"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derincim geldi demek reglen neyse Insallah cok yakinda canim.
tatlim tamam haberleri senden alicagiz hastaneden canli yayin:))
tatlim ya su an ben de regleyim birkac gune artik bitecegini umuyorum. haber veririm. ayetelkursu mu okunucak yazmamissin?

sagol canım kaçırdım seni...face de senin resmilere bakıyodum inanmıcaksın:)) megerse sen burdaymışsın...
evet ayetel kursi canım..öpüyorum seni.Şeniz

günaydın hanımlarr
derinim ben makbuş için okudum 20 tane rabbim kabul etsin inş
makbuşum rabbim kolay dogumlar nasip etsin inş saglıkla dünyaya gelir minik yegenimiz
kızlar bende kaç gündür şişliklerden mahvoldum ayaklarım ellerim bacaklarım şişip duruyo yürümekte zorlanıyorum vucudum su topluyomuş zaten enfeksiyonda çıkmıştı galiba tam geçmedi haftaya gitcem dr a umarım geçer neyse kib öptm herkesi

günaydın hanımlarr
derinim ben makbuş için okudum 20 tane rabbim kabul etsin inş
makbuşum rabbim kolay dogumlar nasip etsin inş saglıkla dünyaya gelir minik yegenimiz
kızlar bende kaç gündür şişliklerden mahvoldum ayaklarım ellerim bacaklarım şişip duruyo yürümekte zorlanıyorum vucudum su topluyomuş zaten enfeksiyonda çıkmıştı galiba tam geçmedi haftaya gitcem dr a umarım geçer neyse kib öptm herkesi

canım Allah kabul etsin Şeniz
kıyamam yaaa inşallah geçer bian önce şişliklerin cano Allah yardımcınız olsun bu sıcaklarda hele..

günaydın kızlar ay bütün gece uyuyamadım bi sağa bi sola dönüp durdum heyecandan mı bilmiyorum :)))
kimseler yok acık dolanıyım bari öptüm hepinizi

makbuşumuz için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20
samyeli----------50

canlarım makbuş için okumak isteyen bildirsin hemen ekliyim listeye..313 e ulaşırsa çok daha iyi olur ama ne kadar okunursada kardır kıslar...şimdiden Allah razı olsun...makbuşum adetli oldugum için ben okuyamıyom canım biliyosun:KK43:( ama hep gönlümden dua ediyorum bunu bil...

canim ben 30 tane okudum makbusum icin eksik kalirsa yine okurum rabbim bir avazda kurtarir insallah:Saruboceq:

makbuşumuz için dua listemiz
ebrar----------35
azra------------50
sevtun---------50
gökçe-----------20 BİTTİ
samyeli----------50
zeyn-------------30 BİTTi
ezgi--------------30
kardelen-----------35 BİTTİ

canlarım makbuş için okumak isteyen bildirsin hemen ekliyim listeye..313 e ulaşırsa çok daha iyi olur ama ne kadar okunursada kardır kıslar...şimdiden Allah razı olsun...

makbuş için dua listemiz

ebrar----------35
azra------------50 bitti
sevtun---------50
gökçe----------20 bitti
samyeli---------50
kardelen-------35 bitti
ezgi-------------30
ceylan----------40 bitti
nurunayn-------30 bitti
zeyn-------------30 bitti
kızlarr tabloda 313 ü aştık :)) fazla okunacak ama olsun.dogum bu ne kadar çok okunursa o kadar iyi...bu listede yazanların duaları bitince büyük duayı eklicem canlar.

Son düzenleme:
makberim tatlım yarın sabah doğumdasın allahın izniyle haberini alıcaz inşallah rabbim yardımcın olsun bitanemmm

kizlar merhaba ben bugun buraya geldim iki uc mesaj yazdim ama hicbiri gozukmuyor simdi hicbir sey anlamadim yazip yolladigima eminim oysaki:KK43:(
makbercim sana yazmistim yarinin cok guzel gececigini dusun hic korkma Omurumuze soyle uzun yoluculugun sonunda odul var : anne sutuuuuuuuuuu yazmistim:))

saglikla huzurla cok kolay bir dogumla gelsin minnosumuz Insallah.
derincim reglem bitti ben de okuyacagim makber icin fazla oluyorsa yasin okumak isterim de yazmistim. hatta birazdan okuyacagim.
makbercim kocaman sevgiler sana ve Omur prensese, yarin guzel haberlerini bekliyoruz. hic korkma cok cesur ol :nazar:

gün kıs hangi ara geldin gittin iki laflasaydık:) sitede sorun vardı ondan gelmemiştir yazdıkların cnmm

makberim tatlım yarın sabah doğumdasın allahın izniyle haberini alıcaz inşallah rabbim yardımcın olsun bitanemmm
evet tatlım nasıl heyecanlıyım bilemezsin nasılda geçti 9 ay :)))Allah senden razı olsun sayenizde çok rahatlıyorumŞeniz
kizlar merhaba ben bugun buraya geldim iki uc mesaj yazdim ama hicbiri gozukmuyor simdi hicbir sey anlamadim yazip yolladigima eminim oysaki:KK43:(
makbercim sana yazmistim yarinin cok guzel gececigini dusun hic korkma Omurumuze soyle uzun yoluculugun sonunda odul var : anne sutuuuuuuuuuu yazmistim:))

saglikla huzurla cok kolay bir dogumla gelsin minnosumuz Insallah.
derincim reglem bitti ben de okuyacagim makber icin fazla oluyorsa yasin okumak isterim de yazmistim. hatta birazdan okuyacagim.
makbercim kocaman sevgiler sana ve Omur prensese, yarin guzel haberlerini bekliyoruz. hic korkma cok cesur ol :nazar:
canım sitede sorun vardı yazılan mesajlar silinmiş..inşallah dediğiniz gibi çok güzel ve sorunsuz geçer..duan içinde Allah razı olsun canım Rabbim hepinize bu günleri göstersin inşallah..sizlerde benim dualarımda olucaksınız.doğumdan çıkar çıkmaz derine haber vericem yazar size artıkŞeniz

evet kızlar saat nerdeyse 2 olmak üzere ben hala cin gibiyim uyku tutmuyor :)) hoş ömür hanımda uyanık tekmeleyip duruyor..sabah ezanla uyanıcam erken çıkıcaz annemde kahvaltı yapıp öyle hastaneye geçicez..evden çıkmadan yazarım size.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

makbercim karsilasamamisiz canim Insallah az da olsa uyursun Omurcuk diyecek benim annemin gozleri niye sis :nazar: deki hanfendiye sen kendi gozlerine bak yumuk yumuk sırnaşık şey uyuyun bakem ana-kiz yarin buyuk gun :nazar: :sm_cool:
canim benim hepimizin duasinda olacaksin, hic korkma Allah yardimcin olur.
:nazar:

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

ALLAHIM makber arkadasımıza rahat bir dogum nasib eyle,saglıklı bir şekilde kucagına yavrusunu almayı nasip et..amin.

Canı gönülden AMİN diyorum...Allahım canım arkadaşıma kolay bir dogum nasip et.

derincim amin.
seni de kacirdim galiba formda geziyordum walla bu kk bana hic yaramiyor ne zaman girsem kotu seyler okuyup cikiyorum.

X