Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi'nden pozitif sonuç alanlar, burada buluşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet acıkcası benım de kafam cok karıstı kımse dusuk soz uygulanıyor dedıler kımler ılaçlardan calıyor dedıler bende umuta gıdıyorum fakat suanda dusunmekteyım ayrıca anladıgım kadarıyle herkeze kısa protokol uyguluyorlar bana ne ler yaptıgını anlatırsan cok sevınırım

şimdi kesin diyemem birşey ama 39 yaşına 300 lük doz da düşük eğer durumu çok çok iyi değilse. diğer hastaneler 450 den başlatıyor hep ve ya aynı devam ediyor ya da bakıyorlar cevap çok iyi 300 e düşüyor. tabii doktor değiliz ama uygulanan da birşey var ortada

cvp ıcın ck tşk ederım suanda neler yapıyorsunuz başka merkezemı gıyorsunuz cp yazarsanız cok sevınırım ayrıca orda fıyatlar nasıl

diğer başlıkta da yazmıştım. birkaç hastane araştırdım. memorial i çok beğendim fabrikasyon protokol yapmıyorlar gerçekten durumunuza uygun olanı belirliyorlar ve çok ciddiler ve güleryüzlü. ama pahalı tabii. çidere üyeyseniz 1650 eur artı ilaçlar.
ayrıca kadıköy şifa da 3500 e indi filiz hn ekip labaratuar herşey çok iyi.
medicana camlıca faruk bey süper ücret 3000 artı ilaç ama biraz daha iniyorlar üceti.
ist tüp bebek de 2500 e inebiliyor doktoru sıcak bulmadım kendi adıma ama pozitif sonuç alan çok hastası var
sanırım medicanaya gideceğim. el muallim 40 yaşında üçüzlerine hamile. eve uzak ama fiyatı uygun. memorial da süper eve de yakın ama 2. deneme için pahalı geliyor.

rose sen sali günü 16.06.2009 demi umut tüp bebege gittin ?? bende o gun ordaydim 15.30dan itibaren 19akadar sürdü bizim islerimiz. Belkide gördüm seni orda.

Son düzenleme:
arkadaslar bu arada ben 36 yasindayim ve ikinci bir bebek icin gittim umut hastanesine. Enver bey bana 150 puregon yazdi. ilk bes gun bu sekil yapcam, sonrasinda bilmiyorum ayni doz kalcakmi yoksa daha yüksek doza cikartacakmi diye. Ben enver beye cok güveniyorum. Insallah iyi sonuc alacagim.

slm bende 34 yasındayım bende umuta gıdıyorum bu hafta baslayacagız ıns ılk denemenı nrd yaptın acaba ve hangı protokolu uyguluyorlar

problem eşinde herhalde. inşallah 2. bebeğini de kucağına alırsın.

mrb arkadaşlar bende tüp bebek için merkez araştırıyroum bu zamana kadar erteledim fiyatlarından dolayı geçen yıl çok yakın arkadaşım amerikan yaptırdır eur üzerinden 10 milyara mal oldu..
benimde açıkçası gözüm korktu biarz daha bekleyelim dedim..şimdi fiyatlara bakıyorum eskiye oranla daha iyi..arkadaşımın ilk seferde tuttu..:)
hatta bugün karar verdim araştırmaya..içimden geldiii..hayırlısı olsun..
umut'un fiyatı hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinrim..

slm bende 34 yasındayım bende umuta gıdıyorum bu hafta baslayacagız ıns ılk denemenı nrd yaptın acaba ve hangı protokolu uyguluyorlar

günaydinnnnn,
ben ilk denememi almanyada (tübingende ) yaptirdim. kisa protokol uygulandi. ikinci denemem icin enver bey kisa protokol yapacagiz dedi.adetin 3 günü puregon 150 yaptircam arti ek olaraktanda sabah aksam femara haplari kullanmam gerekiyormus.
bunlari 5 gun yaptiktan sonra altinci gun ultasyon yapilip , ona göre devam edilcek.
bu arada adetin 3 gunu yapilmasi gereken ultrasyon icin ücret aliyorlarmi umutda?

merhaba canim, hayirli olsun kararin. Umutun fiyatlari söyle normal fiyati 4500tl ilaclar dahil diyorlar. cidere üye olursan indirimli tedavi görüyorsun. Yani o durumda 3950 tl ödemen yeterli. biz esime tahlil yaptirdik ona 100tl ödedik. o fiyatin icersinde degilmis.

problem eşinde herhalde. inşallah 2. bebeğini de kucağına alırsın.

aslinda buyuk problem bende. Rahim filmi cektirdikten sonra doktorum tüblerin kapali dedi.Bu durumda normal yoldan ikinci bir bebek sahibi olma sansim hic yokmus.
Esimde sperm sayisi biraz azmis ama yeterli diyorlar.

limette teşekkür ederim cevap için..sen rahim filmini daha önceden çektirdin mii??
başka yere..ben yaklaşık 2 yıldır gitmedim doktora..ben pko luyum.
eşimdede sperm hareketlılıgı %1 doktor tüp bebek dedi..
bizim ıkımızdede sorun var ıken bu rakam nasıl gecerlı olucak??
banada eşimede ayrı ayrı tahlıl ve tetkıtler isteyebilir..
kadıköy şifayıda duydum orası uygunmu ve basarı sansı ne kadar acaba??

limette sen ne zaman başladın tatlım tedaviye ??

canim biz esimle ön kontroll icin iki hafta evel istanbula gitmistik. benim tedavim tam olaraktan bir dahaki ay baslayacak. Burdan yaz iznimi aldigimda istanbula gidecegim. Her seyi konustuk doktorla. Adet günüm geldiginde burda yani almanyada ignelere baslayim öyle gidecegim enver beye. tedavinin devami orda doktor kontrolu aldinda yapilcak.Aslinda her sey orda yapilsin isterim ama malum calisinca izin sorun oluyor.kismetse agustosun ilk günlerinde orda olacagim.
2-3 yil kadar bebek olmayinca doktor film cekelim ordan sende bir sorun olup olmadigini anlyabiliriz dedi.Tahmin ettigi gibide sorun cikti.

cicciv ben bir yere giriyorum sohbet icin.orda doktorlarla birebir görüsme imkanimiz oluyor.Bizler sorularimi soruyoruz. doktorlar ise canli canli cevap veriyorlar. ordan yararlanabilirsin. Kafanda olan sorularian en iyi ordan cevap alabilirsin bence.

limette canım ilgi ve alakana gerçekten çok ama çok teşekkür ederim..rabbim cümlemizin kucaklarını boş bırakmaz inşallah..bizleride bir mucize bulur belki..
sana özele yazdım tatlım..

rose sen sali günü 16.06.2009 demi umut tüp bebege gittin ?? bende o gun ordaydim 15.30dan itibaren 19akadar sürdü bizim islerimiz. Belkide gördüm seni orda.

Evet tedavime 16 sında başlandı.Adetimin 2. günüydü.Biz sabahtan gittik.Enver Bey sezeryana girdiği için epey bekledik.Bana Selen Hanım baksın isterseniz dediler.Fakat tedavimin ilk günü olduğu için ben istemedim.Biraz canım sıkılmıştı o gün açıkçası.Eşim iş yerinden izin alıp gelmişti.Neyseki çok beklemeden saat 1 gibi bitmişti bizim işimiz.

Büyük ihtimalle karşılaştık sizinle.Cevabı biraz gecikmeli yazıyorum çünkü buraya çok sık bağlanmamaya karar verdim.Açıkçası herkesin birbirine can-ı gönülden dua ettiğini biliyorum fakat her okuduğumdan çok etkileniyorum.Olumlu sonuçları okuyunca sevinçten ağlıyorum.Olumsuz olursa moralman çöküyotrum..
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Sevgiler...

Pardon saatler farklıymış.Belki kontrol günlerinde karşılaşmışızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…