyy teyzesi onun minik burnusunu yerr bitirirrrr...özledim seni kuşum...bugün arayan sen miydin cano meşgule vermek zorunda kaldım.selim abinin telden mi aradın yoksam?
zeynimm naber tatlım nasıl gidiyo...öpüyom seni canımopuyorumnanaktan
kıslarr kendimden de haber vereyim..adetim herzaman oldugu gibi geçik geneboshayallersmile12 gün oldu...bakalım hayırlısı...
pinguu sağlıcakla kucakla inşallah
derinimmm kıs inşallah bu sefer güzel haberdendir gecikmen cnm
iyiyim cnm sagolasın..güzel haber yok :))test yaptırdım negatif zeynim..derincim iyiyim tatlim sagol sen nasilsin insallah bu sefer güzel haberlerini aliriz
kuzummm MAAŞALLAHHH 12 hafta oldu he..yegenimiz saglıcakla geldin tatlım benim özledim çokkkkkkkkkkkkkkkkkŞenizmerhaba kizlar gokcecim Masallah birkac gune bebisin kollarinda saglikla huzurla buyut bebegini canim.ay heyacan doruktadir simdi Allah o gunleri bize de gormeyi nasip etsin Insallah.
makbercim ben de sizi dusunuyordum oy bebisim kaka mi yapamiyormus kiyamam ona hemen duzelsin Insallah.
derincim oh oh gelmesin Insallah mujdeni aliriz canim.
richim ebrarim hepinizi cok ozledim ben iyiyim cok sukur kizlar 12 hafta bitti Allah tamamina erdirir Insallah.
evet yaptırdım cnm az önce sonucu aldık gidip negatif...amin gündogmadan cım saol canım inş rabbim hayırlısı ile kucagıma almak nasip eder
zeynim seninde az kaldı haa hazırlıklar b iitt i mi artık
derinim günün epey geçmiş test yaptınmı bari inş hamişsindir
ay hadi hayırlısı pingumm az kalmış ayy..Allah saglıcakla kurtarsın cnm:Saruboceq:yok canım daha dogurmadım haftaya sezeryan olucam persembe günü :) son 7 :kedi:
yok anacım güzel haber:)bi dahaki aylara inşallah...pinguu sağlıcakla kucakla inşallah
derinimmm kıs inşallah bu sefer güzel haberdendir gecikmen cnm
gökçem benim..hayırlısı olsun canım..yarın übyük gün..iyi haberlerini bekliyoruz..birini arasan bari dogumdan sonra dicemde ebrarım mutlaka arar seni..inşallahhh çok kolay bi dogum olur canım.agrın sızın az olur inşallah....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Şenizslm güzeller yarın kısmet olursa ögleden sonra sezeryan olucam medical park ta :) kib öptm