Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy yerim ben onun paytak yürüyüşünü yaaatabi ya ilk hediyeleri onlar nisamın teyzesii onları giyip sana yürücek paytak paytak inşallah
neyse saat baya ilerledi ben kaçar yavaştan öpüyorum seni aşkitom görüşürük yarın iyi geceler
hayırlı cumalar hayırlı günler kızlar...
makbercim odanız çok cici hayırlı olsun sağlıkla büyütesin kızını inşallah...
sabah kalktım çamaşırıma leke gelmiş ve dediğim gibi aşılamada sulara gömüldü..
ama nedense hiç üzülmedim demesemde çok çok üzülmedem, ben alışığım bu sahnelere..
eşim çok üzüldü ama pregesteron ilacım bitmişti onu almaya yolladım tahlil gününe kadar iç dediler pazartesiye kadar içecem mecbur, buda bi gelişme aşılama yaptık ama olmadı derim en azından,..,,
kalkayım kahvaltı hazırlayayım kendinize iyi bakın...
amin canım çok sağol..hayırlı cumalar hayırlı günler kızlar...
ama nedense hiç üzülmedim demesemde çok çok üzülmedem, ben alışığım bu sahnelere..
eşim çok üzüldü ama pregesteron ilacım bitmişti onu almaya yolladım tahlil gününe kadar iç dediler pazartesiye kadar içecem mecbur, buda bi gelişme aşılama yaptık ama olmadı derim en azından,..,,
oy canom beğenmene çok sevindim inşallah sende kızına daha güzellerini yaparsınselam güzellerr HAYIRLI CUMALAR olsun inşallah
nuruncum üzüldüm canım yaa ama ne yapalım hakkın da hayırlısı buymuş beni biliyosun iki aşılama ve tüp bebekten sonra geldi minigim rabbim verecegi zamanı biliyo inş çok beklemezsin canım inşşş
makbuşşşşşşşşşşşş ay ne şeker ciciler onlar ne güzel bi oda rabbim kızını saglıkl aiçinde büyütmeni nasip etsin inşş canım darısı bana olsun inşşşşş
amin canim insallah rabbim hepimize o günleri görmeyi nasip etsin:Saruboceq:bitanemm çok çok sağol hele bi doğsun sağlıcakla cicişleriylede resimlerini eklicem teyzeleri görsün diye..Rabbim seninde oğluşuna böyle bi oda yapmayı nasip etsin
hayırlı cumalar hayırlı günler kızlar...
evet güzellerimm beklenen resimler geldi nihayet..pek belirgin değil oda küçük olduğu için tam ayrıntılı çekemedim artık idare edin emi beni ..
beşiğimizden ve uyku setimizden başlıyorum
dolabımız ve içindeki cicilerimiz
dolabımız çekmeceleri sırasıyla tulumlarımız
çıtçıtlı badilerimiz
alt-üst takımlarımız
ve sadece patikli altlarımız
şifonyerimiz ve perdemiz
şifonyer çekmecelerimiz
önlüklerimiz
şapkalarımız
patiklerimiz
son olarakta avizemiz ve halımız
ayy sağol bitanemm aminnn Rabbim senide bir avazda kurtarsın..şimdilik görünen normal doğum ama suyu normalden az olduğu için değişebilirde durum..normalde doğum tarihi 30 temmuz ama doktor suyu haziran sonuna kadar dayanır dedi..hayırlısı erken gelmeye niyetli benim kızım teyzesi :))bayıldımmm bu odaya makbuşşş ya bebegıne hayırlı olsun ınsallah doguma da cok az kaldı Rabbım bır avazda kurtarsın normal dogum gorunuyor dıymı
bu arada su tavşanlı pembe kırmızı gıbı olan sapkası da tavşanlı olan tulum var ya aynısı benım kızımın teyzesı mınıco dan mı aldınız bız mınıcodan begendık hatta bayıldık cok tatlı tulumlar var orda ya cıvıl cıvılkaydirigubbakcemile2
selamlarr kıslarr..offf başım çatlıyo benim yinee.belim kopuyoo.yazmaya bile mecalim yok...
nurumm hemen ümitsiz olma canım belkide yerleşmedir..öyle degilsede boşver..herşey rabbimden..sen üzme canını..eşin ne güzel heveslenmiş bak...eger bu kesin olmadıysa bi dahakini direk tüp yap canım bence..hiç aşılamalarla ugraşma...hayırlısı inşallah.
ske naber cnm?senin durum nedir doktora ne zaman gidiyosun bi daha unuttum...
ayy sağol bitanemm aminnn Rabbim senide bir avazda kurtarsın..şimdilik görünen normal doğum ama suyu normalden az olduğu için değişebilirde durum..normalde doğum tarihi 30 temmuz ama doktor suyu haziran sonuna kadar dayanır dedi..hayırlısı erken gelmeye niyetli benim kızım teyzesi :))
ayrıca o dediğin tulumu babası beğendi aldı arkasında da minicik kuyruğu varbiz onu civilden almıştık tevsiye ederim çok şirin bişey
geçmiş olsun derin...
canım iyide tüp yaptırmak okadar kolaymı, 5.500 nasıl bulacaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim, rapor almak içinde çok uğraşmak gerekiyormuş offf düşünmek bile istemiyorum mafoldumben
evet canım az kaldı ama bide bana sor sonunu düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3valla doğum hikayem olur ama güzelmi olur bilemicem hastaneyi yıkarım heraldeoy oy saglıklı olsun da erken dogsun annesı bısey olmaz =) cook az kalmıs o halde ayy guzel bı dogum hıkayesı beklıyoruz senden
evt arkasında kuyrugu var ben bayıldım gorur gormez dedım alıyorum bunu kımbılır o tatlı tulumun ıcınde ne sırın gorunurler kaydirigubbakcemile3