"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla pinguucum işte böyle hiç bi engel yok ortada bunu diyenlerde izmirde bayağı bilinen merkezin doktorları ama rabbim vermiyo napayım :2:

vallamı kız bilmiyordum bak hiç allah sana eşine kardeşine bağışlasın, inşallah diyorum dua ediyorum elimden ne gelir..

canım burda komsumuzun 13yıldan sonra bebegı oldu bılıyormusun?
13 yıllık evlılıgınde ılk evlendıgı gunden berı ıstıyolardı bebek ama olmadı ne tedavıler ne ılaclar ne badıreler atlattılar artık umutları tukenmıstı herseyı bıraktılar sonra bırden dogal yolla hamıle kaldıgını duyduk :) allahtan yıne de umıt kesılmez tatlım onun mucızelerınden sual olunmaz vaktını beklıyordur senın melegın de annesıopuyorumnanaktan

canım burda komsumuzun 13yıldan sonra bebegı oldu bılıyormusun?
13 yıllık evlılıgınde ılk evlendıgı gunden berı ıstıyolardı bebek ama olmadı ne tedavıler ne ılaclar ne badıreler atlattılar artık umutları tukenmıstı herseyı bıraktılar sonra bırden dogal yolla hamıle kaldıgını duyduk :) allahtan yıne de umıt kesılmez tatlım onun mucızelerınden sual olunmaz vaktını beklıyordur senın melegın de annesıopuyorumnanaktan

13 yılmı akannehir kim öle kim kala biliyorum bizim buradada var 18 yıllık evliler ve 2 yaşında oğulları var şimdik..
isyan etmiyorum ama nediyim rabbim kimseye aratmasın..
dün merkezde bi kadın vardı yumurta takibine gittiğim zaman gep görürdüm sarışın süslü püslü bi havalı bi havalı...
dün oda oradaydı kadın oturamıyo kalkamıyor rahatsız olduğu belli, sordum neyiniz var diye geçen ay tüpde bebek olmamış bu ay aşılama yapacaklarmış kendiliğinden kalmış ama çok sancısı vardı düşük demişler ama değeri yükselince hem acısından hem üzüntüsünden hemde sevincinden ağladı kadın 42 yaşında annemden 3 yaş küçük ilkin istememiş sonra yumurtalar zayıflayınca olmamış..
uzun lafın sopası :) o kadını dışarda görsek derizki ne derdi vardır amma yaş ister büyük olsun ister küçük acısı aynı..
uzattım işte etrafımda bunları anlayacak kimse yok burda dökülüyom bende :hulya:

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum..
nurum canım çok üzüldüm gerçekten çok ümitliydim ama herşeyde bihayır varmış bak doktor sonuçlarınızda çok iyi rabbim doğal yoldan yollar inşallah .herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.
makbuşum sen nasılsın canım doktora gitmnişsin ödem herkesde oluyo son aylarda sıkma canını kızın sağlıkla gelicek dünyaya inşallah senide çok öptüm kuzum..
bersum,gökcem,derinim,zeynim,senam,pingu,asuman,ske hepinizi çok öptüm .

slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinize merak etmişsiniz beni iyiyim canlarım dün des çalıştım vaktim olmadı önceki günlerde hafta sonuydu kocişle vakit geçirdik çok şükür herşey yolunda haftaya ayrıntılı ve şeker ölçümü için gidicem kib öptm

slm kızlar herkes iyidir inş
ske cnm hadi hayırlı haberleri bekliyoruz
derin nasılsın cnm ohh ne güzel köy havası iyi gelmiştir
nuruayn cnm benimde arkadaş 8 yıldır uğraşıyo tüp bebek falan bi kere bile hamiş kalamadı isyan eder olmuştu herşeyi bıraktı ertesi ay hamiş kaldı seninde yakın inş
makber gökçerana pingu ebrar kızlar sizde iyisinizdir inş hepinizi çok öptüm kib

günaydın kızlar
asumancım nasıl oldun cnm bel ağrıların hafifledimi?son 4 gün meraktan çatlıcam artık
makber cnm sen ve bebişin iyidir inşallah,ödem için biraz tuzsuz yemeye çalış cnm
derinsu sen iyisindir kıss köy havası mmiisss gibi oohhhhh ne güzel.........
nurunayn cnm allah büyük hiiç ummadığın anda meleğini sana nasip etsin cnm.
pingu sende iyisin umarım heyyy maşşallah 6 ayda 2 kilomu aldın ne güzel valla büyük başarı,neyse hamiş kalırsak inşl ne yedi ne içtin anlatırsın artık...

ske cnm bel ağrım bulantım falan yok şu an iyiyim o konuda ama günlerdir gripten geberiyorum cnm ne yapsam geçmiyo çok fazla terliyorum o da iyileşmemi engelliyo hadi bakalım geri sayım başladı cnm inş seninde güzel haberini alırız tatlım

ske cnm bel ağrım bulantım falan yok şu an iyiyim o konuda ama günlerdir gripten geberiyorum cnm ne yapsam geçmiyo çok fazla terliyorum o da iyileşmemi engelliyo hadi bakalım geri sayım başladı cnm inş seninde güzel haberini alırız tatlım

ayyy cnm benim ya şimdi kendine daha çok dikkat etmen gerekiyo,bitki çayları filan iç,yanında çamaşır bulundur terleyince değiştir,üstünde kuruyunca çookk kötü olur.
bakalım hayırlısı inşl , kaç gündür yataktan kalkarken göğüslerim acaip ağrıyo kendi kendime acabamı diyorum,belkide pisikolojik olabilir.........

slm güzeller güzel bi gün geçirin inş hiç karşılaşamaz olduk yaa özledim siizii
sena cım naptı acaba bebeklerin cinsiyeti beli oldu mu ?
günümden haber varmı umarım iyidir???*
makbuş derin ebroş nurun ske asuman zeyn turkuaz ugurboncugum kızlar kib öptm

bu arada bersu ebrar gökçe yok buralarda...
bende artık karar verdim kardeşim ben ve bi arkadaş yürüyüşe başladık bi parka gidip orada tur atacaz, onlar 10 atarken ben 5.cide kaldım süslü terliklerle gidersen böyle olur ayağımı acıttı, zayıflayacam eşim beni gaza getirdi, saçlarımıda röfle için gidecektim ama akşama misafir geliyo yetişemezdim yarına kaldı..
annem çok kızdı bu günler geçecek sen kedini üzdüğünle kalacan dedi serdim kendimi toplayana aşkolsun..,
kimseler yok öptüm sizleri hem gezineyim hem hazrlık yapayım...
canım ne güzel bi karar vermişsin kendinde yapacağın değişiklik sana çok iyi gelicek eminim.hem bakarsın meleğinde sana kendiliğinden geliropuyorumnanaktan
nurum canım çok üzüldüm gerçekten çok ümitliydim ama herşeyde bihayır varmış bak doktor sonuçlarınızda çok iyi rabbim doğal yoldan yollar inşallah .herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.
makbuşum sen nasılsın canım doktora gitmnişsin ödem herkesde oluyo son aylarda sıkma canını kızın sağlıkla gelicek dünyaya inşallah senide çok öptüm kuzum..
sağol tatlım iyiyim çok şükür canımı sıkma sebebim o değilde su azlığını çok taktım kafama :KK43:( inşallah dediğin gibi sağ salim gelir dünyaya meleğim
slm hanımlar güzel bi gün diliyorum hepinize merak etmişsiniz beni iyiyim canlarım dün des çalıştım vaktim olmadı önceki günlerde hafta sonuydu kocişle vakit geçirdik çok şükür herşey yolunda haftaya ayrıntılı ve şeker ölçümü için gidicem kib öptm
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın..ayrıntılıda daha net görücen kızını çok zevkli hiç kalkmak istemicen :))
nuruayn cnm benimde arkadaş 8 yıldır uğraşıyo tüp bebek falan bi kere bile hamiş kalamadı isyan eder olmuştu herşeyi bıraktı ertesi ay hamiş kaldı seninde yakın inş
makber gökçerana pingu ebrar kızlar sizde iyisinizdir inş hepinizi çok öptüm kib
tatlım bende çok öpüyorum seni sende yiğenimizde iyisiniz inşallahopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
asumancım nasıl oldun cnm bel ağrıların hafifledimi?son 4 gün meraktan çatlıcam artık
makber cnm sen ve bebişin iyidir inşallah,ödem için biraz tuzsuz yemeye çalış cnm
pingu sende iyisin umarım heyyy maşşallah 6 ayda 2 kilomu aldın ne güzel valla büyük başarı,neyse hamiş kalırsak inşl ne yedi ne içtin anlatırsın artık...
sağol tatlım iyiyiz çok şükür tuzu azalttım ama öylede tadı olmuyo hiçbişeyin :))
seninde şafak azaldı inşallah beklediğin haberi alıcaksın canım

13 yılmı akannehir kim öle kim kala biliyorum bizim buradada var 18 yıllık evliler ve 2 yaşında oğulları var şimdik..
isyan etmiyorum ama nediyim rabbim kimseye aratmasın..
dün merkezde bi kadın vardı yumurta takibine gittiğim zaman gep görürdüm sarışın süslü püslü bi havalı bi havalı...
dün oda oradaydı kadın oturamıyo kalkamıyor rahatsız olduğu belli, sordum neyiniz var diye geçen ay tüpde bebek olmamış bu ay aşılama yapacaklarmış kendiliğinden kalmış ama çok sancısı vardı düşük demişler ama değeri yükselince hem acısından hem üzüntüsünden hemde sevincinden ağladı kadın 42 yaşında annemden 3 yaş küçük ilkin istememiş sonra yumurtalar zayıflayınca olmamış..
uzun lafın sopası :) o kadını dışarda görsek derizki ne derdi vardır amma yaş ister büyük olsun ister küçük acısı aynı..
uzattım işte etrafımda bunları anlayacak kimse yok burda dökülüyom bende :hulya:

burda ıcımızı dokuyoruz rahat rahat konusuyoruz herseyımızı :) Rabbım hakkınızda hayırlısını göstersın hep canım benım yaa sabretmekten baska care goremıyorum ısyan etmemen ne kadar guzel belkı de hersey bı sınav tatlım :hulya:

ben deee kocamann öptüümm ebrarcımmm:kedi:

iyiyiz sekerım cok sukur sen de ıyı ol kendıne cok dıkkat et mınık melegın mınık organları olusmaya basladı ıyı beslen annesı :emir_bebek:

günaydın kızlar

bacımm anlattım ya bı daha gecmem özet iyi dinleyin toplaşın konferans verıcem :KK1: derrrmişiiimmmm kaydirigubbakcemile3 şaka bı yana aklınızda olsun kızlar sımdıden boll sebze bol meyve cesıt cesıt ve de en az 3 lt su :) yanlız artık bu aylardan ıtıbaren baslıyorum sısmeye farkındayım yanii doktor da dedı artık bundan sonra cok daha hızlı bı sekılde alıcaksın amaaan kılo nedır kı dogumdan sonra verırız yeterkı bebısler saglıklı olsun demı ama:KK1:

ayyy cok kotu yaa gebelık bır de grıp ben de ılk uc ayım da 2kere grıbe yakalandım baya da agır gecıyor maalesef hamılelıkte vucut cok savunmasız yenı bı canlıya ıcınde yer acarken bı yandan da grıp mıkrobuyla ugrasması cok kotu oluyo ben sırf ılac kullanmayım dıye sabah aksam bırer koca bardak lımonlu ıhlamur ıcıyordum benı kendıme getırdı tavsıye ederım asumancım

herkese iyi günler ebrar derin makber pinguuu gökçe ske asuman ve bütün güzeller herkese iyi güzel günler...

selammm canlarım benimmmopuyorumnanaktan
evet kıslar köy havası inanılmaz iyi geldi bana yaa.mis gibi yagmur havası ohhh.toprak kokusuuuzemuszemusiyide dinlendik..
sizler neler yaptınız bakemm özledimopuyorumnanaktan

selam canlarım nasılsınız bakıyım ne kadar özlemişim yaaa anlatamam
senacım nasıl oldun şekerim herşey çok güzel oluucak niş
makbuş mesajını aldım canım kusura bakma cevap yazamadım miniğim nasıl çok tekmeliyo mu annesi yerim onu yafff
derinim canım sen nasılsın bakkımm
ebroşum senide çok özlemişim ya güzel sohbetini
gökçem senden naber yiğenim nasıllll iyi bak yiğenime tamam mııı
nevin senden naber canım nasıl gidiyo hamişlik göbüş çıktı ı
nurum sen nasılsınnn
günüm senden naber şekerim nasıl gidiyo hayat
bersuuu senden naber şekerimmm okula devam mı az kaldı tatileee
bende çocuklarla uğraşıyom evime geçtim görümceyide yanıma aldım bi süre bizde kalıcak tek ikiz bakılmıyo anacım neti de yeni bağladık bundan sonra ayırlmayız inş hafta sonu yine annem de kalıcam annem torunlarıyla uyumak istiyooooo
işte ebnde ki gelişmeler böyle sizlerden naber bebeklerden sonra fırsat buldukça gelirim artıkk hepinizi kocamannnnnnnnnnnn öptümm canlarııımm
Şeniz Şeniz Şeniz

selam canlarım nasılsınız bakıyım ne kadar özlemişim yaaa anlatamam
senacım nasıl oldun şekerim herşey çok güzel oluucak niş
makbuş mesajını aldım canım kusura bakma cevap yazamadım miniğim nasıl çok tekmeliyo mu annesi yerim onu yafff
derinim canım sen nasılsın bakkımm
ebroşum senide çok özlemişim ya güzel sohbetini
gökçem senden naber yiğenim nasıllll iyi bak yiğenime tamam mııı
nevin senden naber canım nasıl gidiyo hamişlik göbüş çıktı ı
nurum sen nasılsınnn
günüm senden naber şekerim nasıl gidiyo hayat
bersuuu senden naber şekerimmm okula devam mı az kaldı tatileee
bende çocuklarla uğraşıyom evime geçtim görümceyide yanıma aldım bi süre bizde kalıcak tek ikiz bakılmıyo anacım neti de yeni bağladık bundan sonra ayırlmayız inş hafta sonu yine annem de kalıcam annem torunlarıyla uyumak istiyooooo
işte ebnde ki gelişmeler böyle sizlerden naber bebeklerden sonra fırsat buldukça gelirim artıkk hepinizi kocamannnnnnnnnnnn öptümm canlarııımm
Şeniz Şeniz Şeniz
bitanemm iyi olmanıza çok sevindim ya nasıl özledim seniŞeniz
bende iyiyim çok şükür minişte iyi maşallah çokta kelimemi korkuyorum bi ayak fırlıcak göbişimden diye kaydirigubbakcemile3
inşallah bundan sonra daha sık uğrarsın kocaman öpüyorum seni

ayy semoşşşş hoşgelmişin bitanemmmmmmmm bende çok özlemişim seni kuşum gel bi öpem kokulu kokulu yaaaaŞeniz o bebişleri benim için kokla ısır bişeyler yapp oyy yerim yaaaa:emir_bebek: özlemiştir bile anneanneleri kıss haklı kadın...neyse evinde daha rahat olursun şimdi..güle güle büyüt bitanem çok öpüyorum gel yine:gitme:

kızlarrrrr selamlarr...ayy demin makbuş aradı AGLAMA mesaj yollamış dogum sancıları başlamış dua bekliyomuş bizdenn çok duygulandım yaaa.ALLAHIM BıR SOLUKTA KURTARSIN ıNŞALLAH SENı AGLAMAM AYYY AGLICAM ŞıMDı YAZARKEN...nerden nereye yaaa.canım benim..sanki daha dün buralarda" benim ne zaman bebegim olacak" diye dolaşıyodu bu deli kız yaaaa:gitme:Allahım saglıklı sıhhatli kucagına almak nasip etsin inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
slmm
semoşum gelmişin delüm benim minikler iyimiş çok sevindim yaaaa hayırlısı ile bizde bu günleri görürüz inş canım kib öptm
aglama dogumamı girmiş saglıklaa kucagınaalır inş minik kızını

selam gökçemm.yanlış dedim kuşum dogum sancıları başlamışş yani doguma bile almış olabilirler şuanda bilmiyorum...neediyon cnm..darısı sana saglıcakla inşallahhhh:CüvCüv:Şeniz

X