Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar aglama mesaj atmış dün sabah 9:30da kızını kucağına almış adını babası nisasu koymuş.3750 gram 51 cm doğmuş.ancak kendisine gelmiş hepinixe çok selamı var sizleri öpüyormuş..
canim benim sagol teyzesi bende öptüm seni kendine iyi bakopuyorumnanaktancanım maşallah minişe akşamları uyuyodur anninişi .yesin teyzesi onu
öptüm bitanemm
canim ikinci bebekler daha cabuk oynarmis heralde ondan benimkide genelde sabahlari oynuyor aksama duruluyor sen neler yapiyorsun tatlimolumunekankayizsmileiyi geceler kızlar nasılsınız
aglamdan haber varmı
ebroşum iyiym datlum bu ara ders çalışıyom ondan fazla giremiyorum girsemde erken çıkıyrum canım
zeynim demek bebik oynuyo he maşallah seninki erken başladı ben daha bu hafta hafiften hisetmeye başladım özellikle gece oldumu akşam başlıyo sabahları fazla hiseetmiyom
canim bizimkide yemek yiyip uzanirsam daha cok oynuyor karni doyunca seviniyor heraldekaydirigubbakcemile3sadece aksamları ve karnım tok oldugunda ozellıkle de enerjı verıcek yuksek kalorılı seyler yedıgımde kuduruyor da kuduryor ıcerdekaydirigubbakcemile3 onu hıssetmek o kadar guzel kı kafası bır yerde ayakları bı yerde ıcınde durdugu yerı hıssedıyorsun cok hareketlendıgınde allahım bu duyguyu tum arkadaslarıma da yasatsın :Saruboceq:
selam kızlar aglama mesaj atmış dün sabah 9:30da kızını kucağına almış adını babası nisasu koymuş.3750 gram 51 cm doğmuş.ancak kendisine gelmiş hepinixe çok selamı var sizleri öpüyormuş..
merhabalar kızlar ben nazlı. 34 haftalık hamileyim bende..temmuzu bekliyorum bende :) hihoyyyt
ay canım merak ettim tabi ki herşey yolunda demek çok sevindim canım demek miniklerden biri kızz ay saglıkla gelsinle dünyaya bizdeki de merak işte rabbim ne veriyosa razı olmak gerek onu yıllarca bekliyoz demi kız erkek iniş saglıkla gleirler dünyayay canım bende çarşamba günü gitcem orhan bey e bakalım minik nasılmış canımgökçem sağol canım merak etmişsin....bebişlerimin birine kesin kız dedi...diğeri de kıza benziyo ama kesin değil dedi...ama burda gösterdim orhan bey daha bakmadı ...ona gitmeme10 gün var daha o zaman kesinleşir zaten...hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de...
sadece aksamları ve karnım tok oldugunda ozellıkle de enerjı verıcek yuksek kalorılı seyler yedıgımde kuduruyor da kuduryor ıcerdekaydirigubbakcemile3 onu hıssetmek o kadar guzel kı kafası bır yerde ayakları bı yerde ıcınde durdugu yerı hıssedıyorsun cok hareketlendıgınde allahım bu duyguyu tum arkadaslarıma da yasatsın :Saruboceq:
ooo sen bıtırmıssın gunlerı hayırlısı oolsun canım allah bır avazda kurtarmayı nasıp etsın
amin canım benim haklısın valla sıra bize geliyor ben şimdiden paniklemeye başladım zaman yaklaştıkça korkularım çoğalıyor nedense.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunayyy ne guzelll Rabbım uzun omurler versın ana babasına bagıslasın mınık nısasu yu ısmı de cok guzelmıs masallah =) artık sıra Bıze gelıyor darısı basımıza saglıkla yavrularımızı kucaklarız ınsallah:Saruboceq:
amin canım benimm inşallah hepimizin haberleri yazılır burayacanim benim sagol teyzesi bende öptüm seni kendine iyi bakopuyorumnanaktan
canim ikinci bebekler daha cabuk oynarmis heralde ondan benimkide genelde sabahlari oynuyor aksama duruluyor sen neler yapiyorsun tatlimolumunekankayizsmile
canim bizimkide yemek yiyip uzanirsam daha cok oynuyor karni doyunca seviniyor heraldekaydirigubbakcemile3
canim haber verdigin icin sagol arkadasimizin gözü aydin olsun rabbim yavrusuna hayirli saglikli ömür nasip etsin :Saruboceq::ecrin_bebek:
canım hoşgeldin aramıza bende kısmetse temmuzu bekliyorum tabi sürpriz yapıp erken gelmezse :))merhabalar kızlar ben nazlı. 34 haftalık hamileyim bende..temmuzu bekliyorum bende :) hihoyyyt
herkese iyi günler kızlar nasılsınız ben evde değilim giremiyom.
makber derin ebrar prenses pinguu gökçe ske ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar allah emanet olun..
ağlamayada maşallah allah kızına ve ona sağlık sıhhat versin darısı bizlere..