"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hayırlı olsun canım bencede hamişsin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende hamiştim bebegım karnımda öldü salı günü alındı malesef rabbim hayırlısını versin cok sevındim senın adına rabbim bizlered hayırlısıyla nasip eder inş.

canım ya çok geçmiş olsun allahım sabır versin .
bende yaşadım canım çok zor mafoldumben

yaşamazsın inşallah asumancım .ben şimdi çıkıyorum haberini almak için yine uğruycam..

derinim ebrarım sağolun son iğnemide göbeciğimden vuruldum geldim rabbim herkesin içinde benimde emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq: her gün araba ile bayağı uzak i merkez var oraya gisip vuruluyom bakalım yarın son konturol var rabbim cumaların yapılan ibadetlerin edilen duaların hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesinn inşallah...
derin cicim ya keşke başka bi yere yaptırsaydın ya bak ne güzel perhizinizde varmış ama sen bilirsin yinede hihoyyyt

asumanıncım inşallah bak hamilesin ve bu sefer dolu dolu hamile olaaksın kafana takma ilk gebeliğini olurmu..
kan sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bizlerde sende o günleri göreceğiz :Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlarrr,

asuman hayırlısı olsun umarım güzel habelr alırsın cnm kan testinden

nurcum sendende güzel haberler laıcaz inşallah ben inanıyorumm..:emir_bebek:

günde tüp yapmış hayırlısı olur inşallah ne güzel güzel haberler geliyo sürekli darısı başımıza inşallah tez zamandaa..

makber geçmiş olsun cnm hastaymışsın..

kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi :KK43:

kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi :KK43:

asuman bak benım basıma gelenlerın aynsını yasıyorsun sakın takma kafana soylenenlerı benım ılk sonucum da dusuk cıkmıstı baya bı dusuktu doktor canımı sıktı hamıle olduguma sevınemedım bıle bır gun arayla tekrar edıldı kan testım yukselme katlanarak gıdıyordu cok sukur suan senın en krıtık donemlerın sakın hıcbı ıs yapma mınıgın tutunmaya calısıyor ona yardımcı ol annesı yat dınlen bol bol kalsıyum ıcerıklı seyler tuket ısyerınden ızın alabılırsen cok ıyı olur ama alamazsan da hareketlerıne oturup kalkmana cok dıkkat et tatlım goreceksın sen ona yardımcı olunca mınıgın de ısı kolaylasacak ve sana tutunacak gozunaydın dıyeyım ben sakın canını sıkma ınsallah Rabbım sana bagıslayacak yavrunuopuyorumnanaktan

çok saol cnm benim allah razı olsun ama doktorum dediğin gibi canımı çok sıktı sevinemiyorum ağlamak geliyo içimden aradım yine yapmamam gereken bişey varmı dedim yok rutin yaşamına devam et yüzde yüz gebe sin diyemem dedi sadece hamilelik var ama yükselme olacakmı bakcaz dedi moralim çok bozuldu ama dediğin gibi yapcam cnm herşey allahın takdiri kul kaderini yaşarmış

üzülme canım dikkat et kedine inşallah yarın ve sonraki günler değerin yükselecek rabbim yardımcın olsun...

hayırlı cumalar kızlarrr,

asuman hayırlısı olsun umarım güzel habelr alırsın cnm kan testinden

nurcum sendende güzel haberler laıcaz inşallah ben inanıyorumm..:emir_bebek:

günde tüp yapmış hayırlısı olur inşallah ne güzel güzel haberler geliyo sürekli darısı başımıza inşallah tez zamandaa..

makber geçmiş olsun cnm hastaymışsın..

canımsın ya çok sağol hep beraber nşallah sen nasılsın görüşemiyoruz şunu bi atlatayım başka bişey istemiyorum çok öpüyorum seni allaha emanet ol..

canim gözün aydin iyiyi düsünelim iyi olsun insallah pazartesi degerlerin katlanir:1hug:

X