"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derincim loçkam gözünüz aydın sen neler yapıyon canım arkadaşım
günüm nasıl sın sende ne var ne yok

demek makber doğumhanede belkide kızı doğmuştur rabbim ikisinide korusun sağlıkla eclerine dönmeyi nasip etsin, çok sevindim..
derin bak selam söyle bizdende olurmu, ayh bizlerede versin allahım o günleri yaşayalım

seval seni burada görmek ne güzel ama kaçırdım galiba seni..
neler yapıyorsun anlat kaç ay oldu görüşmeyeli, annendesin galiba, ben çıkmak zorundayım inşallah konuşabiliriz öptüm canım seni...

sağol nurcum bende sizlerle olmaktan çok mutluyum sen nasılsın ben annemlerdeyim canım en son şubatta görüşmüştük bayağı oldu giremdim burdayken gelicem öptü
mkb

günüm daha haber yok canım..ablası arıcam dedi arar dogum oldugunda..

sevalimmm loçkamm benim çok özledik seni yaaa..inşallah eve gittiginde de netiniz olur yaaa:KK43:(((iyisin inşallah cnm..ben tatildeyim yarın dönüyorum kısmetse.

nurumm amin cnm benim Allahım hepimiz göstersin bu günleri.

ya kızlar bugün birsürü duyguyu bir arada yaşıyorum yaa.anneannem yogun bakımda:KK43:((
yengecime sevindim sag salim bebişini kucagına aldı...
aklım esradaa off Allahım kurtarsın saglıcakla yaaaa.

allahım sen makbuşuma yardım et sağ salim kucağına alsn minişini bir avaz da kurtulursun inşşşş canım arkadaşımmm ay bende arıyım mı acaba çıkmışmıdır doğumdan merak ettimmm

kızlar geri döndüm kayınvaldemler yazın bahçeye giderler bende gittim biraz kaldımmm nasılsınız sizleri çok özlüyom aklım şimdi esoşştaaa allahım sen yardımcısı ol arkadaşımın doğumu çok zor olmaz inş

kizlar makberin cebini acan yok sabah esi bakiyordu simdi kimse acmadi derini aradim makbusun ablasi henuz onu da aramadi,bekliyoruz.

kizlar simdi derin konusmus abasiyla daha bekliyorlarmis doktor gece 12yi bulabilir demis. bir de ablasi sanciya bire iki demis derin bilmiyor ne demek tecrubeliler anladiysa bize de anlatsin:))

ewet cebi cevap vermiyooo allahım sen esoşunn yardımcısı olll gece 12 yi bulmazzz inşş bire iki mii acaba beşe bir mi demek istedi yani 5 dakika daa bir sancı geliyo anlamındaaa bire iki nedemek kii acabbaaa

iyiyim günüm onlarda iyiler allaha şükürr faceye ekledim senin face varsa eğer arkadaş olalım oradan bak canım buraya eklicem ama inan ki fırsat bulamıyomm

ya canım benim bu saate kadar sancı mı çekti yani ohaoldumsmile
inş daha fazla vakit geçmeden gelir bebiş yaa,Allah'ım sen yardım et makbuşa:Saruboceq:

bese birdir derin yanlis anlamistir :))
Allah yardimcisi olsun ama oyle cok sanciliymis gb konusmamis sanki ben oole anladim.
semacim bende donmus embrolarimi denyecegim haftaya Allah izin verirse transfer olucak 3 donmus embrom var. dua et bana saglikli cozulsunler:)

X