"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

girmemiş mi doguma neyse girmişsede rabbim kolay dogum nasip etsin inş saol bitanem nolsun işte topiclerde dolanıp duruyom :) sen nasılsın neler yapıyosun

iyiyim gökçem ya nolsun..yeni oturdum offf.yoruldum çok..yemekti bulaşıkları toparlamaktı derken belim koptu...şimdide bakınam az dedim ..yoksun gerçi ama yarın okursun nasılsa cicişşŞeniz

evet kızlar derinim yazmış size ağlamacım mesaj attı bana inşallah sabah kızım kucağımda olucak diye çok korkuyor bitanem dualarımız onunla olsun Rabbim bir avazda kurtarsın darısı başımıza olsun kızlar..

bu arada çok yorgunum annemler ev taşıdı bütün gün onunla uğraştık bana hiç iş yaptırmadı annem sadece oturduğum yerden mutfak dolaplarını falan sildim ama belim kopuyor..evede ancak geldim bi duş alıp yatıcam sabahta orda olurum ağlama bana mesaj atarsa ebroşuma yada derinime haber veririm ben giremesem bile yazar size onlar..öptüm hepinizi iyi geceler

selam güzeller anca fırsat buldum valla hepiniz iyisinizdir inşallah
SEMOŞUM uğramışsın canım karşılaşmayı çok isterdim inanki çok özledim bebişlerin büyüyor maşallah bizim yerimize kokla gıdışlarından senide çok öpüyorum canım arkadaşım
GÖKCEM naber kuzum iyisin değilmi öptüm çokkkk
NURUM herşeyin hayırlısı bitanem umarım tez vakitte kendiliğinden gelir
MAKBUŞUM anneciğin güle güle otursun yeni evinde sende kendini yorma fazla dikkat et bitanem öptümmm
AĞLAMAM doğuma gitti demek ay nasıl heyecanlandım okuyunca rabbim biravazda kurtarsın inşallah bize dua etmeyi unutmaz inşallah benim dualarımda olucak ..
DERıNıM seninle konuştuk ama olsun burdanda yazıyım öptümmm kuzum
PıNGUCUM senide öptümm canım bebiş ve sen iyisin umarım
ZEYNıM canım arkadaşım senide çok öptümm oğluşun tekme atıyomu yine
BERSUM sen nasılsın bitanem özledim senide

günaydin hanimlar hayirli cumalar aglamacim insallah bebisini almistir kucagina makbercim sende kendini fazla yorma derin sen naptin canim test yaptinmi tekrardan ebrarcim benim bebis cok sükür artik kendini hissetttiriyor aksam tembelde sabahlari durmuyor gökcecim sen nasilsin senin bebiste artik oynuyordur heralde hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan

günaydin hanimlar hayirli cumalar aglamacim insallah bebisini almistir kucagina makbercim sende kendini fazla yorma derin sen naptin canim test yaptinmi tekrardan ebrarcim benim bebis cok sükür artik kendini hissetttiriyor aksam tembelde sabahlari durmuyor gökcecim sen nasilsin senin bebiste artik oynuyordur heralde hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan

canım maşallah minişe akşamları uyuyodur anninişi .yesin teyzesi onu :nazar::nazar::nazar:

öptüm bitanemm

kızlar aglama dan haber yokmu bebısını kucaklamıs mı ayy rabbım o gunlerı bıze de nasıp etsın =)

ebrarcım cok sukur canım ıyıyız bebıs de ben de sen nasılsın ?

bende meleğimi umutla bekleyenlerdenim çok az kaldı son günlerde birbirimize destek olarak geçirelim çünkü zaman hiç geçmiyor:umursamaz: eylül sonunda bebeğime kavuşacam Allah nasip ederse :CüvCüv:

bende meleğimi umutla bekleyenlerdenim çok az kaldı son günlerde birbirimize destek olarak geçirelim çünkü zaman hiç geçmiyor:umursamaz: eylül sonunda bebeğime kavuşacam Allah nasip ederse :CüvCüv:

tatlım topıge hosgeldın ama bu topıkte hamıle kalamayan bunun ıcın mucadele veren arkadaslarımız sohbet edıyor makber ben zeyn ve gökcerana onlara destek olmak ıcın buradayız umutlarını kaybetmeden calısmalara devam etsınler dıye =) :emir_bebek: sen de katıl aramıza arkadaslarımıza destekcı olalım muhabbet muhabettır sonucta tecrubelerımızı paylasırız :hulya:

iyi geceler kızlar nasılsınız
aglamdan haber varmı
ebroşum iyiym datlum bu ara ders çalışıyom ondan fazla giremiyorum girsemde erken çıkıyrum canım
zeynim demek bebik oynuyo he maşallah seninki erken başladı ben daha bu hafta hafiften hisetmeye başladım özellikle gece oldumu akşam başlıyo sabahları fazla hiseetmiyom

makbuşum annaelr ev taşımış hayrlı olsun canım rabbim saglıkla oturmak nasip etsin inşş hem sende yorulmuşsun artık iyice zorlanmaya başladın yaa allahı m kolaylık versin
derinim sende kib datlum öptm seni
pingucum sen naıslsın minişin senide tepikliyomu

iyi geceler kıslarrropuyorumnanaktan
bende aglamacıgımı çok merak ettim yaa..makbuşa haber vermemiş de daha..inşallah iyi geçmiştir...

aramıza yeni katılan arkadasımız MıNEBAHADIR hoşgelmişsin...demek eylülde kavuşucan minigine:emir_bebek:darısı bizlere inşallah cnm:nazar::nazar:

kızlar bugün nazarboncugumla konuştum telefonda..iyimişş selamları var..nete giremiyomuş daha..evini yeni taşıdı net yok şuanda...bebişkosu 27 haftalık olmuşşyani 7 bitmek üzere..zaman ne çabuk geçiyor dimi...

bu arada ben CEYLANIMI çok merak ediyorum ya:KK43:((

slm kızlarr..benıde sıltenıze eklermısınız bende sızlerle bırlıktee bu yola devam etmek ıstıyorumm a.s.

sat:19 mayıs 2010 yavas yavas gunum gelıyorrr:uhm:

hoşgeldin minebahadır,allah tamamına erdirsin.

gökçem sağol canım merak etmişsin....bebişlerimin birine kesin kız dedi...diğeri de kıza benziyo ama kesin değil dedi...ama burda gösterdim orhan bey daha bakmadı ...ona gitmeme10 gün var daha o zaman kesinleşir zaten...hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de...

makbuşum annaelr ev taşımış hayrlı olsun canım rabbim saglıkla oturmak nasip etsin inşş hem sende yorulmuşsun artık iyice zorlanmaya başladın yaa allahı m kolaylık versin
derinim sende kib datlum öptm seni
pingucum sen naıslsın minişin senide tepikliyomu

sadece aksamları ve karnım tok oldugunda ozellıkle de enerjı verıcek yuksek kalorılı seyler yedıgımde kuduruyor da kuduryor ıcerdekaydirigubbakcemile3 onu hıssetmek o kadar guzel kı kafası bır yerde ayakları bı yerde ıcınde durdugu yerı hıssedıyorsun cok hareketlendıgınde allahım bu duyguyu tum arkadaslarıma da yasatsın :Saruboceq:

gökçem sağol canım merak etmişsin....bebişlerimin birine kesin kız dedi...diğeri de kıza benziyo ama kesin değil dedi...ama burda gösterdim orhan bey daha bakmadı ...ona gitmeme10 gün var daha o zaman kesinleşir zaten...hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de...

ayy hadı gozunaydın hayırlı olsun canım saglıklı olsunlar da kuzucuklar

X