"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

çok saol cnm benim allah razı olsun ama doktorum dediğin gibi canımı çok sıktı sevinemiyorum ağlamak geliyo içimden aradım yine yapmamam gereken bişey varmı dedim yok rutin yaşamına devam et yüzde yüz gebe sin diyemem dedi sadece hamilelik var ama yükselme olacakmı bakcaz dedi moralim çok bozuldu ama dediğin gibi yapcam cnm herşey allahın takdiri kul kaderini yaşarmış

canım senin kaç gün geçince sonucun ne çıktı peki

bana da oyle bı soylemıstı kı sonucumu gebelık var gıbı gorunuyor ama sevınmek ıcın erken bakalım yukselıyormu deger falan fılan yaptı agız burun kıvırarak sınırlerım bozuldu cıktım esım kapıdaydı hungur hungur agladım :KK43:
bır gun bekledık o gun cehennem gıbı gectı ertesı gun tekrar kan verdım sonuc cıkana kadar dakıkalar gecmek bılmedı ıkı katından bıle daha yuksek cıkmıstı nasıl sevındım o anda anlatamam tekrar cıkardım doktoruma bu sefer tamam yukselme guzel gıdıyor 10-12 gun sonra gel keseye bakalım dedı ... henuz cok erken yakaladık bız gebelıgı bakalım rahımıcı gebelık mı kese olusuyo mu cart curt yaptı bu sefer haydeeee 10gun gecmedı gıttı acaba normal gebelık mı bos gebelık mı dıs gebelık mı dıye dıye gıttık karnımdan keseyı goremedı cok korktum asagıdan bakın dedım asagıdan bakınca cooook mınıcık kese olmustu sukurler olsun gorduk.... keseyı gordukten sonra da ıcınde bebek olusucak mı bakalım demez mı bu sefer de bebegı gormeyı kalbının attıgını gormeyı bekledık gunler gecmek bılmedı ama sukurler olsun kı 8haftalıkken de mınıgımızı gorduk kalbının atıslarını gorduk ıcımız rahat ettı ... ben cook dıkkat ettım kendıme beslenmeme ıs fılan hıc yapmadım evı bıle esım supurdu dusun ama sonucunu mukafatını da aldık RABBIME sukurler olsun... bak benım yasadıklarımı gozunun onune al sakın moralını bozma bu guzel gunlerı mahvetmeye ızın verme doktorun kaydirigubbakcemile5

anladım cnm sen yazınca başladım hemen ayran falan hiç içemem tutunur belki diye dikkat etmeye başladım allahım bana bağışlar inşallah yüzüm güler bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum ama kasıklarımda çok şiddetli ağrım var sanki hasta olcakmışım gibi korkuyorum o yüzden

anladım cnm sen yazınca başladım hemen ayran falan hiç içemem tutunur belki diye dikkat etmeye başladım allahım bana bağışlar inşallah yüzüm güler bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum ama kasıklarımda çok şiddetli ağrım var sanki hasta olcakmışım gibi korkuyorum o yüzden

korkma sakın ılk baslarda cok oluyor kasık sancısı ben de hatta yerlesme kanaması da olmustu ben dusuruyorum sanmıstım hafıf kanama gelebılır sakın korkma doktorun oyle bı durumda progestan verecektır sana :) benım kasıklarım 2 ay bıtene kadar agrıdı 3uncu aydan sonra helekı resmen prenseslık donemı yasıyorum cok sukur hersey yolunda haftaya dörtlü test sonucumuzu alıcaz sempatiksalakcinni

bakalım artık pazartesi hastaneye çağırdı kan testine bi bakalım eğer düşmüşse klomene başlarız yine dedi senin yazdıkların teselli etti beni cnm çok saol yoksa berbat bi gün geçiriyodum

derinim ebrarım sağolun son iğnemide göbeciğimden vuruldum geldim rabbim herkesin içinde benimde emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq: her gün araba ile bayağı uzak i merkez var oraya gisip vuruluyom bakalım yarın son konturol var rabbim cumaların yapılan ibadetlerin edilen duaların hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesinn inşallah...
derin cicim ya keşke başka bi yere yaptırsaydın ya bak ne güzel perhizinizde varmış ama sen bilirsin yinede hihoyyyt
canım hadi hayırlı olsun inşallah .pazartesi aşılama oluyo heralde .ay allahım sende burdan haykııcaksın hamişim diye .ben çok inanıyorum nurum rabbim emeklerini boşa çıkarmıycak inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine..
kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi :KK43:

canım gözünaydın olsun .rabbim tamamına erdirsin .sen doktoru takma kafaya geç döllenme olmuştur .inşallah minişin seninle bitanem .bak pazartesi iyce yükselcek değerin canım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

asumancım bak şuanda çok önemli günlerdesin moral bozarsan bebişin etkilenir .olumlu düşün öyle olsun canım

slm hanımlarrr
asumancım çok sevindim canım inş minigin sıkıca tutunur canım bırakmaz seni
deriinim siz yaptırmadınız spermiyogram öyle mi hayırlısı olsun inşş tatlım

derinim ebrarım sağolun son iğnemide göbeciğimden vuruldum geldim rabbim herkesin içinde benimde emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq: her gün araba ile bayağı uzak i merkez var oraya gisip vuruluyom bakalım yarın son konturol var rabbim cumaların yapılan ibadetlerin edilen duaların hürmetine bizlere sağlıklı evlatlar nasip eylesinn inşallah...
derin cicim ya keşke başka bi yere yaptırsaydın ya bak ne güzel perhizinizde varmış ama sen bilirsin yinede hihoyyyt
oh hadi hayırlısı canım igneyi vurulmuşsun..hadi inşallah yarabbimm.
evet yaptıramadım canım.kafam kızdı daha dogrusu yaptırmadım:kızgın:hayırlısı artık.bakalım.
kızlar kan sonucum geldi değerim 30.3 hemen doktorumu aradım hamilesin dedi ama bi sorun var düşürebilirmişim pazartesiye kadar değerimin çok yükselmesi lazımmış eğer yükselmezse yine boş gebelik oldu demektir dedi :KK43:
canım ya hemen karamsarlıga kapılma..seni çok iyi anlıyorum..doktorlar her ihtimali de söylemek zorunda o yüzden öyle demiştir..daha erken yaptırmış olabilirsin.düşük deger görünce öyle diyolar hep..inşallah katlanacak degerlerin canım sen içini ferah tut..hadi iyice yükselsin de öyle sevinelim canım benim hayırlısı inşallah:Saruboceq:
slm hanımlarrr
asumancım çok sevindim canım inş minigin sıkıca tutunur canım bırakmaz seni
deriinim siz yaptırmadınız spermiyogram öyle mi hayırlısı olsun inşş tatlım
yok bebegim ya dedigim gibi kafam kızdı yaptırmadım...kızılay vardı oraya gidecektim orasıda birkaç ay önce kapanmışş.aman yaaa dedim yaptırmıyorum :kızgın:

iyi akşamlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
oyy aşkumm canım boncugum yaa nerelerdesin kuzuŞenizçok özledik seni..nasıl gidiyo canım bebiş nasıl..arayamadıgım için kusuruma bakma canım benim.çok oldu kontür almıyorum yaa.başka yerlere harcamaktan kontürü hep son plana atıyorum.ama o güzel mesajlarını alıyorum ve çok mutlu oluyorum benim canım arkadasımmmmŞeniz:nazar:

kıslarr canlarım nasılsınızopuyorumnanaktan
makbuşum hiç ugramamış yaff iyisindir umarım bitanemŞeniz
ay bende demin ovulasyon testi yaptım silik çıktı yaaboshayallersmileadetin 17.günü ne güzel çift çizgiydi kaçırdım off..neyse saglık olsun.
hepinizi çok öpüyorum kıslarrrrrŞeniz

selam fıstıklar nihayet gelebildimmm asumancım öncelikle tebrik ediyorum canım doktorun dediklerini takıp moralini bozma bol bol dinlen şu an bebişin içinde senin içinde en önemlisi bu.inşallah pazartesi güzel sonuçlar alıcaksın canım..

boncukum gelmiş kaçırmışım çok özledim canım seni daha sık gel olurmu..
derinim iyiyim canım ancak fırsat buldum merak etme bebişş

kızlar bana cvp verin ltfen durumu çoğunuz biliyo zaten bende değişiklikler olmaya başladı mesela göğüs çevremde mavi mavi kalın damar gibi şeyler oluştu hala ağrım çok fazla ama dün akşam başka bi doktorada sordum bu değer hamile değil dedi moralim çok bozuldu dedim ama idrarda çift çizgi çıkıyo kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemedim sonra kendi doktorumu tekrar ardım bak dedi çok net bişey yok hamile bigi değerin ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik bu dedi

günaydın güzeller güzel bi gün geçirin inşallahhh
asumancım az daha bekle adetin üzerinden çok mu geçti yada geç mi yumurtladın da degerin ona göre geç mi yükseliyo hemen üzülme rabbim herşeyin hayırlısını verir allah gönlüne göre versin minigin senle inş

asumancım 30 nasıl gebelik yok oluyo anlamadım....boşver o doktoru...bekle bak pazartesi yükselir inşallah...

herkese iyi haftasonları nasılsınız:)
derinim olsun inşallah o tesete gerekte kalmaz..
asuman sıkma canını bak olurmu belki sende geç unurtluyon ondandır sabret pazartesiye kadar birde çok kurcalama olurmu hakkında hayırlısı...
gökçecim makbercim piguucum sizler nasılsınız nazlı kızlarınız nasıl rabbime memanet olsunlar..
evet ebrarcım pazatesi günü aşılamaya gel dediler aşılama kısa sürüyormuş ama 2 saat seni yaıracaz dediler :) karnım öyle şişki bide iki yumurruk var sankim yan taraflarımda doktor çok büyümüşte ondan dedi bunlarda benim gibi tutarsız işte kaydirigubbakcemile2
çatlatma iğnemide aldık 23de kendin vur dediler inşallah kızlar tutar aşılamam..
haa ne oldu biliyonuzmu orada bi kızlan tanıştım okadan tatlı dilliki şurdan burdan koknuşurken kızlarla yazışıyoz falan dedi bende kadınlar kulübümü dedim oda evet dedi ohaoldumsmile oldum resmen ama kızın adını telini aldımda lincini anlamadım heralde sildirmiş bakalım oda tüp bebek yaptıracak inşallah nerede varsa rabbim emeklerimizi boşa çıkamrmaz :Saruboceq::Saruboceq:

X