"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet makbercim ama olsun hiç meraklı değilim aşılama şansı %30muş doktor bu şansı sizde göüryorum dedi ama işte bende şans ne geze:KK43:( yaptırmış olduk en azından duamdırkı bu ay hamile kalmış olayım emeklerimize değsin, eğer değisemde rabbim kendiliğinden versin inşallah :Saruboceq:
senin nazlı kızın nasıl bu sene kız senesi galiba topicte bi sürü kız var,etraftanda kız bebekler geliyor isim düşündünüzmü ne olacak..
ben az gezineyim yemeğe kalkayım..
meraklı olmaman çok güzel canım en azından oraya takıntılı kalmıyosun..doktor bile şans görüyorum demiş inşallah minişin seninledir tatlımm:Saruboceq:
slm hanımlar nasılsınızz
ders arası verdim bakim dedim tekrar gidiyorum ama derse:)
nuruncumj bol bol dinlen tatlım rabbim sanada nasip eylesin hayırlısı ile evlat sahibi olmayı canım benim kib dualarım seninle
günü bende merak ettim inş herşey yolundadır
makbuşum ay son aya giriyon az kalmış hadi rabbim kucagına almayı da nasip etsin
sorma tatlım zaman hızlı geçiyor bugün itibariyle şafak 58 Rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
selamm cnalarımŞeniz
ske cimm canım yaa...inşallah gerçekten hamilesindir:teselli:
ilk okudugum gibi dedim çatlama ignesi olmuştu onun etkisiyle çıkmasın çift çizgi dedim..inşallah öyle degildir canım...çok erken test yapmışsın çünkü...
çatlama ignesinde hcg hormonu bulunuyor çünkü:KK43:
inşallah igne işe yaramıştırda miniş tutunmuştur canım:Saruboceq:

kızlarrr nevar neyok..topik çok ilerlememiş ...
makbuşum bugün tam konuşamadık yaaa..hep birileri aradı birileri geldialsanaalsanasmileöpüyom kuzum seni.Şeniz

ben dün gece test yaptım kıslar ama bişey anlamadım..çok damlattım heralde dalgalandı hiçbişey anlayamadım öyle kurudu kaldı...yine test aldım yarın sabah yaparım belki..bugün adet günüm ama olmadım..benim zaten hep gecikiyo yaffffboshayallersmile
bende diyorum bu delü karı beni neden aramadı o kadar çene yapmışkii bana sıra gelmemiş:mymeka:
slm kızlar nasılsınız.
ben kötüyüm,ne bilim iğnenin etkisiyle pozitif çıkıcanı.
benim kapı komşumda aynı benim gibi 5. günde yapmış testi ve hamileydi o beni çok ümitlendirdi.
neyse bakalım bugün saat 4 de gidicem heşey çıkar ortaya.
benim için dua edin cnm arkadaşlarım...........................:sinifsinif:
canım biz üzülmen için söylemedik :1hug:inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin şimdi üzülmek içinde sevinmek içinde biraz erken

selamm tünaydınlar canlarımmmopuyorumnanaktan
ay demin o kadarda yazdım birsürü pc dondu yaa.kapadım açtım çöktü sandım ödüm koptuakannehirgitti tabi yazılanlar...
sagolun kıslar iyi dilekleriniz için...
ben demin ilk idrarımla yaptım bişey çıkmadı kıslar...ama bu testte bişey var ben diyim..gittim bide yine aynı markayı aldım yaa...aynı şekilde oldu yine..şuanda dalga dalga.demekki çok damlattıgımdan olmamış..bu sefer 3 damlattım...
bide sabah idrarı olmasına ragmen çok açık renkti yaa...
neysee günüm geçmiş bile sayılmaz daha...bi önceki ay 2 sinde olmuştum..daha ümit var yani:))

skecim cnm yaa inşallah doktor güzel haberler vericek sana hiç bozma moralini...Şeniz

zeynim bebiş oglansa ohh ne güzel bi kız bi oglann MAAŞALLAH:nazar: ben çok seivyorum erkek çocuklarını...:Saruboceq:

makkoşum bitaanemmm kızarmıştaa çantasıyla tepiklermişşşŞenizseni sefiyom kuzu..aman zaten tüm gün karı yanımdaydııı off...boshayallersmilebugünde evdeyim canikom...az sonra kahvaltıyı hazırlıcam kokiş yatıyo hayla...
sonrada tuanamı görmeye gidicem hasta yaa:KK43:((

slm hanımlar
derincim hayırlısı be tatlım hakkında henüz ümit var dedigin gibi umarım yakında gelicek minigin

slm kızlar
şimdi doktordan geldim.vajinal utrasonda baktı çok küçük bişi
gördüğünü ve emin olabilmek için adet tarihimin geçmesini
beklicez dedi.
bilemiyorum hem heycan var hemde korku allahım hayırlısını versin

canım inş vardır umudumuzu kaybetmeyelim adetin ne zaman pekii çok varmı bende yeni geldim ilk ultrasonuma baktı keseyi gördük ama henüz oluşumda olduğu için içinde bişey göremedik 10 gün sonra bakcaz tekrar dedi herşeyi yasakladı bana sigara ilişki ekmek falan :KK43:( napalım bebeğimiz için katlancaz artık hayırlısı

canım inş vardır umudumuzu kaybetmeyelim adetin ne zaman pekii çok varmı bende yeni geldim ilk ultrasonuma baktı keseyi gördük ama henüz oluşumda olduğu için içinde bişey göremedik 10 gün sonra bakcaz tekrar dedi herşeyi yasakladı bana sigara ilişki ekmek falan :KK43:( napalım bebeğimiz için katlancaz artık hayırlısı

cnm haziranın 13 de reglim.
eğer olmazsam şansım çok yüksekmiş.
eeee dedimki doktora ben 2 yada 3 ayda adet oluyorum 13 de belki yine olmam
oda bana sana iğne yaptığımız için adet olucaksın dedi
11 gün hızlıca bi geçse ooofffffffff

skecimm doktorun çok umutlu konuşmuş küçükte olsa bişey var dediğine göre daha minişin yeni oluşuyor heralde..inşallah 11 gün sonra kesin olduğunu öğrenirsin...

asucum senide tebrik ediyorum nihayet keseyi gördün demek..sende bidahaki gidişinde bebişini görürsün inşallah.

kızlar birazdan annecim gelicek bebişimin odasını düzenlicez oda geldi ama ben silip yerleştirememiştim..resimlerini çekicem topice eklemek istiyorum her anını herşeyini sizlerle paylaşmak istiyorum canım arkadaşlarım..geçte olsa gelmeye çalışıcam gelemezsemde yarın mutlaka eklerim.öpüyorum hepiciğinizi

selamm tünaydınlar canlarımmmopuyorumnanaktan
ay demin o kadarda yazdım birsürü pc dondu yaa.kapadım açtım çöktü sandım ödüm koptuakannehirgitti tabi yazılanlar...
sagolun kıslar iyi dilekleriniz için...
ben demin ilk idrarımla yaptım bişey çıkmadı kıslar...ama bu testte bişey var ben diyim..gittim bide yine aynı markayı aldım yaa...aynı şekilde oldu yine..şuanda dalga dalga.demekki çok damlattıgımdan olmamış..bu sefer 3 damlattım...
bide sabah idrarı olmasına ragmen çok açık renkti yaa...
neysee günüm geçmiş bile sayılmaz daha...bi önceki ay 2 sinde olmuştum..daha ümit var yani:))

skecim cnm yaa inşallah doktor güzel haberler vericek sana hiç bozma moralini...Şeniz

zeynim bebiş oglansa ohh ne güzel bi kız bi oglann MAAŞALLAH:nazar: ben çok seivyorum erkek çocuklarını...:Saruboceq:

makkoşum bitaanemmm kızarmıştaa çantasıyla tepiklermişşşŞenizseni sefiyom kuzu..aman zaten tüm gün karı yanımdaydııı off...boshayallersmilebugünde evdeyim canikom...az sonra kahvaltıyı hazırlıcam kokiş yatıyo hayla...
sonrada tuanamı görmeye gidicem hasta yaa:KK43:((

canim sen en iyisi baska marka al yap bende oglan cocugunu cok seviyorum gönlümden gecende o öncelikle hayirli saglikli olsun bir kiz bir oglan ne güzel olur dimi rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin:Saruboceq:

ayy makber cnm demek odayı hazırlıyosunuz bununda ayrı bi tatlı heyecanı vardır kesinn ne güzel oluyo bebek odası tabi resimleri ekle annesi bakalım bebişinin odasına

ske inş cnm bizde senle birlikte gün sayarız tatlım sonu güzel olsunda sayılı gün çabuk geçer allah gönlüne göre versin cnm benimm

ske inş cnm bizde senle birlikte gün sayarız tatlım sonu güzel olsunda sayılı gün çabuk geçer allah gönlüne göre versin cnm benimm

cnm benim sağol sizlerin desteği ile inşallah
allah nasip eder inşallah
hakkımda hayırlısı diyorum..

selam canlarrr...ayy skecim yaa makbuşn dedigi gibi umutlu konuşmuş bak..çok ufak da olsa bişey görmüş yani..bence var bişey Allahın iziniyleeeeeŞeniz

skecimm doktorun çok umutlu konuşmuş küçükte olsa bişey var dediğine göre daha minişin yeni oluşuyor heralde..inşallah 11 gün sonra kesin olduğunu öğrenirsin...

asucum senide tebrik ediyorum nihayet keseyi gördün demek..sende bidahaki gidişinde bebişini görürsün inşallah.

kızlar birazdan annecim gelicek bebişimin odasını düzenlicez oda geldi ama ben silip yerleştirememiştim..resimlerini çekicem topice eklemek istiyorum her anını herşeyini sizlerle paylaşmak istiyorum canım arkadaşlarım..geçte olsa gelmeye çalışıcam gelemezsemde yarın mutlaka eklerim.öpüyorum hepiciğinizi

ayy bitanem yaaaa.bu günleride gördüm yaaa çok şükür rabbimeee..bende gelip bizzat görecem odayı Allahın izinylee canımmmmŞeniz

ayy makber cnm demek odayı hazırlıyosunuz bununda ayrı bi tatlı heyecanı vardır kesinn ne güzel oluyo bebek odası tabi resimleri ekle annesi bakalım bebişinin odasına
canım benim evet heyecan ama dediğin gibi tatlı..Rabbim sizlere daha da güzellerini nasip etsin inşallah..
ayy bitanem yaaaa.bu günleride gördüm yaaa çok şükür rabbimeee..bende gelip bizzat görecem odayı Allahın izinylee canımmmmŞeniz
oyy bitanesi gelcen tabi gelmezsen darılırım :)))

kızlar işimiz baya geç bitti resimlerde yarına kaldı sabah anneme gidicem muhtemelen eve geldiğimde yüklerim resimleri..hepinize iyi geceler diliyor kocaman öpüyorum..yarın görüşmek dileğiyleopuyorumnanaktan

selam canlarrr...ayy skecim yaa makbuşn dedigi gibi umutlu konuşmuş bak..çok ufak da olsa bişey görmüş yani..bence var bişey Allahın iziniyleeeeeŞeniz

cnm ya bende çok ümitlendim ultrason anında doktor bir yere takılıp kaldı fakat emin olabilmek için adetini beklicez dedi.çooooooookkkk heycanlıyım.ne olur bana dua edin arkadaşlarım.............................

cnm doktor iyi gibi konuştu ama heran değişebilir durumlar
cnm bebişin güle güle vemışıl mışıl uyusun inşallah odasında

herkese iyi günler..
makbercim büyük bi merakla bekliyorum resimleri hadin kızının o o daya teşrif etmesine az kaldı :)
benim yarın adet günüm yani geçen ay 5inde oldum bu günde belimde ağrı var adet olacam galiba :KK43:(
paartesiye kadar test yapmıyacam eşim yap diyor ama bende inat ediyorum hem progesteron içiyorum onun etkisi olabilir..
olmadı galiba zaten çok heveslenmemiştim aşılama kesin bi sonuç vermiyor ama bakalım kaderde ne yazılı..

slm hanımlarr
makbuş resimleri merakla bekliyom canım banada fikir olur::)
nuruncum sende hemen test yapma bekle az daha inş adet olmazsın canım
bersumla günümü bende merak ediom inş durumları iyidir ikisininde
ebroşşş misafirler hala duruyo sende gelemiyon canım özledim haaa
zeynim oglanmı dedi ohh bi kız bi oglan olsun seninde inş ikisindende tadına bakarsın :)

X