- 29 Ocak 2010
- 351
- 0
daha az bıle olsa ne fark eder sonucta dıkkatlı bakınca gorebılıyosan sabah erkenden kalk gıt kan ver cıkarrrrr
:Saruboceq:
tmm cnm öyle yapıyım en iyisi kana baktırmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha az bıle olsa ne fark eder sonucta dıkkatlı bakınca gorebılıyosan sabah erkenden kalk gıt kan ver cıkarrrrr
:Saruboceq:
anammm kızçen olcak hee canım yaa Allah analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:öpüyorum pingumŞenizArkadaslar bız cınsıyetımızı ogrendık minik kuzumuz bi kızmış =)
kız biz seni unutur muyuz hiç aşkol yaniiiizemuszemusslm kızlaar beni unutmadınız inşallahzemuszemus.
evimizde internet bağlantısı yok artık hakkaten kendimi unutturacak kadar uzun süredir girmiyordumbilmiyorumkismile şimdi de annemlerden yazıyorum size hepinizi çok özledim
makbuşum doğuma az kalmış hadi bakalım sağ salim inşallah kolay gelir doğumun
gökçem canım banim senin hamişlik nasıl gidiyor tatlım benim bi sorun yoktur inşallah cinsiyetini öğrendinmi Şeniz
güncüm rabbim hakkında hayırlısını versin senin de transfer olmuş inşallah iyi sonuçlar alırsın:Saruboceq:
derinim sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor tedavi oluyomusun yokmu yeni hamiş haberleri en kısa zamanda senden alırız inşallah:Saruboceq:
ebrarım sen nasılsın canım sende durumlar nedirhihoyyyt
adını sayamadığım ve aramıza katılıp da tanımadığım arkadaşlar sizlere de selam:CüvCüv:
kızlar hepinizi nasıl özledim bilseniz ben neler atlattım
en son sizlere yazdığım yazıda 11 haftalık olduğumu yazmıştım hatırlıyorum o haftadan sonra ikili test yaptırdım ve kötü çıktı resmen dünya başıma yıkıldı doktor amniyosentez önerdi o işleminde bebek için tehlikesini biliyosunuzdur ama emin olmak için başka çarem yoktu nitekim amniyosentezi yaptırdım ve rabbime binlerce şükr olsun ki sonuç iyi çıktı ama 1 ay boyunca gözyaşlarım hiç durmadı berbat günler geçirdim amniyosentezden sonra düşük riskim vardı 15 gün annemlerde yattım çok zor günler geçti bi daha da gelmesin o günler
neyse ki şimdi her şey yolunda 6. ayın içindeyiz bebişim 23 haftalık oldu cinsiyeti de oğlanmış
bende durumlar böyle kızlar herşeye rağmen bebişimi beklemek çok güzel Allah ım burda anne olmayı bekleyen bütüüüüüüüün arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşatsın
kendinize çok iyi bakın öpüldünüzopuyorumnanaktan
ayy demek herşey yolunda nurum çok sevindim yaa inşallahhhh tutacak canım yaa inşallahhh Allahım büyük:Saruboceq:asuman hadi ver coşkuyu zemuszemus
ebrarcım gökçecim evet rabbim sağlıklı bebeler versin bizlere valla anneside çok sabırlı kadın ayy insan hiç dayanamaz çocuna yaa nebileyim
neyse ben doktora gittim geldim herşey yolunda dedi :)yarın so iğnemi vurulacam cumartesi konturole gidecem pazartesi yapacaz dedi aşılamayı sempatiksalakcinni birde bugün hemişire bana bi iğne yaptı kendi kendine çatlamasın diye yımırtalarım :)
ben muayene olurken başka kadın doğumcu geli benim doktorum yüp bebek doktoru hatta oranın ortaklarındanmış :umursamaz: dedimki ben geç yumurtluyom değilmi beni bu zaman kadar neden kimse anlamadı dedim güldüler dedimki bu zararlı bişeymi yok dedi yumurtlamazsan zararlı olur dediler hadi inşallah dua edin bana olurmu inşallah tutar aşılamam başka aşılamaya gerk kalmaz :Saruboceq:
çok sıkıntı çektim ama rabbim işte nasıl ayarlıyor kan alandan iğnemi yapana kadar hepis kadın çokta tatlı dilliler hayatım canım diye konuşuyorlar doktorda zaten hiç boş kalmıyor bi gidiyo yumurta topluyo bi geliyo kadınları muayene ediyor sonra tekrar tıransfere..
çok uzattım değilmi kalkayım evimi temizleyeyim ay sanki pazartesi günü doğuma gidecekmişim gibi bi his var içimde yeni nevresimlerimi çıkardım ceyizimden hihoyyyt
rabbim hepimize o günleri nasip eylesin duamdasınız duanızda unutmayın :Saruboceq:
asuman hadi ver coşkuyu zemuszemus
ebrarcım gökçecim evet rabbim sağlıklı bebeler versin bizlere valla anneside çok sabırlı kadın ayy insan hiç dayanamaz çocuna yaa nebileyim
neyse ben doktora gittim geldim herşey yolunda dedi :)yarın so iğnemi vurulacam cumartesi konturole gidecem pazartesi yapacaz dedi aşılamayı sempatiksalakcinni birde bugün hemişire bana bi iğne yaptı kendi kendine çatlamasın diye yımırtalarım :)
ben muayene olurken başka kadın doğumcu geli benim doktorum yüp bebek doktoru hatta oranın ortaklarındanmış :umursamaz: dedimki ben geç yumurtluyom değilmi beni bu zaman kadar neden kimse anlamadı dedim güldüler dedimki bu zararlı bişeymi yok dedi yumurtlamazsan zararlı olur dediler hadi inşallah dua edin bana olurmu inşallah tutar aşılamam başka aşılamaya gerk kalmaz :Saruboceq:
çok sıkıntı çektim ama rabbim işte nasıl ayarlıyor kan alandan iğnemi yapana kadar hepis kadın çokta tatlı dilliler hayatım canım diye konuşuyorlar doktorda zaten hiç boş kalmıyor bi gidiyo yumurta topluyo bi geliyo kadınları muayene ediyor sonra tekrar tıransfere..
çok uzattım değilmi kalkayım evimi temizleyeyim ay sanki pazartesi günü doğuma gidecekmişim gibi bi his var içimde yeni nevresimlerimi çıkardım ceyizimden hihoyyyt
rabbim hepimize o günleri nasip eylesin duamdasınız duanızda unutmayın :Saruboceq:
kızlar yazdığım gibi eve gelirken aldım test hemen yaptım ikinci çizgi çok belirsiz bi şekilde çıkıyo sizce varmıdır ayy çok heyecanlandım ya şimdi günler geçmek bilmez yinee
kızlar kan vermeye gidemedim test aldım yine çizgi bugün birasz daha net gibi :)
hayırlı olsun canım bencede hamişsin rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
bende hamiştim bebegım karnımda öldü salı günü alındı malesef rabbim hayırlısını versin cok sevındim senın adına rabbim bizlered hayırlısıyla nasip eder inş.
kızlar dayanamadım şimdi kan verdim geldim
saat 2 de çıkcak sonucum hemen yazarım sizede
ay canım hadi hayırlısı heyecanlandım bende inşallah meleğin seninledirkızlar kan vermeye gidemedim test aldım yine çizgi bugün birasz daha net gibi :)
kızlar dayanamadım şimdi kan verdim geldim
saat 2 de çıkcak sonucum hemen yazarım sizede