Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar saat nerdeyse 2 olmak üzere ben hala cin gibiyim uyku tutmuyor :)) hoş ömür hanımda uyanık tekmeleyip duruyor..sabah ezanla uyanıcam erken çıkıcaz annemde kahvaltı yapıp öyle hastaneye geçicez..evden çıkmadan yazarım size.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
ske cnm sabah bi test daha yap bakalım ne çıkıcak belli oluyasa ve ilk 5 dakikada çıktıysa hamile olabilirsin tatlım inşallah ölesindiir
sağol ceylanımmm..
sancılarım hafif hafif artıyor galiba sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım var.ayrıca akıntım kahverengi ve baya var acaba bu geceyi geçirirmi bilemiyorum :))
canım ben burdayım sağol arkadaşına sormuşsun bende görümcemlerle konuştum doktorda muayene ettiyse sabaha kadar gelir heralde dedi..akıntımda kesilmedi dediğim gibi adet sancısı gibi sancım var.böyle giderse sabaha giderim zaten hastaneye.ay bu Omur hanfendi cok alem olucak ben sana diyeyim dalga geciyor bizimle, iyi hadi kirmyayim sizi geliyorum yavastan diyor bence süprizzzzz bir yandan da forumdaki teyzelerine heyacan yasatmak istiyor makbus bak yazarken doguruyorum falan deme kalpten giderim.
canim simdi saka bir yana kalkin bir gidin nstye baglasinlar, ceylan ya gel yaz bir seyler tecrubeli olan sensin en azindan gecmiste ne yasamissin o bahaneyle ogreniriz delikafadulden
makberim canim krokma kendi sancinla cok daha kolay olucakmis tesaduf jinekolog arkadasimla konustum bugun araya hemen seni sordum oh cok iyi sunni sancidan cok daha kolay olur acilma baslamis sancisi yoksa belliki kolay bir dogum olucak dedi
canim ben bunlari yazarken acaba sen hastaneye gidiyor olabilir misin kizlar gelin hadi Omur hanim anne sutunun odul odlugunu duydu kesin aksamustu karar verdi gelmeye