"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Arkadaslar bız cınsıyetımızı ogrendık minik kuzumuz bi kızmış =)
anammm kızçen olcak hee canım yaa Allah analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:öpüyorum pingumŞeniz
slm kızlaar beni unutmadınız inşallahzemuszemus.
evimizde internet bağlantısı yok artık hakkaten kendimi unutturacak kadar uzun süredir girmiyordumbilmiyorumkismile şimdi de annemlerden yazıyorum size hepinizi çok özledim
makbuşum doğuma az kalmış hadi bakalım sağ salim inşallah kolay gelir doğumun:emir_bebek:
gökçem canım banim senin hamişlik nasıl gidiyor tatlım benim bi sorun yoktur inşallah cinsiyetini öğrendinmi Şeniz
güncüm rabbim hakkında hayırlısını versin senin de transfer olmuş inşallah iyi sonuçlar alırsın:Saruboceq:
derinim sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor tedavi oluyomusun yokmu yeni hamiş haberleri en kısa zamanda senden alırız inşallah:Saruboceq:
ebrarım sen nasılsın canım sende durumlar nedirhihoyyyt
adını sayamadığım ve aramıza katılıp da tanımadığım arkadaşlar sizlere de selam:CüvCüv:
kızlar hepinizi nasıl özledim bilseniz ben neler atlattım
en son sizlere yazdığım yazıda 11 haftalık olduğumu yazmıştım hatırlıyorum o haftadan sonra ikili test yaptırdım ve kötü çıktı resmen dünya başıma yıkıldı doktor amniyosentez önerdi o işleminde bebek için tehlikesini biliyosunuzdur ama emin olmak için başka çarem yoktu nitekim amniyosentezi yaptırdım ve rabbime binlerce şükr olsun ki sonuç iyi çıktı ama 1 ay boyunca gözyaşlarım hiç durmadı berbat günler geçirdim amniyosentezden sonra düşük riskim vardı 15 gün annemlerde yattım çok zor günler geçti bi daha da gelmesin o günler
neyse ki şimdi her şey yolunda 6. ayın içindeyiz bebişim 23 haftalık oldu cinsiyeti de oğlanmış
bende durumlar böyle kızlar herşeye rağmen bebişimi beklemek çok güzel Allah ım burda anne olmayı bekleyen bütüüüüüüüün arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşatsın
kendinize çok iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktan
kız biz seni unutur muyuz hiç aşkol yaniiiizemuszemus
canım yaa neler atlatmışsın kıyamam...ogluşun saglıkla gelsin esmam çokkk öptüm arada gel böyleŞeniz
asuman hadi ver coşkuyu zemuszemus
ebrarcım gökçecim evet rabbim sağlıklı bebeler versin bizlere valla anneside çok sabırlı kadın ayy insan hiç dayanamaz çocuna yaa nebileyim:KK43:
neyse ben doktora gittim geldim herşey yolunda dedi :)yarın so iğnemi vurulacam cumartesi konturole gidecem pazartesi yapacaz dedi aşılamayı sempatiksalakcinni birde bugün hemişire bana bi iğne yaptı kendi kendine çatlamasın diye yımırtalarım :)
ben muayene olurken başka kadın doğumcu geli benim doktorum yüp bebek doktoru hatta oranın ortaklarındanmış :umursamaz: dedimki ben geç yumurtluyom değilmi beni bu zaman kadar neden kimse anlamadı dedim güldüler dedimki bu zararlı bişeymi yok dedi yumurtlamazsan zararlı olur dediler hadi inşallah dua edin bana olurmu inşallah tutar aşılamam başka aşılamaya gerk kalmaz :Saruboceq:
çok sıkıntı çektim ama rabbim işte nasıl ayarlıyor kan alandan iğnemi yapana kadar hepis kadın çokta tatlı dilliler hayatım canım diye konuşuyorlar doktorda zaten hiç boş kalmıyor bi gidiyo yumurta topluyo bi geliyo kadınları muayene ediyor sonra tekrar tıransfere..
çok uzattım değilmi kalkayım evimi temizleyeyim ay sanki pazartesi günü doğuma gidecekmişim gibi bi his var içimde yeni nevresimlerimi çıkardım ceyizimden hihoyyyt
rabbim hepimize o günleri nasip eylesin duamdasınız duanızda unutmayın :Saruboceq:
ayy demek herşey yolunda nurum çok sevindim yaa inşallahhhh tutacak canım yaa inşallahhh Allahım büyük:Saruboceq:

asumannnnn kızzz inşallahhh test yanıltmıyodur canım hadi hayırlısı kanda baktır hemennnnnŞeniz

kızlar ya nolur kızmayın..ben haber verdim sanıyom yaa.iki topice bakınca karıştırıyom nereye yazdıgımı bazenbilmiyorumkismile

ben spermiyogramı yaptıramadım kuzular...gittik dün ortada ne doktorlar varrr ne kimse...bi kız koymuşlar kasaya sadece...dedi doktorlarımız yok seminerleri var bu haftaohaoldumsmilenasıl ya dedim..o zaman beni neden çagırdınız diye kızdım biraz...çok fena sinirlendim yani boşa geçti..yumurtlama günümü bile yakalamıştım :çok üzgünüm: neyse vardır bunda da bi hayır inşallah..başka yerede yaptırmadım sinirden uyuz oldum anlayacagınız:kızgın:

makbuşumm napıyon kuşum özledim seni:KK43: iyileştin mi biraz bitanemŞeniz

asumancım yarın kanda baktır ve kesin sonucu al canım inşallah hamişsindir..

derinim dediğin gibi vardır bunda da bi hayır bakarsın bu ay kendiliğinden gelir minişin..
bende daha iyiyim çok şükür ilaçlar fayda ediyor galiba ama antibiyotik mahvetti beni :KK43:( ne zaman antibiyotik içsem afedersin akıntım çoğalıyor ayrıca yara oluyor o bölge :KK43:( offfff ne yapcam böyle bilemiyorum.

bu arada sabah kocişle çıkıcam anneme gidicem kızlar gün boyu uğrayamazsam merak etmeyin beni..hepinize şimdiden hayırlı cumalar diliyorum.Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
iyi geceleropuyorumnanaktan

asuman hadi ver coşkuyu zemuszemus
ebrarcım gökçecim evet rabbim sağlıklı bebeler versin bizlere valla anneside çok sabırlı kadın ayy insan hiç dayanamaz çocuna yaa nebileyim:KK43:
neyse ben doktora gittim geldim herşey yolunda dedi :)yarın so iğnemi vurulacam cumartesi konturole gidecem pazartesi yapacaz dedi aşılamayı sempatiksalakcinni birde bugün hemişire bana bi iğne yaptı kendi kendine çatlamasın diye yımırtalarım :)
ben muayene olurken başka kadın doğumcu geli benim doktorum yüp bebek doktoru hatta oranın ortaklarındanmış :umursamaz: dedimki ben geç yumurtluyom değilmi beni bu zaman kadar neden kimse anlamadı dedim güldüler dedimki bu zararlı bişeymi yok dedi yumurtlamazsan zararlı olur dediler hadi inşallah dua edin bana olurmu inşallah tutar aşılamam başka aşılamaya gerk kalmaz :Saruboceq:
çok sıkıntı çektim ama rabbim işte nasıl ayarlıyor kan alandan iğnemi yapana kadar hepis kadın çokta tatlı dilliler hayatım canım diye konuşuyorlar doktorda zaten hiç boş kalmıyor bi gidiyo yumurta topluyo bi geliyo kadınları muayene ediyor sonra tekrar tıransfere..
çok uzattım değilmi kalkayım evimi temizleyeyim ay sanki pazartesi günü doğuma gidecekmişim gibi bi his var içimde yeni nevresimlerimi çıkardım ceyizimden hihoyyyt
rabbim hepimize o günleri nasip eylesin duamdasınız duanızda unutmayın :Saruboceq:

ay canım hadi hayırlısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin sende bebişine kavuşursun .rabbim yardımcın olsun inşallah .buarada özledim seni..opuyorumnanaktan

kızlar yazdığım gibi eve gelirken aldım test hemen yaptım ikinci çizgi çok belirsiz bi şekilde çıkıyo sizce varmıdır ayy çok heyecanlandım ya şimdi günler geçmek bilmez yinee

canim insallah hamilesindir yarin tekrarla testi gün gectikce cizgi koyulasir zaten bizede haber ver merak ederiz derincim sende üzme kendini bundada bir hayir vardir gec olsun güc olmasin tatlimopuyorumnanaktan

kızlar kan vermeye gidemedim test aldım yine çizgi bugün birasz daha net gibi :)

ay inanmıyorummmmm gitsene kıızııımm çabukk kesin hamişsin hadi hamişler kervanına sen de katıldınnnn alllahhhıımmm bize de nasip et, koş koş koş doktora koşş merak ettikk kesin sonucukaydirigubbakcemile

hayırlı olsun canım bencede hamişsin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende hamiştim bebegım karnımda öldü salı günü alındı malesef rabbim hayırlısını versin cok sevındim senın adına rabbim bizlered hayırlısıyla nasip eder inş.

kızlar ben 5 yıldır evliyim salak gibi istemedim 4 yıl boyunca son bir yıldır olmuyodu doktora başladım sadece bir ay tedavi gördüm bi kere kloman ve pregnly iğne yaptı o ay tutmadı sonra bıraktım doktoru 2 ay yine korundum sonra bu ay deneyim bi bakalım kendiliğinden olurmuki dedim bakalım inş

hayırlı olsun canım bencede hamişsin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende hamiştim bebegım karnımda öldü salı günü alındı malesef rabbim hayırlısını versin cok sevındim senın adına rabbim bizlered hayırlısıyla nasip eder inş.

cnm ya çok üzüldüm ama umudunu kaybetme ben bebek olayına kafayı çok takmıştım buraya yeni üye olduğum zamanlarda o sırada boş gebelik geçirmişim guatırdan dolayı çok yıkılmıştım ama allah büyük işte ummadığın zamanda oluyo işte çok geçmiş olsun cnm benim

cnm aralıkta oldu idrarda hamile görünüyodum kanda bişery yoktu sonra bi hastaneye gidiyim dedim kafayı yiycektim gebemiyim değilmiyim diye sonra hastanede kana baktılar iki gün boyunca kan değerim düşüşe geçti boş gebeli dediler zaten o yüzden doktora başladım doktorda guatır var sende o yüzden boş gebelik olmuş dedi levetron diye ilaca başladı bi daha boş gebelik olmaz dedi

kızlar kan vermeye gidemedim test aldım yine çizgi bugün birasz daha net gibi :)
ay canım hadi hayırlısı heyecanlandım bende inşallah meleğin seninledir
kızlar dayanamadım şimdi kan verdim geldim
saat 2 de çıkcak sonucum hemen yazarım sizede

ay dört gözle bekliycem tatlım test sonucunu .rabbim güldürsün yüzünü..

X