"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

cnm doktor iyi gibi konuştu ama heran değişebilir durumlar
cnm bebişin güle güle vemışıl mışıl uyusun inşallah odasında
inşallah değişmez canım seninde bebişinin odasını yaptığın günleri görürüz..
herkese iyi günler..
makbercim büyük bi merakla bekliyorum resimleri hadin kızının o o daya teşrif etmesine az kaldı :)
benim yarın adet günüm yani geçen ay 5inde oldum bu günde belimde ağrı var adet olacam galiba :KK43:(
paartesiye kadar test yapmıyacam eşim yap diyor ama bende inat ediyorum hem progesteron içiyorum onun etkisi olabilir..
olmadı galiba zaten çok heveslenmemiştim aşılama kesin bi sonuç vermiyor ama bakalım kaderde ne yazılı..
evet tatlım az kaldı bende de heyecan son noktoda :)) sende çok umutsuz konuşmuşsun inşallah sana sürpriz olur bebişin.
slm hanımlarr
makbuş resimleri merakla bekliyom canım banada fikir olur::)
nuruncum sende hemen test yapma bekle az daha inş adet olmazsın canım
bersumla günümü bende merak ediom inş durumları iyidir ikisininde
ebroşşş misafirler hala duruyo sende gelemiyon canım özledim haaa
zeynim oglanmı dedi ohh bi kız bi oglan olsun seninde inş ikisindende tadına bakarsın :)
gökçem birazdan ekliyorum resimleri sizlerin yorumlarınıza görüşlerinize ihtiyacım var..

evet güzellerimm beklenen resimler geldi nihayet..pek belirgin değil oda küçük olduğu için tam ayrıntılı çekemedim artık idare edin emi beni ..

beşiğimizden ve uyku setimizden başlıyorum

4033.jpg
4038.jpg
4091.jpg

dolabımız ve içindeki cicilerimiz

4111.jpg
4095.jpg
4103.jpg
4124.jpg

dolabımız çekmeceleri sırasıyla tulumlarımız
4132.jpg

çıtçıtlı badilerimiz
4145.jpg

alt-üst takımlarımız
4134.jpg

ve sadece patikli altlarımız
4147.jpg

şifonyerimiz ve perdemiz
4158.jpg
4162.jpg

şifonyer çekmecelerimiz

önlüklerimiz
4164.jpg

şapkalarımız
4177.jpg

patiklerimiz
4180.jpg

son olarakta avizemiz ve halımız

4181.jpg
4204.jpg

Son düzenleme:
makbercim çok güzel kıznın eşyaları cnm çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün inşallah odasında:nazar:

makbuşcum canım herşeyiyle çok güzel olmuş odanız kızının cicileride çok güzzel allah sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin....:nazar::nazar::nazar:

makbercim çok güzel kıznın eşyaları cnm çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün inşallah odasında:nazar:

makbuşcum canım herşeyiyle çok güzel olmuş odanız kızının cicileride çok güzzel allah sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin....:nazar::nazar::nazar:
çok sağolun canlarım benimmmŞeniz Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh

oyyy yesin teyzesi onun odasını maşallah çok güzel olmuş makbuşum güzel günlerde kullanın inşallah .
bayıldım yaa çok zevkli bir seçim canım kızın sağlıkla büyüsün içinde inşallah :nazar::nazar:

aaaayyyyyy çokk güzel
harika görünüyor
kızının cicileri çok güzel allah tamamına erdirip giymekler nasip etsin
darısı bizim başımıza

gökcem misafirlerim gitti canım artık rahat rahat buralardayım bende özledim seni canım..iyisin değilmi dersler nasıl gidiyo?
skecim doktor ufak bişey görmüş hadi hayırlısı canım inşallah bidahaki gitmene kocaman bir kese görürsün..
nurum sen nasılsın canım az kaldı heyecan doruktadır had inşallah halay çekicez..
zeynim sen nasılsın canım görüşemiyoruz buara minişin nasıl?

canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum

oyyy yesin teyzesi onun odasını maşallah çok güzel olmuş makbuşum güzel günlerde kullanın inşallah .
bayıldım yaa çok zevkli bir seçim canım kızın sağlıkla büyüsün içinde inşallah :nazar::nazar:
oyy bitanesii çok çok sağol sizlerin beğenmesi benim için çok önemliydi şimdi eminim güzel olduğuna..darısı sizlerin başınaŞeniz
aaaayyyyyy çokk güzel
harika görünüyor
kızının cicileri çok güzel allah tamamına erdirip giymekler nasip etsin
darısı bizim başımıza
amin canım çok sağol inşallah sende 5-6 ay sonra bu hazırlıkları yapıyor olacaksın

makbercim cok tatli kizinin bütün herseyi nasilda yakisir tatlima güzel saglikli günlerde giysin insallahopuyorumnanaktan gökcecim sagol güzel dileklerin icin birdahaki randevum 23haziranda ozaman kesinlesir cinsiyetimiz herseyin hayirlisi ebrarcim sagol tatlim biz iyiyiz bebiste iyi hareketlenecegi günü bekliyorum artik sen nasilsin tatlim varmi bir gelisme derincim sen naptin tekrar test yaptinmi müjdeyi ver artik bizekaydirigubbakcemile5

gökcem misafirlerim gitti canım artık rahat rahat buralardayım bende özledim seni canım..iyisin değilmi dersler nasıl gidiyo?
skecim doktor ufak bişey görmüş hadi hayırlısı canım inşallah bidahaki gitmene kocaman bir kese görürsün..
nurum sen nasılsın canım az kaldı heyecan doruktadır had inşallah halay çekicez..
zeynim sen nasılsın canım görüşemiyoruz buara minişin nasıl?

canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum

ebrarcım canım sağol
inşallh dediğin gibi olur şuan şafak sayıyorum
şafak 10kaydirigubbakcemile3

ayy bitanecikimm makbuşummm nan çok duygulandım beeee:sinifsinif:ayy Allahım ne güzel yaaa...saglıcakla gelsin minik melegin kuşum..seni çok seviyomm offf :gitme:canım arkadasım benim.bu günleride gördük çok şükür:Saruboceq:

nurummmm yapma sakın test canım sabret..ayy inşallahhhhhhh tutmuştur canım yaaa..biliyomusun acaip belim agrıyo benimde yaaa..kocişe ovduruyom hergece ama yokk.belimde bıçakla geziniyom sankim:KK43:(

makbercim cok tatli kizinin bütün herseyi nasilda yakisir tatlima güzel saglikli günlerde giysin insallahopuyorumnanaktan gökcecim sagol güzel dileklerin icin birdahaki randevum 23haziranda ozaman kesinlesir cinsiyetimiz herseyin hayirlisi ebrarcim sagol tatlim biz iyiyiz bebiste iyi hareketlenecegi günü bekliyorum artik sen nasilsin tatlim varmi bir gelisme derincim sen naptin tekrar test yaptinmi müjdeyi ver artik bizekaydirigubbakcemile5
bitanemm çok çok sağol hele bi doğsun sağlıcakla cicişleriylede resimlerini eklicem teyzeleri görsün diye..Rabbim seninde oğluşuna böyle bi oda yapmayı nasip etsin

cnm gördüğüm en güzel şirin bebek odası olmuş allah sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin
aminnn sağol bitanemm darısı başınıza inşallahh
ayy bitanecikimm makbuşummm nan çok duygulandım beeee:sinifsinif:ayy Allahım ne güzel yaaa...saglıcakla gelsin minik melegin kuşum..seni çok seviyomm offf :gitme:canım arkadasım benim.bu günleride gördük çok şükür:Saruboceq:

nurummmm yapma sakın test canım sabret..ayy inşallahhhhhhh tutmuştur canım yaaa..biliyomusun acaip belim agrıyo benimde yaaa..kocişe ovduruyom hergece ama yokk.belimde bıçakla geziniyom sankim:KK43:(
oyy aşkitom duygulanırmışta kıyamam sanaa:teselli:gelceksin ya beraber sallıcaz beşiğimizi..innşallah seninde böyle güzel anlarını görürüz..bende seni çok sefiyommŞeniz

aminnn sağol bitanemm darısı başınıza inşallahh

oyy aşkitom duygulanırmışta kıyamam sanaa:teselli:gelceksin ya beraber sallıcaz beşiğimizi..innşallah seninde böyle güzel anlarını görürüz..bende seni çok sefiyommŞeniz

canım benim yaa..inşallahhhhh:Saruboceq:duygulanırım tabii inan çok tuhaf oldum kendiminmiş gibi Şeniz

ayyy şimdik gördüm bitanemmm teyzesinin aldıgı yeşil paticiklerde ordaaa ayyy yerim onu bennnnŞeniz

tabi ya ilk hediyeleri onlar nisamın teyzesii onları giyip sana yürücek paytak paytak inşallah

X