hayırlı olsun canım bencede hamişsin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende hamiştim bebegım karnımda öldü salı günü alındı malesef rabbim hayırlısını versin cok sevındim senın adına rabbim bizlered hayırlısıyla nasip eder inş.
hemde nasıl yerimde duramıyorum vakit geçmiyo kızlar ya
kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi
kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi
hayırlı cumalar kızlarrr,
asuman hayırlısı olsun umarım güzel habelr alırsın cnm kan testinden
nurcum sendende güzel haberler laıcaz inşallah ben inanıyorumm..
günde tüp yapmış hayırlısı olur inşallah ne güzel güzel haberler geliyo sürekli darısı başımıza inşallah tez zamandaa..
makber geçmiş olsun cnm hastaymışsın..
üzülme canım dikkat et kedine inşallah yarın ve sonraki günler değerin yükselecek rabbim yardımcın olsun...