asumancım 30 nasıl gebelik yok oluyo anlamadım....boşver o doktoru...bekle bak pazartesi yükselir inşallah...
kııızzzlar beni okuyormusunuz?hangi topiğe yazsam 10dk bekliyorum cevap yok bendemi bi sorun var anlamadımkiii
asumancım tutunma kanması herkeste olmuyo...ama şunu söleyim tüp bebk yaptıran bi arkadaşın da transfreden sonra 7. gün 25 çıkmıştı şimdi kaç aylık oldu..yani senin de yeni bir gebelik ise düşük çıkması normal...gerçi o tüp bebek ama dediğim gibi senin de gebelik yeni başlamış olabilir...inşallah yükselir dua et içini ferah tut....
yoookkyaaa bende bi tuhaflık var biri cevap yazsın nnnoollluuuurrrr
yoookkyaaa bende bi tuhaflık var biri cevap yazsın nnnoollluuuurrrr
valla ben senin yazdığını şimdi gördüm önce yazdığın gelmedi
oooohhhbeeee çatkıcaktım yanii.çokk teşşekkür ederim.öncelikle hekese iyii hafta sonları.bende hamiş kalmak istiyorum ama pko luyum ve troidlerim az çalışıyo
kızlar kusura bakmayıın lütfen sizin konunuzuda böldüm ama dedimya topiğe davet ediyorlar ee giriyorum yazıyorum soruyorum cevap yokk.kadınlar kulübünü hiç böyle tahmin etmemiştim.resmen hayal kırıklığı yaşadım yanii.halbuki nasılda heycanlıydım payylaşımlar için
kızlar kusura bakmayıın lütfen sizin konunuzuda böldüm ama dedimya topiğe davet ediyorlar ee giriyorum yazıyorum soruyorum cevap yokk.kadınlar kulübünü hiç böyle tahmin etmemiştim.resmen hayal kırıklığı yaşadım yanii.halbuki nasılda heycanlıydım payylaşımlar için