Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarımmmopuyorumnanaktan
makbuşum ugramamış ya merak ettimbilmiyorumkismile
ske cim inşallah canım..biz dün gece diger topicte azcık sıyırdık..hamileyim diye halaya kalktık hayali olarakkaydirigubbakcemile3sonra diger kıslarda kendini hamile ilan etti hepimiz birbirimize halay çektikk..ben diyom bu halayın altında bişey var..birisi çıkacak hamişş inşallah:Saruboceq:
asuşş ben bi zamanlar öyleydim canım..uyku nedir bilmiyodum inan.aglıyodum gece uykum gelmiyodu resmen..ezanlar okunuyodu hava aydınlanıyodu o zaman zorla uyuyodum işte artık beynim yorgun düşüyordu...ama senin kafan rahat degil canım ondan bence...takma kafana herşey olacagına varır asuşum...her konuda diyorum yani.varsa eger kafanı kurcalayan konular hiçbirini takma kendini düşün ilk önce...uyumaya çalış pc ye de oturma çok.Şeniz
haklısın asuşum..sevindim bişey olmamasına canım..
bende çok uyukluyorum biliyo musun..belkimde hamişimdir diyom ama bakalım:)
ay gökçemm unuttum yasmayı canım benim...bebişkon az az dürtüyo seni dimek olsun gün gelcek dönmekten karnını acıtıcak:)))
pingummm sagol canım sen nasılsın bakalımmm:))fazla ugrayamıyosun galiba iyisin inşallahŞeniz
kızlar MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERİNSUCUM kalbin temizmiş
cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsun benim kafam karıştı ama sen daha yeni iğne olmadınmı tatlım şaşırdım kaldım o zaman öncesindemi hamiş kaldınki sen acepp
cnm ya çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin hamişler çoğalıyo ne güzelll
kızlar MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERİNSUCUM kalbin temizmiş