canim gözün aydin iyiyi düsünelim iyi olsun insallah pazartesi degerlerin katlanir:1hug:
çok saol cnm benim allah razı olsun ama doktorum dediğin gibi canımı çok sıktı sevinemiyorum ağlamak geliyo içimden aradım yine yapmamam gereken bişey varmı dedim yok rutin yaşamına devam et yüzde yüz gebe sin diyemem dedi sadece hamilelik var ama yükselme olacakmı bakcaz dedi moralim çok bozuldu ama dediğin gibi yapcam cnm herşey allahın takdiri kul kaderini yaşarmış
canım senin kaç gün geçince sonucun ne çıktı peki
canım arkadaşım inşallah yüzün güler beklemek o kadar zorki böyle konularda allah yardım etsin
anladım cnm sen yazınca başladım hemen ayran falan hiç içemem tutunur belki diye dikkat etmeye başladım allahım bana bağışlar inşallah yüzüm güler bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum ama kasıklarımda çok şiddetli ağrım var sanki hasta olcakmışım gibi korkuyorum o yüzden
canım hadi hayırlı olsun inşallah .pazartesi aşılama oluyo heralde .ay allahım sende burdan haykııcaksın hamişim diye .ben çok inanıyorum nurum rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine..derinim ebrarım sağolun son iğnemide göbeciğimden vuruldum geldim rabbim herkesin içinde benimde emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq: her gün araba ile bayağı uzak i merkez var oraya gisip vuruluyom bakalım yarın son konturol var rabbim cumaların yapılan ibadetlerin edilen duaların hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesinn inşallah...
derin cicim ya keşke başka bi yere yaptırsaydın ya bak ne güzel perhizinizde varmış ama sen bilirsin yinede hihoyyyt
kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi
oh hadi hayırlısı canım igneyi vurulmuşsun..hadi inşallah yarabbimm.derinim ebrarım sağolun son iğnemide göbeciğimden vuruldum geldim rabbim herkesin içinde benimde emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq: her gün araba ile bayağı uzak i merkez var oraya gisip vuruluyom bakalım yarın son konturol var rabbim cumaların yapılan ibadetlerin edilen duaların hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesinn inşallah...
derin cicim ya keşke başka bi yere yaptırsaydın ya bak ne güzel perhizinizde varmış ama sen bilirsin yinede hihoyyyt
canım ya hemen karamsarlıga kapılma..seni çok iyi anlıyorum..doktorlar her ihtimali de söylemek zorunda o yüzden öyle demiştir..daha erken yaptırmış olabilirsin.düşük deger görünce öyle diyolar hep..inşallah katlanacak degerlerin canım sen içini ferah tut..hadi iyice yükselsin de öyle sevinelim canım benim hayırlısı inşallah:Saruboceq:kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi
yok bebegim ya dedigim gibi kafam kızdı yaptırmadım...kızılay vardı oraya gidecektim orasıda birkaç ay önce kapanmışş.aman yaaa dedim yaptırmıyorumslm hanımlarrr
asumancım çok sevindim canım inş minigin sıkıca tutunur canım bırakmaz seni
deriinim siz yaptırmadınız spermiyogram öyle mi hayırlısı olsun inşş tatlım
oyy aşkumm canım boncugum yaa nerelerdesin kuzuŞenizçok özledik seni..nasıl gidiyo canım bebiş nasıl..arayamadıgım için kusuruma bakma canım benim.çok oldu kontür almıyorum yaa.başka yerlere harcamaktan kontürü hep son plana atıyorum.ama o güzel mesajlarını alıyorum ve çok mutlu oluyorum benim canım arkadasımmmmŞeniziyi akşamlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmm