"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Arkadaslar bız cınsıyetımızı ogrendık minik kuzumuz bi kızmış =)
anammm kızçen olcak hee canım yaa Allah analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:öpüyorum pingumŞeniz
kız biz seni unutur muyuz hiç aşkol yaniiiizemuszemus
canım yaa neler atlatmışsın kıyamam...ogluşun saglıkla gelsin esmam çokkk öptüm arada gel böyleŞeniz
ayy demek herşey yolunda nurum çok sevindim yaa inşallahhhh tutacak canım yaa inşallahhh Allahım büyük:Saruboceq:

asumannnnn kızzz inşallahhh test yanıltmıyodur canım hadi hayırlısı kanda baktır hemennnnnŞeniz

kızlar ya nolur kızmayın..ben haber verdim sanıyom yaa.iki topice bakınca karıştırıyom nereye yazdıgımı bazenbilmiyorumkismile

ben spermiyogramı yaptıramadım kuzular...gittik dün ortada ne doktorlar varrr ne kimse...bi kız koymuşlar kasaya sadece...dedi doktorlarımız yok seminerleri var bu haftaohaoldumsmilenasıl ya dedim..o zaman beni neden çagırdınız diye kızdım biraz...çok fena sinirlendim yani boşa geçti..yumurtlama günümü bile yakalamıştım :çok üzgünüm: neyse vardır bunda da bi hayır inşallah..başka yerede yaptırmadım sinirden uyuz oldum anlayacagınız

makbuşumm napıyon kuşum özledim seni iyileştin mi biraz bitanemŞeniz

asumancım yarın kanda baktır ve kesin sonucu al canım inşallah hamişsindir..

derinim dediğin gibi vardır bunda da bi hayır bakarsın bu ay kendiliğinden gelir minişin..
bende daha iyiyim çok şükür ilaçlar fayda ediyor galiba ama antibiyotik mahvetti beni ( ne zaman antibiyotik içsem afedersin akıntım çoğalıyor ayrıca yara oluyor o bölge ( offfff ne yapcam böyle bilemiyorum.

bu arada sabah kocişle çıkıcam anneme gidicem kızlar gün boyu uğrayamazsam merak etmeyin beni..hepinize şimdiden hayırlı cumalar diliyorum.Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
iyi geceleropuyorumnanaktan

ay canım hadi hayırlısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin sende bebişine kavuşursun .rabbim yardımcın olsun inşallah .buarada özledim seni..opuyorumnanaktan

kızlar yazdığım gibi eve gelirken aldım test hemen yaptım ikinci çizgi çok belirsiz bi şekilde çıkıyo sizce varmıdır ayy çok heyecanlandım ya şimdi günler geçmek bilmez yinee

canim insallah hamilesindir yarin tekrarla testi gün gectikce cizgi koyulasir zaten bizede haber ver merak ederiz derincim sende üzme kendini bundada bir hayir vardir gec olsun güc olmasin tatlimopuyorumnanaktan

kızlar kan vermeye gidemedim test aldım yine çizgi bugün birasz daha net gibi :)

ay inanmıyorummmmm gitsene kıızııımm çabukk kesin hamişsin hadi hamişler kervanına sen de katıldınnnn alllahhhıımmm bize de nasip et, koş koş koş doktora koşş merak ettikk kesin sonucukaydirigubbakcemile

hayırlı olsun canım bencede hamişsin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende hamiştim bebegım karnımda öldü salı günü alındı malesef rabbim hayırlısını versin cok sevındim senın adına rabbim bizlered hayırlısıyla nasip eder inş.

kızlar ben 5 yıldır evliyim salak gibi istemedim 4 yıl boyunca son bir yıldır olmuyodu doktora başladım sadece bir ay tedavi gördüm bi kere kloman ve pregnly iğne yaptı o ay tutmadı sonra bıraktım doktoru 2 ay yine korundum sonra bu ay deneyim bi bakalım kendiliğinden olurmuki dedim bakalım inş

cnm ya çok üzüldüm ama umudunu kaybetme ben bebek olayına kafayı çok takmıştım buraya yeni üye olduğum zamanlarda o sırada boş gebelik geçirmişim guatırdan dolayı çok yıkılmıştım ama allah büyük işte ummadığın zamanda oluyo işte çok geçmiş olsun cnm benim

cnm aralıkta oldu idrarda hamile görünüyodum kanda bişery yoktu sonra bi hastaneye gidiyim dedim kafayı yiycektim gebemiyim değilmiyim diye sonra hastanede kana baktılar iki gün boyunca kan değerim düşüşe geçti boş gebeli dediler zaten o yüzden doktora başladım doktorda guatır var sende o yüzden boş gebelik olmuş dedi levetron diye ilaca başladı bi daha boş gebelik olmaz dedi

kızlar kan vermeye gidemedim test aldım yine çizgi bugün birasz daha net gibi :)
ay canım hadi hayırlısı heyecanlandım bende inşallah meleğin seninledir
kızlar dayanamadım şimdi kan verdim geldim
saat 2 de çıkcak sonucum hemen yazarım sizede

ay dört gözle bekliycem tatlım test sonucunu .rabbim güldürsün yüzünü..

herkese hayırlı cumalar .
rabbim dualarınızı kabul etsin canım arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…