"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derincim amin.
seni de kacirdim galiba formda geziyordum walla bu kk bana hic yaramiyor ne zaman girsem kotu seyler okuyup cikiyorum.

içerideydim canım,sen gebelik zehirlenmesini okuyordun:KK43:( okuma canım yaa insanın morali bozuluyo valla...hatta esra öyle konuları okumaktan kendini öyle sanıyodu bi ara ALLAH korusun...zaten ne okusak kafamıza takıyoruz dimi...
neyse kaçırdım ama iyi geceler diyim canım..yarın makbuşun annecigi arayacak beni dogum haberi için kısmetse:))) bende solugu burada alıcam...

ALLAHIM esramı ve minigini koru saglıkla gelsin bebegimiz.AMİN.

makbercim karsilasamamisiz canim Insallah az da olsa uyursun Omurcuk diyecek benim annemin gozleri niye sis :nazar: deki hanfendiye sen kendi gozlerine bak yumuk yumuk sırnaşık şey uyuyun bakem ana-kiz yarin buyuk gun :nazar: :sm_cool:
canim benim hepimizin duasinda olacaksin, hic korkma Allah yardimcin olur.
:nazar:
canım benim sağolasın acıkta olsa uyudum :)) ama gözlerim dediğin gibi şiş..gerçi hastaneye gidince şişlik falan kalmaz :))
Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

ALLAHIM makber arkadasımıza rahat bir dogum nasib eyle,saglıklı bir şekilde kucagına yavrusunu almayı nasip et..amin.

Canı gönülden AMİN diyorum...Allahım canım arkadaşıma kolay bir dogum nasip et.
aminn canım benim Rabbim kabul etsin inşallah..

günaydın canım arkadaşlarımm evden çıkmak için 15 dakikam var kendimi çok garip hissediyorum ne olacağinı bilmediğimden olsa gerek.acemilik işte herşey sürpriz olucak bana :))
belki çoğunuz kızıcak ama ben hepinizden helallik istiyorum.dünya hali ne olacağı belli değil..
dilerim Rabbim kucağımda meleğimle evime dönmeyi nasip eder..
hepinizi çok çok seviyorum benim hem iyi hem kötü günümde yanımda oldunuz.hepiniz dualarımda olucaksınız inşallah en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşarsınız..o zaman anlıcaksınız ki o geçmeyen zaman aslında çok çabuk geçiyormuş...
neyse fazla duygusal olmaya gerek yok hepinizi kocaman öpüyorum Allahıma emanetsiniz.inşallah güzel haberle gelicem :))
makbuş kaçarrrr
Şeniz:KK3::eek:

günaydın canım arkadaşlarımm evden çıkmak için 15 dakikam var kendimi çok garip hissediyorum ne olacağinı bilmediğimden olsa gerek.acemilik işte herşey sürpriz olucak bana :))
belki çoğunuz kızıcak ama ben hepinizden helallik istiyorum.dünya hali ne olacağı belli değil..
hepinizi çok çok seviyorum benim hem iyi hem kötü günümde yanımda oldunuz.hepiniz dualarımda olucaksınız inşallah en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşarsınız..o zaman anlıcaksınız ki o geçmeyen zaman aslında çok çabuk geçiyormuş...
neyse fazla duygusal olmaya gerek yok hepinizi kocaman öpüyorum Allahıma emanetsiniz.inşallah güzel haberle gelicem :))
makbuş kaçarrrr

canim makbusum okurken gözlerim doldu cok güzel bir duygu yavruna kavusmana az bir zaman kaldi rabbim yardimcin olun bütün dualarim seninle hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebisinle evine gelirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan

makbuş kaçarrrr

ay makbuşum okuyunca bi garip oldum rabbim yardım etsin inş saglıkla evine kıznla dön canım dualarım seninle umarım herşey yolunda gitmiştir .. hakkım helal olsun canm benim... güzel haberlerini bekliyorum ..Şeniz:emir_bebek:
derinim amin canımmm inş rahat bi dogum olur..

slm kızlar kaç gündür kendimle uğraşmaktan giremedim makber inş sağlıklı kucağına almıştır allah yardımcısı olsun yazılanları okurken ağladım tam duygusal dönemdeyim bi yandanda korktum sanki ben gidiyomuşum doğuma gibi hissettim

makbuş kaçarrrr

canim benim Allah'in izniyle saglikla kizinla geliceksin :nazar:
keske orda yaninda olabilseydik...
derincim kacta gelir haber acaba?
Omurcummmmmm belki de merhaba dedin su saatlerde annene :nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::nazar::nazar:

ayy makbercim hadi belkide doğum yapmışsındır rabbim yardımcın olsun..
hani çocukları kandırmak için derler ya hastaneye gittik ve bebek aldık geldik inşallah seninde öyle olacak, ne çabuk geçti 9 ay rabbim sanada bebenede sağlık versin allaha emanet ol...

ayy kızlar makbus la konusan var mı haberı olan ya da cok merak edıyorum dogmusdur melegı demı yaa ayy :) Rabbım saglıcakla ınsallah

makbuşum hayırlı doğumlar olsun inşallah ömürümüzde sende bir avazda kurtulursunuz sağlıkla evinize dönersiniz dualarımız seninle çok öpüyorum bebişin fotolarını bekliyorummm

kıslarrr kusura bakmayın hemen girip yazamadım..esra beni aradı..dogum için gittiginde doktor yokmuş.başka bir doktor 15 gün daha beklemesini söylemiş..sonra kendi doktoru da gelmiş,almamış doguma pazartesiye sarkıtmış:)))ama afedersiniz 2 cm açılma oldugunu söylemiş.heran kendi sancılarıylada gelebilir. yani bizim ömürcük daha gelmedi kızlarr...:emir_bebek:

ayyy pc açamadım kaç gündür ama hep aklımdaydı makber
allah yardımcın olsun canımm işlh.

kıslarrr kusura bakmayın hemen girip yazamadım..esra beni aradı..dogum için gittiginde doktor yokmuş.başka bir doktor 15 gün daha beklemesini söylemiş..sonra kendi doktoru da gelmiş,almamış doguma pazartesiye sarkıtmış:)))ama afedersiniz 2 cm açılma oldugunu söylemiş.heran kendi sancılarıylada gelebilir. yani bizim ömürcük daha gelmedi kızlarr...:emir_bebek:

aa olsun daha iyi kendi sancisiyla daha kolay olur kaydirigubbakcemile5
on kez dogurmusum gb opuyorumnanaktan ama oyle derler di mi kizlar.
makbus Omur hanimi icinde biraz daha misafir ediceksin demekki kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabab nasılsın hamiş vardır inşaaalhah kusura bakmayın giremedim sizii çok özledimm gelecem yine

makbercim doğumuagidiyomuş sun alalh yardımcın olsun erken mi olacak canım doğumun beişinle sana şans ve sağlık diliyom

annaaa makbuşun ertelenmiş hee neyse hayırlısı bikaç gün daha annesini merakta bırakcak sonra kucagında olucak inşşş
seval kızzz delü nerelerdeydin sennnn

oo o daha iyi olmuş derinim inşallah kendi sancısı başlar ptesiye kadar

makbuşum bak bol bol yürü sıcak duşlar al onlar doğumu hızlandırıyo inşallah kolay bir doğum olur ve kendi sancın gelir canım öpüyorum seni çokkk

slm kızlar
adetim dündü ama olmadım,bende eczaneden test alıp yaptım 2. çizgi silik olarak belirdi.belli oluyo ama
bilemiyorumm sevinemedimm bilee oofff

aaa olacak şeymi ömür kız daha doğmamış aman sağlıkla gelsinde..
kimleri gördüm ben sevaaaal nerelerdesin kız çok merak ettim seni kız insan azcık kendinden yazar ne var ne yok allah iyilik versin bebiş yokki yazmamışsın kuşum özletme yine gel..

güncüm sen nasılsın canım hadi bi tüp daha kondur kız inşallah bu sefer beben gelecek:)

canim makbusum okurken gözlerim doldu cok güzel bir duygu yavruna kavusmana az bir zaman kaldi rabbim yardimcin olun bütün dualarim seninle hayirlisiyla saglikli bir sekilde bebisinle evine gelirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:eek:puyorumnanaktan

ay makbuşum okuyunca bi garip oldum rabbim yardım etsin inş saglıkla evine kıznla dön canım dualarım seninle umarım herşey yolunda gitmiştir .. hakkım helal olsun canm benim... güzel haberlerini bekliyorum ..Şeniz:emir_bebek:
derinim amin canımmm inş rahat bi dogum olur..

slm kızlar kaç gündür kendimle uğraşmaktan giremedim makber inş sağlıklı kucağına almıştır allah yardımcısı olsun yazılanları okurken ağladım tam duygusal dönemdeyim bi yandanda korktum sanki ben gidiyomuşum doğuma gibi hissettim

canim benim Allah'in izniyle saglikla kizinla geliceksin :nazar:
keske orda yaninda olabilseydik...
derincim kacta gelir haber acaba?
Omurcummmmmm belki de merhaba dedin su saatlerde annene :nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::dance::dance::nazar::nazar:

ayy makbercim hadi belkide doğum yapmışsındır rabbim yardımcın olsun..
hani çocukları kandırmak için derler ya hastaneye gittik ve bebek aldık geldik inşallah seninde öyle olacak, ne çabuk geçti 9 ay rabbim sanada bebenede sağlık versin allaha emanet ol...

ayy kızlar makbus la konusan var mı haberı olan ya da cok merak edıyorum dogmusdur melegı demı yaa ayy :) Rabbım saglıcakla ınsallah

makbuşum hayırlı doğumlar olsun inşallah ömürümüzde sende bir avazda kurtulursunuz sağlıkla evinize dönersiniz dualarımız seninle çok öpüyorum bebişin fotolarını bekliyorummm

makbercim doğumuagidiyomuş sun alalh yardımcın olsun erken mi olacak canım doğumun beişinle sana şans ve sağlık diliyom
canlarımm hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum..durum derinimin anlattığı gibi boşuna heyecan yaptık :)) doktorum yoktu sabah gittiğimde eşiyle konuşmam söylendi kadın da mübarek o kadar rahat 15 gün daha beklerde işte suda sıkıntı yok gelişimi az vs gibi şeyler söyledi artı tekrar renkli dopler istedi.bende kendi doktorumla telde görüştüm beklememi söyledi o sıra nstye girdim sancım çıktı doktorda geldiğinde muayene etti ve 2 cm açılmam olduğunu sancılarımında başladığını söyledi.eğer kendiliğinden gelirse normal olma ihtimali dahada artar boş yere acı çektirmeyelim sana 2 gün daha bekleyelim dedi.ama bi sıkıntı olursa hmen gitmem gerekiyomuş..herşey bundan ibaret..biraz kızdım biraz sevindim ama vardır bunda da bir hayır işte..ayrıca az önce farkettiğim kadarıyla akıntımın rengi değişmeye başlamış galiba nişan gelicek :))eyvahedigeldismileböyle beklemek daha zor geldi..
her neyse en ufak bişeyde sizi haberdar edicem şimdilik evimdeyim.kocaman öpüldünüz..
oo o daha iyi olmuş derinim inşallah kendi sancısı başlar ptesiye kadar

makbuşum bak bol bol yürü sıcak duşlar al onlar doğumu hızlandırıyo inşallah kolay bir doğum olur ve kendi sancın gelir canım öpüyorum seni çokkk
ceylanım sağol tatlım bu havada nasıl olucak bilmiyorum ama dediğin gibi hem yürümeye hemde sıcak duşa özen göstericemŞeniz

X