"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse saat baya ilerledi ben kaçar yavaştan öpüyorum seni aşkitom görüşürük yarın iyi geceler

tabi ya ilk hediyeleri onlar nisamın teyzesii onları giyip sana yürücek paytak paytak inşallah
ayy yerim ben onun paytak yürüyüşünü yaaa:emir_bebek:
bu arada nisaya karar verdik demi kuşumkaydirigubbakcemile5benimde kızım olursa nisa olcak teyzesi iki nisa oynarlar artık :)))seninki abliş nisa olcek ama cadııııı:emir_bebek:
neyse saat baya ilerledi ben kaçar yavaştan öpüyorum seni aşkitom görüşürük yarın iyi geceler

tamam canım bende kaçıyorum..Allaha emanet ol haydee görüşürüz yarınopuyorumnanaktan:eek:

hayırlı cumalar hayırlı günler kızlar...
makbercim odanız çok cici hayırlı olsun sağlıkla büyütesin kızını inşallah...
sabah kalktım çamaşırıma leke gelmiş ve dediğim gibi aşılamada sulara gömüldü..
ama nedense hiç üzülmedim demesemde çok çok üzülmedem, ben alışığım bu sahnelere..
eşim çok üzüldü ama pregesteron ilacım bitmişti onu almaya yolladım tahlil gününe kadar iç dediler pazartesiye kadar içecem mecbur, buda bi gelişme aşılama yaptık ama olmadı derim en azından,..,,
kalkayım kahvaltı hazırlayayım kendinize iyi bakın...

ama nedense hiç üzülmedim demesemde çok çok üzülmedem, ben alışığım bu sahnelere..
eşim çok üzüldü ama pregesteron ilacım bitmişti onu almaya yolladım tahlil gününe kadar iç dediler pazartesiye kadar içecem mecbur, buda bi gelişme aşılama yaptık ama olmadı derim en azından,..,,

cnm hiç moralini bozama
allah büyük inşallah en kısa zamanda sana bir melek nasip eder
umudunu hiç birzaman kaybetme
sen şimdi ordan yazması kolay diyosundur
ama inan ve sabret rabbim ol dedikten sonra herşey olur cnm.
ne insanlar var tüp bebek aşoılama hiç biri sonuç vermiyo ve rabbim doğal yoldan onlara nasip ediyor.onun için umut

selam güzellerr HAYIRLI CUMALAR olsun inşallah
nuruncum üzüldüm canım yaa ama ne yapalım hakkın da hayırlısı buymuş beni biliyosun iki aşılama ve tüp bebekten sonra geldi minigim rabbim verecegi zamanı biliyo inş çok beklemezsin canım inşşş
makbuşşşşşşşşşşşş ay ne şeker ciciler onlar ne güzel bi oda rabbim kızını saglıkl aiçinde büyütmeni nasip etsin inşş canım darısı bana olsun inşşşşş

amin canım çok sağol..
ya lekelenmen oldu demek eğer adet gibi değilse korkma canım daha zaman var belli olmaz hiçbişey
selam güzellerr HAYIRLI CUMALAR olsun inşallah
nuruncum üzüldüm canım yaa ama ne yapalım hakkın da hayırlısı buymuş beni biliyosun iki aşılama ve tüp bebekten sonra geldi minigim rabbim verecegi zamanı biliyo inş çok beklemezsin canım inşşş
makbuşşşşşşşşşşşş ay ne şeker ciciler onlar ne güzel bi oda rabbim kızını saglıkl aiçinde büyütmeni nasip etsin inşş canım darısı bana olsun inşşşşş
oy canom beğenmene çok sevindim inşallah sende kızına daha güzellerini yaparsın

selam güzeller hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahopuyorumnanaktan

bitanemm çok çok sağol hele bi doğsun sağlıcakla cicişleriylede resimlerini eklicem teyzeleri görsün diye..Rabbim seninde oğluşuna böyle bi oda yapmayı nasip etsin
amin canim insallah rabbim hepimize o günleri görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

canim hemen moralini bozma kanamasi olupta hamile olani cok okudum insallah yerlesme kanamasidir bir test yap insallah müjdeli haber verirsin:Saruboceq:

cumanız mübarek olsun canım arkadaşlarım rabbim gönlünüze göre versin..
NURUM hiç bozma moralini tüpde benimde öyle olmuştu hatta tutmadı diye neçok gözyaşı dökmüştüm meğerse yerleşme kanamasıymış .hemen pes etmek yok herşey güzel olcak inşallah ..

canım arkadaşlarım..
makber ske gökçem ebrarcım sağolun iyik varsınız, ben değide eşim çok üzüldü çünkü ben çok heveslideğildim ama o içten içe kendini kaptırmış ama daha pazartesi belli olacak demi diyor bende he dedim o zaman belli olur üzülme...
önceleri yanaşmayan adam bi şekilde borç bulur yine yaptırırım dedi çünki ssk yok ya ilaçlar çok tuttu, üzülme yine yaptırırız diyor..
veeee
ben demediğim halde kalan macunları kürleri yemeye devam ediyor..
birde diyorki anneme, banama, ablama diyecemki siz bi kutu menegon alın ben aşılamımı karşılarım anlıcanız çok isteliki iğne dilenciliğine başladı sempatiksalakcinni
hey allahım ağlanacak halime gülüyorum artık...
hepinizi öptüm canlarım..
sevalcimi merak edyom yaa ne yaptı acaba???

evet güzellerimm beklenen resimler geldi nihayet..pek belirgin değil oda küçük olduğu için tam ayrıntılı çekemedim artık idare edin emi beni ..

beşiğimizden ve uyku setimizden başlıyorum

4033.jpg
4038.jpg
4091.jpg

dolabımız ve içindeki cicilerimiz

4111.jpg
4095.jpg
4103.jpg
4124.jpg

dolabımız çekmeceleri sırasıyla tulumlarımız
4132.jpg

çıtçıtlı badilerimiz
4145.jpg

alt-üst takımlarımız
4134.jpg

ve sadece patikli altlarımız
4147.jpg

şifonyerimiz ve perdemiz
4158.jpg
4162.jpg

şifonyer çekmecelerimiz

önlüklerimiz
4164.jpg

şapkalarımız
4177.jpg

patiklerimiz
4180.jpg

son olarakta avizemiz ve halımız

4181.jpg
4204.jpg

bayıldımmm bu odaya makbuşşş ya bebegıne hayırlı olsun ınsallah doguma da cok az kaldı Rabbım bır avazda kurtarsın normal dogum gorunuyor dıymı:emir_bebek:
bu arada su tavşanlı pembe kırmızı gıbı olan sapkası da tavşanlı olan tulum var ya aynısı benım kızımın teyzesı mınıco dan mı aldınız bız mınıcodan begendık hatta bayıldık cok tatlı tulumlar var orda ya cıvıl cıvılkaydirigubbakcemile2

bayıldımmm bu odaya makbuşşş ya bebegıne hayırlı olsun ınsallah doguma da cok az kaldı Rabbım bır avazda kurtarsın normal dogum gorunuyor dıymı:emir_bebek:
bu arada su tavşanlı pembe kırmızı gıbı olan sapkası da tavşanlı olan tulum var ya aynısı benım kızımın teyzesı mınıco dan mı aldınız bız mınıcodan begendık hatta bayıldık cok tatlı tulumlar var orda ya cıvıl cıvılkaydirigubbakcemile2
ayy sağol bitanemm aminnn Rabbim senide bir avazda kurtarsın..şimdilik görünen normal doğum ama suyu normalden az olduğu için değişebilirde durum..normalde doğum tarihi 30 temmuz ama doktor suyu haziran sonuna kadar dayanır dedi..hayırlısı erken gelmeye niyetli benim kızım teyzesi :))
ayrıca o dediğin tulumu babası beğendi aldı arkasında da minicik kuyruğu var:KK1:biz onu civilden almıştık tevsiye ederim çok şirin bişey

selamlarr kıslarr..offf başım çatlıyo benim yinee.belim kopuyoo.yazmaya bile mecalim yok...

nurumm hemen ümitsiz olma canım belkide yerleşmedir..öyle degilsede boşver..herşey rabbimden..sen üzme canını..eşin ne güzel heveslenmiş bak...eger bu kesin olmadıysa bi dahakini direk tüp yap canım bence..hiç aşılamalarla ugraşma...hayırlısı inşallah.

ske naber cnm?senin durum nedir doktora ne zaman gidiyosun bi daha unuttum...

selamlarr kıslarr..offf başım çatlıyo benim yinee.belim kopuyoo.yazmaya bile mecalim yok...

nurumm hemen ümitsiz olma canım belkide yerleşmedir..öyle degilsede boşver..herşey rabbimden..sen üzme canını..eşin ne güzel heveslenmiş bak...eger bu kesin olmadıysa bi dahakini direk tüp yap canım bence..hiç aşılamalarla ugraşma...hayırlısı inşallah.

ske naber cnm?senin durum nedir doktora ne zaman gidiyosun bi daha unuttum...

geçmiş olsun derin...
canım iyide tüp yaptırmak okadar kolaymı, 5.500 nasıl bulacaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim, rapor almak içinde çok uğraşmak gerekiyormuş offf düşünmek bile istemiyorum mafoldumben

ayy sağol bitanemm aminnn Rabbim senide bir avazda kurtarsın..şimdilik görünen normal doğum ama suyu normalden az olduğu için değişebilirde durum..normalde doğum tarihi 30 temmuz ama doktor suyu haziran sonuna kadar dayanır dedi..hayırlısı erken gelmeye niyetli benim kızım teyzesi :))
ayrıca o dediğin tulumu babası beğendi aldı arkasında da minicik kuyruğu var:KK1:biz onu civilden almıştık tevsiye ederim çok şirin bişey

oy oy saglıklı olsun da erken dogsun annesı bısey olmaz =) cook az kalmıs o halde ayy guzel bı dogum hıkayesı beklıyoruz senden

evt arkasında kuyrugu var ben bayıldım gorur gormez dedım alıyorum bunu kımbılır o tatlı tulumun ıcınde ne sırın gorunurler kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun derin...
canım iyide tüp yaptırmak okadar kolaymı, 5.500 nasıl bulacaz rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim, rapor almak içinde çok uğraşmak gerekiyormuş offf düşünmek bile istemiyorum mafoldumben

cnm adetimi bekliyoruz eğer olmazsam okeyyyyyyyyyyyyyyyy
adetim 13 haziran

oy oy saglıklı olsun da erken dogsun annesı bısey olmaz =) cook az kalmıs o halde ayy guzel bı dogum hıkayesı beklıyoruz senden

evt arkasında kuyrugu var ben bayıldım gorur gormez dedım alıyorum bunu kımbılır o tatlı tulumun ıcınde ne sırın gorunurler kaydirigubbakcemile3
evet canım az kaldı ama bide bana sor sonunu düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3valla doğum hikayem olur ama güzelmi olur bilemicem hastaneyi yıkarım heralde:eek:
eğer almadıysan kesinlikle al derim o tulumu çok şirin bişey inşallah kızlarımızın o tulumla resimlerini çekip eklemekte nasip olr bizlere:Saruboceq:

selam fıstıklar herkese iyi hafta sonları diliyorum hava yine acayip bunaltıcı belkim dışarı çıkarım..öpüyorum hepiciğinizi

slm kızlar umarım herkes iyidir güzel bi hafta sonu diliyorum hepinize kaç gündür giremedim çok bel ağrısı çekiyorum zor çalışıyorum eve gelincede hemen yatıyorum mecbur bulantılarda haif hafif başladı benim hamişlik zor geçecek gibi görünüyo 10 günde iki kilo aldım bile allah sonumu hayır etsin

selam canlarımmmm...
nevar neyok?
nurum bi daha kanama oldu mu kuşum.inşallah olmamıştır ya.
asumancımm bel agrısımıı..ayy hadi senin hamilelikten benim neden oluyo ki yaaa.acaba bende mi hamileyim:)) kaç gündür bel agrısından ölüyom yaaa..

makbşuşum,ebrarım gökçem diger tüm kıslar hepinizi çok çok öpüyom canlarım.

X