"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

senacım nasılsın ikizlerin nasıl cinsiyeti ne zaman belli olacak çok meraktayım valla..
bişey soracam ama seni üzmek istemiyorum valla rabbim bu ikizlerine uzun sağlıklı ömürler versin cennete uçurduğun kuşların aşılamamıydı yoksam tüp bebekmiydi ???

sağol canım allah şükür iyiler...3 haftaya belli olur allah izin verirse cinsiyetleri...
meleklerim aşılamyla olmuştu canım...

sen naptın gülüm darısı sana inşallah...

oohhh maşallah canım sağlıklı olsunlarda ama inşallah bi kızın bi oğlun olur tabii rabbim gönlüne göte versin..
dedim ya pazartesi olacam inşallah kız inşallah bende aşılama ile kalırım senin yaşın kaçtı senacım ben 24 yaşındayım dua edin bana :Saruboceq:

asumancım 30 nasıl gebelik yok oluyo anlamadım....boşver o doktoru...bekle bak pazartesi yükselir inşallah...

sen yazınca farkettim yanlış yazdığımı 31.3 aslında ama bende anlamadım işte biri gebelik var diyo biri yok diyo varsa bile boş gebelik diyo iyicie sinirlerim bozuldu tutunma kanamasıda olmadı acaba herkeste oluyomu bu bilmiyorum hala ağrılarım şiddetli özellikle ayaktayken oluyo yatınca geçiyo şu bekleme süresi insanın ömründen ömür alıyo resmen alah hakkımızda hayırlısını versin

ben 30 yaşındayım nuruncum..hayırlısı inşallah senin de ikizlerin olur...sen daha şanslısın yaş yönünden....

Son düzenleme:
kııızzzlar beni okuyormusunuz?hangi topiğe yazsam 10dk bekliyorum cevap yok bendemi bi sorun var anlamadımkiii

asumancım tutunma kanması herkeste olmuyo...ama şunu söleyim tüp bebk yaptıran bi arkadaşın da transfreden sonra 7. gün 25 çıkmıştı şimdi kaç aylık oldu..yani senin de yeni bir gebelik ise düşük çıkması normal...gerçi o tüp bebek ama dediğim gibi senin de gebelik yeni başlamış olabilir...inşallah yükselir dua et içini ferah tut....

yoookkyaaa bende bi tuhaflık var biri cevap yazsın nnnoollluuuurrrr

asumancım tutunma kanması herkeste olmuyo...ama şunu söleyim tüp bebk yaptıran bi arkadaşın da transfreden sonra 7. gün 25 çıkmıştı şimdi kaç aylık oldu..yani senin de yeni bir gebelik ise düşük çıkması normal...gerçi o tüp bebek ama dediğim gibi senin de gebelik yeni başlamış olabilir...inşallah yükselir dua et içini ferah tut....

saol cnm içim rahatladı şimdi gerçi dünden beri kızların yazdıklarıyla moralim yerindeydi ama bugün başka bi doktorda aynısını söyleyince böyle oldum işte

ya yaşlan alakası yok senacım öylesine sordum...
inşallah canım sağlıklı bebeğim olsunda ikize falan çok takmıyom öptüm üçünüzüde...

valla ben senin yazdığını şimdi gördüm önce yazdığın gelmedi

oooohhhbeeee çatkıcaktım yanii.çokk teşşekkür ederim.öncelikle hekese iyii hafta sonları.bende hamiş kalmak istiyorum ama pko luyum ve troidlerim az çalışıyo

oooohhhbeeee çatkıcaktım yanii.çokk teşşekkür ederim.öncelikle hekese iyii hafta sonları.bende hamiş kalmak istiyorum ama pko luyum ve troidlerim az çalışıyo

öncelikle sana geçmiş olsun diyelim aynı benim hastalık işte bende pkoluyum troidlerim hiç çalışmıyo cnm doktora başladınmı tedaviye

kızlar kusura bakmayıın lütfen sizin konunuzuda böldüm ama dedimya topiğe davet ediyorlar ee giriyorum yazıyorum soruyorum cevap yokk.kadınlar kulübünü hiç böyle tahmin etmemiştim.resmen hayal kırıklığı yaşadım yanii.halbuki nasılda heycanlıydım payylaşımlar için

kızlar kusura bakmayıın lütfen sizin konunuzuda böldüm ama dedimya topiğe davet ediyorlar ee giriyorum yazıyorum soruyorum cevap yokk.kadınlar kulübünü hiç böyle tahmin etmemiştim.resmen hayal kırıklığı yaşadım yanii.halbuki nasılda heycanlıydım payylaşımlar için

valla biz paylaşmaya çalışıyoruz ama senden cvp gelmiyo cnm

sen bakma onlara arkadaşım geçmiş olsun kaç yıllık evlisin ve kayşındasın ne zamandır bebek istiyorsunuz..
kusura bakma ben hastaneden yeni geldim bi yandan evimi topluyom bi yandan yemeke bakıyom birde buradayım atlayabilirim..

evet canım 3 ay yasmin kullandım ve kotrollerde sol taraftaki kistim yok olmuş sağdakide küçülmüştü
sonra doktor değişti ve ben bocaladım biraz.yeni doktora bebş istediğimi söyledim ve felaket tellallığına başladı senin çocuğun olmaz ancak tedaviyleolur dedi AĞLAYA AĞLAYA eve geldim

asuman sen ankaradamısın ben seni adana diye hatırlıyorumda acaba karıştırdımmı başkasıyla???

X