"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

pingummm sagol canım sen nasılsın bakalımmm:))fazla ugrayamıyosun galiba iyisin inşallahŞeniz

selam canlarımmmopuyorumnanaktan

makbuşum ugramamış ya merak ettimbilmiyorumkismile

ske cim inşallah canım..biz dün gece diger topicte azcık sıyırdık..hamileyim diye halaya kalktık hayali olarakkaydirigubbakcemile3sonra diger kıslarda kendini hamile ilan etti hepimiz birbirimize halay çektikk..ben diyom bu halayın altında bişey var..birisi çıkacak hamişş inşallah:Saruboceq:

asuşş ben bi zamanlar öyleydim canım..uyku nedir bilmiyodum inan.aglıyodum gece uykum gelmiyodu resmen..ezanlar okunuyodu hava aydınlanıyodu o zaman zorla uyuyodum işte artık beynim yorgun düşüyordu...ama senin kafan rahat degil canım ondan bence...takma kafana herşey olacagına varır asuşum...her konuda diyorum yani.varsa eger kafanı kurcalayan konular hiçbirini takma kendini düşün ilk önce...uyumaya çalış pc ye de oturma çok.Şeniz

hadi bakalım cnm allah söyletmiştir bu ay bütün kızlar hamiş kalıropuyorumnanaktan

haklısın asuşum..sevindim bişey olmamasına canım..
bende çok uyukluyorum biliyo musun..belkimde hamişimdir diyom ama bakalım:)

ay gökçemm unuttum yasmayı canım benim...bebişkon az az dürtüyo seni dimek olsun gün gelcek dönmekten karnını acıtıcak:)))

inşallah cnm sendende bu güzel haberi alırız en kısa zamanda :))

slm kızlar nsılsınız?hepinize iyi bir hafta diliyorum...........kaydirigubbakcemile2

kızlaar hepinizin bilgisatarı bozuldu herhalde nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar MÜJDE test yaptım ÇıFT ÇıZGı YANı HAMıLEYıM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERıNSUCUM kalbin temizmiş

slm hanımlarr güzel bi gün geçirin inşşş bende ders çalışıcam birazdan
ske cim gözün aydın saglıkla kucakla inş minigini canım test yaptın demek kan testi yaptırdın mı? hayırlı olsun tekrardan:emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

kızlar MÜJDE test yaptım ÇİFT ÇİZGİ YANİ HAMİLEYİM.ÇOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUTLUYUM ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK.DERİNSUCUM kalbin temizmiş

cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsun benim kafam karıştı ama sen daha yeni iğne olmadınmı tatlım şaşırdım kaldım o zaman öncesindemi hamiş kaldınki sen acepp

gökçe cnm idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı.iyi dileklerin için sağol cnm

cnmmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsun benim kafam karıştı ama sen daha yeni iğne olmadınmı tatlım şaşırdım kaldım o zaman öncesindemi hamiş kaldınki sen acepp

cnm sağol.iğneyi olalı 5 gün oldu ve doktor ilişki önerdi ve çarşamba gel bakalımdedi belli olurmuş,ben yarını bekleyemedim ve test yaptı pozitifti.
tam anlamıyla sevinemiyorum bile çokk şaşkınım bende

selam tatlışlar hepiniz iyisinizdir inşallah .
benim misafirlrim var yatılı çok uğruyamıyorum.
ske canım şaşırdım valla daha yeni iğne olmuştun nasıl oluyo hamişlik ?yanlış anlama beni ama iğnenin etkisi olmasın .bukadar kısa zamanda mucize yani.tebrik ederim çok sevindim senin adına .

X