"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah .
ske canım üzülme inşallah gelecek ay seninle olur minişin .herşeyde vardır bir hayır
gökcem,makbuşum,nurum,senam,günüm,bersum,pingucum,asumancım,semoşum,derinim,zeynim kızlar hepinizi çok çok öptüm allaha emanetsiniz

slm kızlar umarım herkes iyidir bebeğimi gördüm sonunda çok şükür
ske cnm çok üzüldüm inş bi sonrakinde tutar bundada vardır bi hayır
derin, makber,ebrar,pingu,nuruayn,gökçe inş iyisinizdir kızlar öpüldünüz

selam eden butun arkadaslar ben de sızlerı opuyorum kocamannn =)

asuman kız sana da bı tıcker yapalım şafağını görelimmm

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah .
ske canım üzülme inşallah gelecek ay seninle olur minişin .herşeyde vardır bir hayır
gökcem,makbuşum,nurum,senam,günüm,bersum,pingucum,asumancım,semoşum,derinim,zeynim kızlar hepinizi çok çok öptüm allaha emanetsiniz

inşllah cnm ya
benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.
salak gibi yazdım burda hamileyim diye:sinifsinif:emin olmadan
sen nasılsın cnm

selamlarrrrrŞeniz
beni soran can arkadaslarımmm...iyiyim şükürler olsun..ayy yeni yemek yedik oturdum bende biraz...
benim adet 15 gün geçti gene kıslar..bugünden sonra anormal bi gecikme olursa kan testi yaptırıcam...45 günüm doldu...bakalım hayırlısı..he bu arada dün test tekrarı yaptım negatif çıktı...

selam ske...ben geçmişi okumuştum ama nasıl atlamışım yaa.hamile degilmişin demek..o çatlama ignesi yanıltıyo işte herkesi...olsun canım üzme canını..çalışmaları aksatma yumurtlama günlerini iyi hesapla..inşallah bu ay gelir minigin...

slm kızlar umarım herkes iyidir bebeğimi gördüm sonunda çok şükür
ske cnm çok üzüldüm inş bi sonrakinde tutar bundada vardır bi hayır
derin, makber,ebrar,pingu,nuruayn,gökçe inş iyisinizdir kızlar öpüldünüz

cnm senin adına çokkk sevindim.allahım tamamına erdirsin inşl.
ben çokkk üzüldüm,kendimi o kadar kaptırmışımki hemen olucak sandım bide testte çıkınca.
beni kapı komşum yanılttı,o da ilişkinin 5. günü test yapmış pozitifmiş ve hamileydi.
bende öyle oldum sandım,nerden bileyim iğnenin etkisi varmış

cnm özel mesaj olarak yolladım sımdı sana onu ordan kopyala profılım de cızelge ekle kısmına yapıstır ve kaydet bu kadar =)

selam ...asumancım bebegini görmşsün canım çok çok sevindim..Allahım tamamına erdirsin inşallahh:nazar:Şeniz

cnm ben çıkıyorum sabah erken kalkcam malum çalışınca böyle oluyo görüşmek üzere tekrar tşk ederim kızlar kendinize iyi bakın öpüldünüz çok çok

sagol asumancım inşallah canım hadi yat sen iyi uykularŞeniz
makbuşum ugramamış merak ettim yaffboshayallersmile

X