- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin hanimlar hayirli cumalar aglamacim insallah bebisini almistir kucagina makbercim sende kendini fazla yorma derin sen naptin canim test yaptinmi tekrardan ebrarcim benim bebis cok sükür artik kendini hissetttiriyor aksam tembelde sabahlari durmuyor gökcecim sen nasilsin senin bebiste artik oynuyordur heralde hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan
bende meleğimi umutla bekleyenlerdenim çok az kaldı son günlerde birbirimize destek olarak geçirelim çünkü zaman hiç geçmiyor:umursamaz: eylül sonunda bebeğime kavuşacam Allah nasip ederse :CüvCüv:
bende meleğimi umutla bekleyenlerdenim çok az kaldı son günlerde birbirimize destek olarak geçirelim çünkü zaman hiç geçmiyor:umursamaz: eylül sonunda bebeğime kavuşacam Allah nasip ederse :CüvCüv:
makbuşum annaelr ev taşımış hayrlı olsun canım rabbim saglıkla oturmak nasip etsin inşş hem sende yorulmuşsun artık iyice zorlanmaya başladın yaa allahı m kolaylık versin
derinim sende kib datlum öptm seni
pingucum sen naıslsın minişin senide tepikliyomu
gökçem sağol canım merak etmişsin....bebişlerimin birine kesin kız dedi...diğeri de kıza benziyo ama kesin değil dedi...ama burda gösterdim orhan bey daha bakmadı ...ona gitmeme10 gün var daha o zaman kesinleşir zaten...hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de...