Arkadaşlar geçen hafta salı günü umut tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek denememize başladık.Bugün tedavimin 9. günü.Enver bey bu akşam çatlatma iğnemi olmamaı istedi.Hayırlısıyla cuma sabahı yumurtalarım toplanacak.Allahım bütün isteyenlerle beraber yavrularımı kucağıma almayı nasib etsin.
Yaklaşık bir saattir umut tüp bebekle ilgili yazılanları okuyorum.Şu yaş ve kullanılan ilacın dozu ile ilgili olanlar dikkatimi çekti.Açıkçası ben daha 32 yaşımda olduğum için bana 150 iu puregon yetti .Son 4 gündür ilave olarak merional oluyordum göbekten.Fakat kendim bizzat şahit olduğum bir olayı anlatmak istedim.geçen gün 39 yaşında ikinci bebegine hamile kalmaya calışan bi bayanla tanıştım.benim yanımda hemşire ilacın dozunun 300 iu olacağını söyledi.Yani yaşınız gereği gerektiğinde farklı dozlar uygulanıyor.Bu konuda bence endişelenmeyin.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben henüz sonucumu almamamış olmama rağmen Enver Beyden cok memnun kaldığımı belirtmek istedim...
evet acıkcası benım de kafam cok karıstı kımse dusuk soz uygulanıyor dedıler kımler ılaçlardan calıyor dedıler bende umuta gıdıyorum fakat suanda dusunmekteyım ayrıca anladıgım kadarıyle herkeze kısa protokol uyguluyorlar bana ne ler yaptıgını anlatırsan cok sevınırım
şimdi kesin diyemem birşey ama 39 yaşına 300 lük doz da düşük eğer durumu çok çok iyi değilse. diğer hastaneler 450 den başlatıyor hep ve ya aynı devam ediyor ya da bakıyorlar cevap çok iyi 300 e düşüyor. tabii doktor değiliz ama uygulanan da birşey var ortada
rose sen sali günü 16.06.2009 demi umut tüp bebege gittin ?? bende o gun ordaydim 15.30dan itibaren 19akadar sürdü bizim islerimiz. Belkide gördüm seni orda.Arkadaşlar geçen hafta salı günü umut tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek denememize başladık.Bugün tedavimin 9. günü.Enver bey bu akşam çatlatma iğnemi olmamaı istedi.Hayırlısıyla cuma sabahı yumurtalarım toplanacak.Allahım bütün isteyenlerle beraber yavrularımı kucağıma almayı nasib etsin.
Yaklaşık bir saattir umut tüp bebekle ilgili yazılanları okuyorum.Şu yaş ve kullanılan ilacın dozu ile ilgili olanlar dikkatimi çekti.Açıkçası ben daha 32 yaşımda olduğum için bana 150 iu puregon yetti .Son 4 gündür ilave olarak merional oluyordum göbekten.Fakat kendim bizzat şahit olduğum bir olayı anlatmak istedim.geçen gün 39 yaşında ikinci bebegine hamile kalmaya calışan bi bayanla tanıştım.benim yanımda hemşire ilacın dozunun 300 iu olacağını söyledi.Yani yaşınız gereği gerektiğinde farklı dozlar uygulanıyor.Bu konuda bence endişelenmeyin.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben henüz sonucumu almamamış olmama rağmen Enver Beyden cok memnun kaldığımı belirtmek istedim...
arkadaslar bu arada ben 36 yasindayim ve ikinci bir bebek icin gittim umut hastanesine. Enver bey bana 150 puregon yazdi. ilk bes gun bu sekil yapcam, sonrasinda bilmiyorum ayni doz kalcakmi yoksa daha yüksek doza cikartacakmi diye. Ben enver beye cok güveniyorum. Insallah iyi sonuc alacagim.
arkadaslar bu arada ben 36 yasindayim ve ikinci bir bebek icin gittim umut hastanesine. Enver bey bana 150 puregon yazdi. ilk bes gun bu sekil yapcam, sonrasinda bilmiyorum ayni doz kalcakmi yoksa daha yüksek doza cikartacakmi diye. Ben enver beye cok güveniyorum. Insallah iyi sonuc alacagim.
slm bende 34 yasındayım bende umuta gıdıyorum bu hafta baslayacagız ıns ılk denemenı nrd yaptın acaba ve hangı protokolu uyguluyorlar
mrb arkadaşlar bende tüp bebek için merkez araştırıyroum bu zamana kadar erteledim fiyatlarından dolayı geçen yıl çok yakın arkadaşım amerikan yaptırdır eur üzerinden 10 milyara mal oldu..
benimde açıkçası gözüm korktu biarz daha bekleyelim dedim..şimdi fiyatlara bakıyorum eskiye oranla daha iyi..arkadaşımın ilk seferde tuttu..:)
hatta bugün karar verdim araştırmaya..içimden geldiii..hayırlısı olsun..
umut'un fiyatı hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinrim..
problem eşinde herhalde. inşallah 2. bebeğini de kucağına alırsın.
limette sen ne zaman başladın tatlım tedaviye ??
rose sen sali günü 16.06.2009 demi umut tüp bebege gittin ?? bende o gun ordaydim 15.30dan itibaren 19akadar sürdü bizim islerimiz. Belkide gördüm seni orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?