"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum hayırlsı olsun bebişin eşyaları sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...

aldım makbercım aldım 1 ay kadar onceydı sanırım butun esyalarımız tamam bızım bıkac kırık kırsık eksık var alınması gereken o kdr =) ıns nasıp olur bu cıcılerıyle resımlemek =) dusuncesı bıle harıka valla ben bı toık acmıstım ıstersen bı goz at

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/367739-normal-dogumu-basaracagim.html

:smiley-cool:
oh maşallah tamamlandı demek herşeyleri benimde bi kaç eksiğim var yavaş yavaş tamamlıyorum işte..topicine de bakıyorum şimdi canım
slm kızlar umarım herkes iyidir güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize kaç gündür giremedim çok bel ağrısı çekiyorum zor çalışıyorum eve gelincede hemen yatıyorum mecbur bulantılarda haif hafif başladı benim hamişlik zor geçecek gibi görünüyo 10 günde iki kilo aldım bile allah sonumu hayır etsin
asumancım başladı demek belirtiler inan onları yaşamak bile güzel..daha başlangıç olduğu için aşırı olabilir ama 1 aya kadar kesilir merak etme..
makbuşum hayırlsı olsun bebişin eşyaları sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah...
sağol canım inşallah darısı sana

slm kızlar umarım herkes iyidir güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize kaç gündür giremedim çok bel ağrısı çekiyorum zor çalışıyorum eve gelincede hemen yatıyorum mecbur bulantılarda haif hafif başladı benim hamişlik zor geçecek gibi görünüyo 10 günde iki kilo aldım bile allah sonumu hayır etsin

ne dıyon kızzz dur bakalım daha sımdıden ıkı kılo ne demek oluyo amanınnn ben 6ıncı aya merdıven dayadım daha 3 kılo aldım sempatiksalakcinni

valla cnm nasıl aldım bende anlamadım çok yemiyorum aslında doktorda tutmuş normal diyo :)) sen nasıl almadın anlatta bende öyle yapıyım

valla cnm nasıl aldım bende anlamadım çok yemiyorum aslında doktorda tutmuş normal diyo :)) sen nasıl almadın anlatta bende öyle yapıyım

ben cok sık meyve tuketıyorum canım taze fasulye kabak patlıcan pırasa engınar ne bılyım sebze yemeklerı ye bolca ekmege cok fazla yuklenme hamurısıne dusme yanı ekmege de enerjı ıcın gereksınımımız var tabıı ama ben o ıhtıyacı sabah kahvaltısında karsılıyorum yanı sadece sabah kahvaltısında ekmek yıyorum aksam yemeklerınde mutlaka ya pırınc pılavı ya bulgur pılavı ya da makarna oluyor en az bır tabak yıyorum :)

yanı kısaca :Bol bol sebze meyve yesıllık ayrıca en az 3 lt su olumunekankayizsmile

saol cnm bende öyle deneyim bakalım zaten ekmek normaldede yemiyorum troidlerim çalışmıyo ondan her yediğim kilo yapıyo meyve hiç ağzıma sürmem ama yemeye başlayım bebek içinde iyi olur

günaydın güzeller herkese güzel bir hafta diliyorum..
dışarısı çok güzel yağmur geceden beri kesilmedi hiç çok huzur verici..
dün uğrayamadım aslında içimden hiç bişey yapmakta gelmedi.öğleden sonra kocişle dışarı çıkıp kalan eksiklerimizi tamamladık araba koltuğu vs..
bugünde sağlık ocağına gidicem her ay gidiyorum ya bu ayda kocişle gidicez 2. sütümü alıcam gelince yazarım size.öptüm hepinizi kocaman

selam herkese..
ben hastaneden geliyorum bebek mebek yok zaten belliydi, hatta kan alan hemşire biz nelerini gördük bakalım kanda ne çıkacak dedi koskoca bi fossss
sonra iki prof ve biyologla konuştuk bizimki sebepsiz inferkiteye giriyormuş hatta doktor yumurtan çoktu ve iyiydi ben seni riske bilem amışım çoğul gebelik olabilirdi dedi...
herifimin beğenmediğim sperm sayısı bilem çok iyiymiş hareklilik %60 :nazar:
eşim aşılama yapmaya değermi dedi aşılamaylan vakit geçirmeyin direk tüpe geçelim dedi hatta çok umudum var dedi amma para yokki okadan..
sskda karşılamıyor işimiz allaha kalmış,,,,,
benden bukadar evimi pislik götürüyor resmen 15 gündür ellemedim bi girişeyim işlere...

saol cnm bende öyle deneyim bakalım zaten ekmek normaldede yemiyorum troidlerim çalışmıyo ondan her yediğim kilo yapıyo meyve hiç ağzıma sürmem ama yemeye başlayım bebek içinde iyi olur
cok faydalı canım artık ben de ne sevmedıgım yemeklerı yıyorum mecburıyetten sırf yavrum ıcın sende katlan annesı :KK43:
selam herkese..
ben hastaneden geliyorum bebek mebek yok zaten belliydi, hatta kan alan hemşire biz nelerini gördük bakalım kanda ne çıkacak dedi koskoca bi fossss
sonra iki prof ve biyologla konuştuk bizimki sebepsiz inferkiteye giriyormuş hatta doktor yumurtan çoktu ve iyiydi ben seni riske bilem amışım çoğul gebelik olabilirdi dedi...
eşim aşılama yapmaya değermi dedi aşılamaylan vakit geçirmeyin direk tüpe geçelim dedi hatta çok umudum var dedi amma para yokki okadan..
benden bukadar evimi pislik götürüyor resmen 15 gündür ellemedim bi girişeyim işlere...
offff cnm yaa :KK43: ne desem kı Rabbım hakkınızda hayırlısını versın ne dıyımmafoldumben

selam herkese..

tatlim herseyde bir hayir vardir bende ückere asilama yaptirdim birkere mikro enjeksiyon ve defalarca hormon tedavileri hic birinden sonuc alamadim 16senelik evliyim dört kere hamile kaldim dördüde dogal yolla oldu simdiki hamileligimdede dokktor artik gelme dogal yoldan olmaz tüp bebek yaptirin demisti rabbime cok sükürki bu hamileligimde dogal yolla oldu rabbim okadar büyükki o herseye kadir insallah sizlerede böyle dogal yoldan hamilelikler nasip eder dualarim hepinizle en kisa zamanda sizlerdende güzel haberler aliriz insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

cok faydalı canım artık ben de ne sevmedıgım yemeklerı yıyorum mecburıyetten sırf yavrum ıcın sende katlan annesı :KK43:
offff cnm yaa :KK43: ne desem kı Rabbım hakkınızda hayırlısını versın ne dıyımmafoldumben

valla pinguucum işte böyle hiç bi engel yok ortada bunu diyenlerde izmirde bayağı bilinen merkezin doktorları ama rabbim vermiyo napayım :2:

tatlim herseyde bir hayir vardir bende ückere asilama yaptirdim birkere mikro enjeksiyon ve defalarca hormon tedavileri hic birinden sonuc alamadim 16senelik evliyim dört kere hamile kaldim dördüde dogal yolla oldu simdiki hamileligimdede dokktor artik gelme dogal yoldan olmaz tüp bebek yaptirin demisti rabbime cok sükürki bu hamileligimde dogal yolla oldu rabbim okadar büyükki o herseye kadir insallah sizlerede böyle dogal yoldan hamilelikler nasip eder dualarim hepinizle en kisa zamanda sizlerdende güzel haberler aliriz insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

vallamı kız bilmiyordum bak hiç allah sana eşine kardeşine bağışlasın, inşallah diyorum dua ediyorum elimden ne gelir..

nurcum üzülmediğine sevindim canım hayırlısı böylymiş ama tüp bebek için acele etme derim ben..
inanıyorumki meleğin sana kendiliğinden gelicek.

iyi geceler dilemek için geldim hanımlar sağlık ocağına gittim sabah bi problem yokmuş ama az da olsa ödemim varmış bol su iç dedi..
yarın muhtemelen annemde olucam artık akşam görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler

selammm canlarım benimopuyorumnanaktan
dün yoktum bugünde yoktum kocile dün akşam köye gittik:)gezdik eglendik stres attık biraz..hele dün gece tam müzigin eglencenin üzerine gittik trakyalılar ya oynamayı pek severler kociş atlayıverdi ortayaa:roflol:

makbuşum bitanemm bişey olmamasına sevindim cnmcım yarın arıcam seni hayatım çok öptümopuyorumnanaktan

nurummm cnm yaa üzüldüm bak off:KK43:( Allah büyüyk be cnm illa ütple olacak die birşey yok..belki kendiliginden gelecektir hemen..dualarım hepinizle herzaman:Saruboceq:

dilek10018.jpg

slm kızlar nasılsınız?
benim göğüsler füze gibikaydirigubbakcemile3 çok acıyor.
adetime 5 gün kaldı öldüm meraktan valla

günaydın güzeller..anneme gitmekten vazgeçtim hava berbat burda okullarda tatil zaten yollarda kapalıydı işime geldi benimde geceleri uyuyamıyorum artık :KK43:( gündüzleri ne kadar kestirirsem o kadar.şimdilik buralardayım

nurcum üzülmediğine sevindim canım hayırlısı böylymiş ama tüp bebek için acele etme derim ben..
inanıyorumki meleğin sana kendiliğinden gelicek.

iyi geceler dilemek için geldim hanımlar sağlık ocağına gittim sabah bi problem yokmuş ama az da olsa ödemim varmış bol su iç dedi..
yarın muhtemelen annemde olucam artık akşam görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler

valla makber üzülmedimmi üzüldüm ama eskisi gibi değil ağlamaksa her zamanki gibi değil..
tüp bebek ifadesi bende hiç bişey hissedirmedi belki alışkanlık belkide ne bileyim işte öyle..
sanada iyi günler kendine kzına iyi bak..

selammm canlarım benimopuyorumnanaktan
dün yoktum bugünde yoktum kocile dün akşam köye gittik:)gezdik eglendik stres attık biraz..hele dün gece tam müzigin eglencenin üzerine gittik trakyalılar ya oynamayı pek severler kociş atlayıverdi ortayaa:roflol:

makbuşum bitanemm bişey olmamasına sevindim cnmcım yarın arıcam seni hayatım çok öptümopuyorumnanaktan

nurummm cnm yaa üzüldüm bak off:KK43:( Allah büyüyk be cnm illa ütple olacak die birşey yok..belki kendiliginden gelecektir hemen..dualarım hepinizle herzaman:Saruboceq:

sağol derinim olsa hiç düşünmem ama bu tp bebek olayını ilkez duydum doktorlardan 5 sene olacak kendiliğinden olmadığına göre aşılamayla vakit geçirme tüp yapalım dediler hoş tüplerede zam geldi ya sempatiksalakcinni dua ediyoruz başka birşey lden gelmiyor..
kaynanam soğan kürünü yap diyor ısrar ediyor bilmiyorumki yapsammı incire başlıcam bu arada benim kavanozlarda tekrar doldu dün akşam yine bişeyler aldım çer çöp ne varsa yicez artıkın...

bu arada bersu ebrar gökçe yok buralarda...
bende artık karar verdim kardeşim ben ve bi arkadaş yürüyüşe başladık bi parka gidip orada tur atacaz, onlar 10 atarken ben 5.cide kaldım süslü terliklerle gidersen böyle olur ayağımı acıttı, zayıflayacam eşim beni gaza getirdi, saçlarımıda röfle için gidecektim ama akşama misafir geliyo yetişemezdim yarına kaldı..
annem çok kızdı bu günler geçecek sen kedini üzdüğünle kalacan dedi serdim kendimi toplayana aşkolsun..,
kimseler yok öptüm sizleri hem gezineyim hem hazrlık yapayım...

X