"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERİNSUCUM kalbin temizmiş

hayırlı olsun tebrik ediyorum..
ama ne çabuk yumurtan yeni büyümemişmiydi? yeni çatlama iğnesi vurulmamışmıydı?
ebrarcım gibi benide yanlış anlama ama bak nen aşılama oldğum halde doktor idrara güvenme kan ver demiştiki hafraya pazartesi belli olacak..
inşallah sağlıklı sıhhatli bi evladın olur..

kızlar nasılsınız giremedim kardeşim benim şifremi biliyor bazen o girip bakınıyor ne var ne yok...
makbercim ebrarcım derincim pinguucum asumancum gökçecim adlarını hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız??
günümden haber varmı ne oldu son durumu merak ediyorum girmediki son zamanlarda..
hepceenizi öpüyorum dua edin bana dularamıdasınız..

kızlar MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERİNSUCUM kalbin temizmiş
canım tebrik ediyorum inşallah kızların dediği gibi test yanıltmamıştır biran önce kanda baktır canım
selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah .
benim misafirlrim var yatılı çok uğruyamıyorum.
ske canım şaşırdım valla daha yeni iğne olmuştun nasıl oluyo hamişlik ?yanlış anlama beni ama iğnenin etkisi olmasın .bukadar kısa zamanda mucize yani.tebrik ederim çok sevindim senin adına .
cano özledim seni ya off bu sıcakta bide yatılı misafir Allah yardımcın olsun
hayırlı olsun tebrik ediyorum..
ama ne çabuk yumurtan yeni büyümemişmiydi? yeni çatlama iğnesi vurulmamışmıydı?
ebrarcım gibi benide yanlış anlama ama bak nen aşılama oldğum halde doktor idrara güvenme kan ver demiştiki hafraya pazartesi belli olacak..
inşallah sağlıklı sıhhatli bi evladın olur..
nurum bende seni merak ediyodum daha var demek test yapmana yaa ne kadar uzun sürdü :))

selam fıstıklar dün gece uğrayamadım internette sorun vardı altyapı değişikliği yapılıyomuşş..neyse şimdilik kimseler yok akşama uğramaya çalışırım öptüm sizi

evet makbercim ama olsun hiç meraklı değilim aşılama şansı %30muş doktor bu şansı sizde göüryorum dedi ama işte bende şans ne geze:KK43:( yaptırmış olduk en azından duamdırkı bu ay hamile kalmış olayım emeklerimize değsin, eğer değisemde rabbim kendiliğinden versin inşallah :Saruboceq:
senin nazlı kızın nasıl bu sene kız senesi galiba topicte bi sürü kız var,etraftanda kız bebekler geliyor isim düşündünüzmü ne olacak..
ben az gezineyim yemeğe kalkayım..

slm hanımlar nasılsınızz
ders arası verdim bakim dedim tekrar gidiyorum ama derse:)
nuruncumj bol bol dinlen tatlım rabbim sanada nasip eylesin hayırlısı ile evlat sahibi olmayı canım benim kib dualarım seninle
günü bende merak ettim inş herşey yolundadır
makbuşum ay son aya giriyon az kalmış hadi rabbim kucagına almayı da nasip etsin

kızlar hevesim kursağımda kaldı.doktorumu aradım ve anlattim durumu oda yüzde elli hamiş olabilirsin dedi iğnenin etksiyle çift çizgi çıkmış olbilir dedi.hayırlısı allahtan.yarın belli olucak iyi yada kötü

kızlar nasılsınız giremedim kardeşim benim şifremi biliyor bazen o girip bakınıyor ne var ne yok...
makbercim ebrarcım derincim pinguucum asumancum gökçecim adlarını hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız??
günümden haber varmı ne oldu son durumu merak ediyorum girmediki son zamanlarda..
hepceenizi öpüyorum dua edin bana dularamıdasınız..

biz iyiyiz cnm sen nasılsın görünmüyosun pek sende bizim dualarımızdasın cnm inş allah gönlüne göre verir :Saruboceq:

selamm cnalarımŞeniz
ske cimm canım yaa...inşallah gerçekten hamilesindir:teselli:
ilk okudugum gibi dedim çatlama ignesi olmuştu onun etkisiyle çıkmasın çift çizgi dedim..inşallah öyle degildir canım...çok erken test yapmışsın çünkü...
çatlama ignesinde hcg hormonu bulunuyor çünkü:KK43:
inşallah igne işe yaramıştırda miniş tutunmuştur canım:Saruboceq:

kızlarrr nevar neyok..topik çok ilerlememiş ...
makbuşum bugün tam konuşamadık yaaa..hep birileri aradı birileri geldialsanaalsanasmileöpüyom kuzum seni.Şeniz

ben dün gece test yaptım kıslar ama bişey anlamadım..çok damlattım heralde dalgalandı hiçbişey anlayamadım öyle kurudu kaldı...yine test aldım yarın sabah yaparım belki..bugün adet günüm ama olmadım..benim zaten hep gecikiyo yaffffboshayallersmile

biz iyiyiz cnm sen nasılsın görünmüyosun pek sende bizim dualarımızdasın cnm inş allah gönlüne göre verir :Saruboceq:

allah iyilik versin bi giriyom bi girmiyom girince çok takıyom bebek topiclerine tkılıp kalıyom 7 haziran bi geçsin bakalım ne olacak...
kendine çok çok iyi bak..

selamm cnalarımŞeniz
ilk okudugum gibi dedim çatlama ignesi olmuştu onun etkisiyle çıkmasın çift çizgi dedim..inşallah öyle degildir canım...çok erken test yapmışsın çünkü...

makbuşum bugün tam konuşamadık yaaa..hep birileri aradı birileri geldialsanaalsanasmileöpüyom kuzum seni.Şeniz

ben dün gece test yaptım kıslar ama bişey anlamadım..çok damlattım heralde dalgalandı hiçbişey anlayamadım öyle kurudu kaldı...yine test aldım yarın sabah yaparım belki..bugün adet günüm ama olmadım..benim zaten hep gecikiyo yaffffboshayallersmile

kuzum sende ne basıp dolduruyon ben gibi sempatiksalakcinni hadi ilk idrarle inşallah bebek çıkar :Saruboceq::Saruboceq:

selamm cnalarımŞeniz

canim insallah yarin müjdeli haberi verirsin dört gözle bekliycem:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

canim insallah yarin müjdeli haberi verirsin dört gözle bekliycem:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

sagol zeynimmmŞenizhiç sanmıyom canım ama bellide olmaz..sürpriz bişeyler olsa keşke dimi:))umudum yok degil var tabiki ama dün yaptıgım öyle olunca sinir oldum buda çıkmaz heralde..çünkü olsaydı dalgalı falan bakmaz belirirdi bişeyler diyorum.

sen napıyosun canım nasıl gidiyor?

derinim güzel haberle gel yarın inşallah canım minigin şimdi inşşş senledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeynim sen nasılsın datlum senin minik cinsiyeti ne ?ögrendin mi

slm kızlar nasılsınız.
ben kötüyüm,ne bilim iğnenin etkisiyle pozitif çıkıcanı.
benim kapı komşumda aynı benim gibi 5. günde yapmış testi ve hamileydi o beni çok ümitlendirdi.
neyse bakalım bugün saat 4 de gidicem heşey çıkar ortaya.
benim için dua edin cnm arkadaşlarım...........................:sinifsinif:

derincim inşallah cnm allah gölüne göre versin.iyi haberlerini 4 gözle bekliyorum.
inşl. hamişsindir

sagol zeynimmmŞenizhiç sanmıyom canım ama bellide olmaz..sürpriz bişeyler olsa keşke dimi:))umudum yok degil var tabiki ama dün yaptıgım öyle olunca sinir oldum buda çıkmaz heralde..çünkü olsaydı dalgalı falan bakmaz belirirdi bişeyler diyorum.

sen napıyosun canım nasıl gidiyor?
canim ben iyiyim persembe doktora gitmistim hersey iyiydi bebisimide erkege benziyor dedi sende hemen ümütsiz olma allah büyüktür belki bugünkü teste cikar insallahopuyorumnanaktan
derinim güzel haberle gel yarın inşallah canım minigin şimdi inşşş senledirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeynim sen nasılsın datlum senin minik cinsiyeti ne ?ögrendin mi

tatlim persembe gittigimde oglana benziyor dedi ama 23 haziranda tekrar gidicem ozamam belli olurkaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız.
ben kötüyüm,ne bilim iğnenin etkisiyle pozitif çıkıcanı.
benim kapı komşumda aynı benim gibi 5. günde yapmış testi ve hamileydi o beni çok ümitlendirdi.
neyse bakalım bugün saat 4 de gidicem heşey çıkar ortaya.
benim için dua edin cnm arkadaşlarım...........................:sinifsinif:

hadi cnm benim inş yanılırız iğnenin etkisiyle değildir gerçekten bebiş geliyodur

herkese güzel günler diliyorum ...
valla derincim bellimi olur belki o asık ağrısı hayra işarettir inşallah...

X